Ako vam je iskustvo poroda bilo neugodno, stresno, teško ili traumatično, ili vam majčinstvo 'teško pada' i ne osjećate se ugodno u ulozi majke, javite se u Savjetovališe za majke poslije poroda: klokanica.hr/roditelji/sretna-mama/otvaramo-savjetovaliste-za-majke-poslije-poroda-2569
Pozdrav svima, nova sam ovdje i neznam dali sam pogodila temu uopće. Rodila sam svoju curicu prije dva tjedna, ali uviđam da imam neki problem kao da nisam razvila nikakve majčinske osjećaje prema njoj i užasno me nervira kada plače, a ja si nemogu pomoć i nekada sam tako frustrirana da i ja plačem bez razloga i jednostavno znam da ovo Šta osjećam nisu osjećaji koje bi majka trebala imat prema djetetu i žao mi je nje jer ne želim da pati radi toga ali neznam kako da to popravim :(
Draga nova mama, šaljemo vam link na profil Savjetovališta pa im možete poslati privatnu poruku: https://klokanica.24sata.hr/community/profil/28721
Drage mame javljam se jer neznam sto cu i kako cu dalje.rodila sam sina prije dva mjeseca i unazad tjedan dana samo lose raspolozena,razmišljam samo o losim stvarima,jedan dan sam presretna sto ga imam dok bi ga drugi dan radije ostavila nekom na cuvanje,nemogu podnijet njegov plac.prosla sam dosta stresnih situacija poslije poroda,suprug i ja smo bili u velikoj svadi,financijski problemi,preseljenje,izgubila sam mlijeko i svega se nakupilo.bojim se za svoje dijete da ne pati zbog toga svega jer znam da to nisu normalni osjecaji.osjecam se kao stranac u svom tijelu
Pozdrav mame, citam vase postove i u dosta njih pronalazim sebe.. Nadam se da ce proci jer nikad ovakva nisam bila..
Sortiraj odgovore
Najstariji