Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nasty

Broj poruka: 1791

Prijavi adminu

Imam fb, i whatsapp, viber.. Sve što treba😆 evo kopirala sam tvoj broj pa ti pošaljem popodne poruku.. Čujemo se ugl. 

Nasty

Broj poruka: 1791

Prijavi adminu

Grizli 👍

• Medo2711

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

Nasty

Imam fb, i whatsapp, viber.. Sve što treba😆 evo kopirala sam tvoj broj pa ti pošaljem popodne poruku.. Čujemo se ugl.

Super,i ja isto.sta ti pase posalji🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Hani

Broj poruka: 888

Prijavi adminu

Ja volim da moja bude zadnja

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Hani

Ja volim da moja bude zadnja

😂😂😂😂😂😂😂
    Jesi me nasmijala
    Sad moras jos nesto napisat da moja ne bude zadnja😜

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Nikitta

Cure, otvorena je nova tema Potpomognuta vol.2, radi premašivanja broja postova i otežanog otvaranja stranica,ova tema se zatvara.
    Evo linka na novu temu.
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360

Ponavljam za one koje nisu vidile a i da od ove dvije ne bude zadnja nego moja. 😜

Ig

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Kengurica

Ig strecnulo me. Mislim si pa kak ja, sjecam se da je meni bas bilo zao kaj se cure tjeraju. Shvacala sam i poantu da je ovo tema za potpomognutu, ali svejedno nisam taj tip da bi meni osobno zasmetalo pa da ja idem reda raditi :).
    Grizlisad vidim da imamo volume 2, idem ga naci, al zeznuto je jer ne mozes ovo zatvoriti i bojim se da ce se pisati na sve strane.
    Joj bas mi je zao,oprosti još jednom❤️Istina ti si nas branila da ostanemo😀😀

..Žena sam, Mogu sve..

• princessann

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Bok svima.
    Imam pitanje.. 
    Inseminacija je rađena prije 15 dana
    Rečeno mi je da za 3 tjedna od dana inseminacije izvadim betu (neznam zasto bas tako dugo)
    Zanima me dali ako bi popiškila test sutra/prekosutra mogla već dobiti neki rezultat?
    Kad ste se vi testirale nakon insem?
    Hvala 

soyseka

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Zene moje mile citam vas svaki dan
    Al sam kao nedaj Boze bolesna povracam,mucninu nemam samo dok spavam 😰 nigdje ne idem jer imam strasnu vrtoglavicu
    Opet u utorak pregled zadnji put mi rekli kao nuhalni pregled tek u 12 sedmici 🤷🏻‍♀️ Sad sam po njihovom 8 sedmica
    Ljubim vasss ❤️❤️❤️❤️
    Sretno svim cekalicama🙏🏼🍀

• Leptiric2019

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

Cure….betu trebam radatiti 12.5,menga treba doći u subotu…danas mi je inače 9dpt. Vraćen mi je trodnevni.
    Do danas su mi cice bile onako osjetljive,jutros više ništa. Jučer me luđački boljela glava CIJELI DAN,no danas kao da je sve nestalo.Dali je kojoj bilo tako u iščekivanju bete?

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.