Cure, otvorena je nova tema Potpomognuta vol.2, radi premašivanja broja postova i otežanog otvaranja stranica,ova tema se zatvara.
Evo linka na novu temu.
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360
Ponavljam za one koje nisu vidile a i da od ove dvije ne bude zadnja nego moja. 😜
Ig strecnulo me. Mislim si pa kak ja, sjecam se da je meni bas bilo zao kaj se cure tjeraju. Shvacala sam i poantu da je ovo tema za potpomognutu, ali svejedno nisam taj tip da bi meni osobno zasmetalo pa da ja idem reda raditi :).
Grizlisad vidim da imamo volume 2, idem ga naci, al zeznuto je jer ne mozes ovo zatvoriti i bojim se da ce se pisati na sve strane.
Joj bas mi je zao,oprosti još jednom❤️Istina ti si nas branila da ostanemo😀😀
..Žena sam, Mogu sve..
Zene moje mile citam vas svaki dan
Al sam kao nedaj Boze bolesna povracam,mucninu nemam samo dok spavam 😰 nigdje ne idem jer imam strasnu vrtoglavicu
Opet u utorak pregled zadnji put mi rekli kao nuhalni pregled tek u 12 sedmici 🤷🏻♀️ Sad sam po njihovom 8 sedmica
Ljubim vasss ❤️❤️❤️❤️
Sretno svim cekalicama🙏🏼🍀
Cure….betu trebam radatiti 12.5,menga treba doći u subotu…danas mi je inače 9dpt. Vraćen mi je trodnevni.
Do danas su mi cice bile onako osjetljive,jutros više ništa. Jučer me luđački boljela glava CIJELI DAN,no danas kao da je sve nestalo.Dali je kojoj bilo tako u iščekivanju bete?
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
Sortiraj odgovore
Najstariji