A da,zasiti se tijeli i navikne na ljek takav,tako je recimo kod mene espumisan za mene.naviknem se i onda nije bas al dobro,treba probat pa vidjet sta pase.
Bitno da nasto djeluje😁,recimo danas sam skakutala po pilates lopti i on se umirio,malo ga njisem i bude oki al bez kapi nista😂😂
Nisam znala da su tiba homeopatija ak beba nece,ostabis za sebe..xD da ne vole djeca jake mirise.
Javi kak je to proslo😁
Probala sam pit roibos caj i kimov caj pa cemo vidjet kakav to ucinak ima.takoder sam izbacila mlijeko u kavi i mlijecno(gledam ja onaj domaci sir ,gleda on mene) 😋
Kkako je kod vas danas?
Ja isto pocela roibos, isto izbacila mlijeko iz kave..
Za sad je stanje ok, tu i tam se napinje, cujem crijeva da rade, imao vec 2 kakice u periodu od 12h, papa cesce i dajemo dohrane..
Cini se da ide na bolje 😊
Super😁😁
I meni se cine grcevi manji,manje urla u biti 😁
Al sam skuzila sta ga smiruje,kad pocne onda ga uzmem i na pilates loptu i skakucem.odma zaspi ili se umiri barem.💪😁😁😁
Znam da si sad mislis ono isss,nikad nece proc,pecee za poludit,al vjeruj mi samo jedan dan prode ,budes u soku kak vise ne pece...
Meni je to bila smrt ,ocekivala sam da ce me dulje mucit kak je to jako peklo
Kolko je sad od poroda proslo?
10 dana. Pece, steze, ne mogu sjest kako boli.. Al mislim da je meni dosta i od krivog tiskanja..
Ajojj,neznam jel to utjece al da te utjesim sad skoro te treba prestat pec ,pitanje dana.
Npr.ja sam s oprostenjem dobila hemeroide xD a imam stolicu svaki dan al jbg kak je valjda sve postalo osjetljivo pkus to da sam skuzila danas neku ko kvrzicu ko cir na usni -.- e to me tipa boli al ne neizdrzivo ,ulosci vjerojatno jer tako reagiram na njih.
Jel jos krvaris obilno? To bi isto trebalo na bolje ic
Valkris pitanje je dana kad ce prestati :)
Ja sam jucer pretjerala u setnji kvartom, pa me sve dole bolilo 😒 danas smo ju preskocili.
A do sad smo isli 3 put za redom van.
Sara su otpali savovi? Meni pola, unutarnji su ostali i onaj na ulazu, danas sam bas gledala situaciju. Cini mi se okej.
Sto se tice krvarenja, dosta slabo krvarim...kao ciscenje na kraju menge😪 jedva cekam da prestane, dosta mi je ispiranja i svega🙈
Opaa,kak beba podnosi setnje i svjetlo?
Moj nekak cim svijetli bude jako on odma u plac😂😂😆
Nije mi doma mracno xD
Jel se smiri u setnji?
I kak se snalazis sad kad si sama?😋
Vanjskih nemam i par unutarnjih 💪 dobro je zaraslo kad pogledam i opipam..isto krvarim ko kad se cistim i sluzavo je vise.
Takoder me zivciraju ti ulosci vise😆
Sortiraj odgovore
Najstariji