Da Ugolina je Bas sve rekla ! -
Stvarno pokušaj sa klokanicom ja sam kupila ergo em ti beba u nutra spava jer je blizu tebe , možeš u dućan možeš bilo kuda plus ako si vješta možeš ju i podijit u nutra . Toplo preporucam ! Da nisam otkrila klokanicu pa provela bi u stanu em vrijeme nikako da prođe em sto kažeš beba traži blizinu i nemozes mrdnut
Proguglaj malo ergo 360 mislim , tu ti ne treba onaj nastavak ubaciš bebicu i van !! Možeš ju nosit do 4g ja moju jos nosim 😂😂😂😂
Ako si na Facebooku upisi babywearing grupa ima dosta savjeta. I da dođi tamo nama na temu i slobodno se jadaj jos dok možeš na mobitel !
Cure dobro jutro,
Super ste:) puno mi je lakse kad znam da nas ima jos i da nismo same u svemu tome...
Ugolina da i ja sam se prvo pojadala muzu, mislila sam da ce misliti da sam luda, a on je bio pun razumijevanja i samo je rekao da bi i on bio u depresiji da je zatvoren po cijele dane. Pao mi je odmah teret sa srca, ali sam ipak odlucila potraziti pomoc, jer mislim da svakako moram poraditi na sebi i zbog nekih strahova od prije.
TPol muz i ja malo gledali bas nosiljke, piknut cemo neku, inace necu promoliti nos do daljnjega van...😁kazes do 4 kg? Moj bebac ima sad vec 5, jako me iznenadio, nema ni puna 2 mjeseca, a skoro bude udvostrucio porodajnu tezinu ako ovako nastavi. Rodio se 36+6 i sa 2900. Valjda sad sve nadoknađuje.
Nisam na fejsu, malo cu vas daviti ovdje ili na grupi, kad stignem😊i ja stojim na raspolaganju naravno
Mislila je od 4 kg 😄po stickeru beba ima preko godinu i jos se nosi
Ne ne mislila sam do 4 godine hahha ... krivo mi napisalo , moze se nosit na leđima sa strane posle bebu možeš okrenut i prema napred , stvarno se isplati plus je ergonomski ispravna za Bebu i tebe 👍🏻 Bas proguglaj ergo 360, samo ne treba pretjerivat s oblačenjem vise je da ide koza na kožu a onda vas zagrneš sa jaknom uglavnom ja sam se preporodila s tom nosiljkom iako sam uvijek vukla i kolica samnom kao mozda će htjet 😂😂😂
Nikicca, sto je s tobom? Napisala si da trebas roditi u 10 mj? Kako sada stvari stoje. Nitko nije odgovorio na tvoj post. Lako je meni sada reci da bi vam najbolje bilo da ste sami, ali ako niste u mogucnosti moras nekako zivjeti u zajednici. Trebala bi prvo s muzem sjesti i razgovarati da ste sad ti, on i dijete obitelj i da se nitko ne treba petljati u vas odnos i odluke. A onda bi i svekrvi trebala diskretno staviti do znanja da nije bas sve njena briga i da zna gdje joj je granica. Nadam se da ti je koliko toliko dobro u toj zajednici i da si sretna s bebacem. 🤗🤗🤗🤗
Proguglala bas ergo360, cini mi se jako dobro, prakticno i udobno za mamu i bebu...:) svida mi se sto beba moze biti u razlicitim polozajima...mislim da ce muz u nabavku za koji dan. Bas cu vam javiti dojmove i kako sam se snasla s tim
Maska obavezno javi kako ste se snašli s ergom i nemoj odustat ako se beba malo buni moraš samo hodat ili izic van mozda joj jw vruće ... uglavnom ako imaš kakvih pitanja tu smo
Pozdrav svima, evo nismo jos kupili ergo jer sam uspjela izaci s malim skoro svaki dan u ovih tjedan dana, uspio je zaspati u kolicima i nije se bunio, bas sam bila sretna:) Nazalost sad najavljuju ruzno vrijeme pa mi se cini da cemo biti zatvoreni neko vrijeme opet....a ergo imamo u planu svakako...cim isprobamo javim:)
Masha Suuper 👍🏻👍🏻 Slobodno nam se javi tamo u temi ljetne bebe 2016 nema veze sto je tvoja beba mlađa ali mo smo to prošle i tu smo za podijelit iskustva 😬👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji