Sara Tak ti i moj zna nekad sisat pa se unervozi, podignem ga i podrigne i opet ga stavim na cicu 🤪
Mi smo ti kupili nedugo tek za krevetic taj vrtuljak, inače može i ranije ali mislim da nema potrebe prije trećeg mj jer ih kao opterećuje od je toliko objekata, tako nešto.
Sad mu je to sve super jer kuži, dira i igra se.
Danas je na Merkuru rođen rekordan broj beba, 15! 🥰🥰
Ajme 😍😍😍😍😍😍
Nadam se da im imaju gdje smjestiti 😂
Nebi htjela prerano kupit da mu poslije bude interesantno iako imamo jedan al bat.su neke preogromne nez ni di kupit xD
E pa to pokusavam😂
Jucer su ga grcevi jadnog tako mucili da smo jedva s kapima uspjeli smirit..nista od vrhnja za kuh.u hrani😝
Opaaalaaa,15 beba,predobro😁😁😁 da zbilja di s tolko trudnica i beba😂a nis neke ce otpustat ranije
Sara jeftinih baterija imaš po ovim Tedi/Pepco/Offertissima dućanima pa si baci pogled, a i cijene su smiješne.
Obično im mliječni proizvodi smetaju zbog laktoze. Ja nisam smjela popiti mlijeko 🤪
A vrtuljak, imaš fakat vremena, prati akcije, gledaj po meni barem da udariš dvije muhe jednim udarcem nešto sto može i na krevetic i na sjedalicu, ja to recimo imam. Samo se odvrne plastični vijak i zakači, prati i akcije jer često ti to bude sniženo tipa 20 % a nije da su jeftine 200 kn pa na gore ako kupuješ u baby dućanima. Moje je iz baby centra. Stavila bih ti link ako uspijem pa eto čisto za primjer. 🥰
Nama je otpao pupak 😁😁 jeei, kako ste ga vi tretirali nakon sto je otpao? Nema mi patronazne do pon da ju pitam. Mi smo do sad samo svaki dan motali kompresu oko njega i tjt, s nicim spricali/mazali/dirali.
.
Curke kakl savovi? Meni suuper😍😍 msm da su krenuli odpadati, pogledala sam sinoc situaciju dole i puno je bolja🙈
Sara jeftinih baterija imaš po ovim Tedi/Pepco/Offertissima dućanima pa si baci pogled, a i cijene su smiješne.
Obično im mliječni proizvodi smetaju zbog laktoze. Ja nisam smjela popiti mlijeko 🤪
A vrtuljak, imaš fakat vremena, prati akcije, gledaj po meni barem da udariš dvije muhe jednim udarcem nešto sto može i na krevetic i na sjedalicu, ja to recimo imam. Samo se odvrne plastični vijak i zakači, prati i akcije jer često ti to bude sniženo tipa 20 % a nije da su jeftine 200 kn pa na gore ako kupuješ u baby dućanima. Moje je iz baby centra. Stavila bih ti link ako uspijem pa eto čisto za primjer.
Tako nesto i gledam,imaju oni ko rakuncici i ako se ne varam nike samo vrtuljak nego ima i glazbu,nije mi cak ni novac problem,samo da ne kupim sranje ko neki dan..
Neda babi vrag mira pa sam nasla neku posteljinu,sa ogradicom oko cijelog kreveta,baldahin,i stalak za baldahin a posteljina je navlaka i jastucnica plus poplon i jastuk i za to sam dala 600 kn.poslije kad je doslo ono mogla sam kupit nesto bolje za te novce kad posteljina imam ,a baldahina ima kakvih hoces za manje -.-
Glupost hahahh😂😁
Nama je otpao pupak 😁😁 jeei, kako ste ga vi tretirali nakon sto je otpao? Nema mi patronazne do pon da ju pitam. Mi smo do sad samo svaki dan motali kompresu oko njega i tjt, s nicim spricali/mazali/dirali.
.
Curke kakl savovi? Meni suuper😍😍 msm da su krenuli odpadati, pogledala sam sinoc situaciju dole i puno je bolja🙈
jeeeeeej🎆🎆👏
Spricali smo octaniseptom i stapicem malo pobrises i onda naprasis sa onim praskom i to je to,vazni da je pupak cist jer ce se stvarat ko krastice sad nekoliko dana.
Pelenu i dalje ne stavljam preko pupka da se to jos susi ma da od jucer je vec sve sraslo😁
Tako i moja rana,bas sam sretna da je to iza nas bar kaj se pecenja tice ,oni mi je bilo koma,jedino kad idem na veliku nuzdu me zateze pa nisam vise sigurma jesam dobila hemeroide ili rana,ugl redovito imam stolice pa me cudi.
Danas imamo ultra teski dan ,bebu muce grcevi dosta,pa se borimo sa kapima i granulice smo kupili danas.malo odspava pa je nervozan.primjenio je cak rutinu spavanja i hranjenja pa mozda i to
.
jeeeeeej🎆🎆👏
Spricali smo octaniseptom i stapicem malo pobrises i onda naprasis sa onim praskom i to je to,vazni da je pupak cist jer ce se stvarat ko krastice sad nekoliko dana.
Pelenu i dalje ne stavljam preko pupka da se to jos susi ma da od jucer je vec sve sraslo😁
Tako i moja rana,bas sam sretna da je to iza nas bar kaj se pecenja tice ,oni mi je bilo koma,jedino kad idem na veliku nuzdu me zateze pa nisam vise sigurma jesam dobila hemeroide ili rana,ugl redovito imam stolice pa me cudi.
Danas imamo ultra teski dan ,bebu muce grcevi dosta,pa se borimo sa kapima i granulice smo kupili danas.malo odspava pa je nervozan.primjenio je cak rutinu spavanja i hranjenja pa mozda i to
Vec su dosle kao neke krastice. Kako da to maknem? 🙈 Uf bas se bojim dirat oko tog pupka..a prasak nemam😪 #nemajka.
Ici cemo sutra u dezurnu kupiti.
.
Ajde super da je i kod tebe sve ok :) mene ne zateze nista. Cak mi se cini da su mi poceli otpadati..nekako vise vise nego prije, ne znam obj 🤪
.
A da, nazalost bude to na dane..proci ce. Mi smo napokon okej imali noc i danas dan :) vidjet cemo sta nas nocas ceka 😂
Ne treba nužno prasak, kad okupate bebu, obrišite i sa štapićem za uho slobodno očistite, kad pupak takneš tako se i koza mice pa ćete već vidjeti gdje treba očistiti. ja sam isto tu krasticu nakon kupnja kako se namocila i rub malo dvojio sa pincetom primila i tako se čitava krasta odvojila i to je to. Ugl umjesto praska ostaviti koju minutu da se osuši na zraku.
Mi smo prekjučer mislim dobili i drugu jedini tako da imamo dva zubića i danas smo pojeli čitavu kasicu. 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji