Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    23. Veljača 2020. 17:23

Javi kak prolazi eapumisan.
    Jojj kad cujem tak po 3-4h.da se mucite i vi i on.grozno,kod nas to traje po 10-15 min pa je mir pa ga iz sna probudi i tako.
    Citam kaj su te granule i kapi i zbilja saharin i laktoza dakle sastav je takav da bebu u principu potjera na kakanje i na taj nacin valjda plinovi idu.
    Malo puno za obican saharin i laktozu al eto pomaze za sad.
    Pazim sta jedem al nekako neznam ima li to ucinka.
    Neka beba bljucne samo,to je dobro da izbaci visak,a jel prducka?
    Moj stalno prducka onda mislim da mu je lakse🤷

Jel koristite dudu varalicu? 

S@r@
    23. Veljača 2020. 17:27

Da se nadovezem,te mlade su slabo informirane u obije ljekarne na volovcici,tako da me ne cudi al nemogu vjerovat da farmakolog jedan nije cuo za to.strasno.svakako ako nebude bolje odi u ljekarnu na borongaju,kupila sam jucer granule tamo(bolje su mi kapi) al svejedno nazovi i pitan da nejdes okolo ..nekom kaze pomogne nesto nekom ne,ostaje nam samo kupovat dok ne nademo nesto sto pomaze 😁

S@r@
    23. Veljača 2020. 19:35

Evo sad siroti urla vec 2 h malo odspava pa opet,dajemo kapi i kuglice al sirotek nema mira🤕

Damnarexx 🌺
    23. Veljača 2020. 21:06

S@r@

Evo sad siroti urla vec 2 h malo odspava pa opet,dajemo kapi i kuglice al sirotek nema mira🤕

I nama se maloprije grcila 😩😩 sad je okej. Nadam se da nas ne ceka noc kao prosla, jer ne znam sta cu...

Valkris
    23. Veljača 2020. 23:27

Moj se cijeli dan jadan grci... Ja placem skupa s njim... 
    Espumisan navodno djeluje tek za cca tjedan dana 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Otiso muz u cc east i kupio te kapi homeopatske pa sutra startamo s tim i nadamo se najboljem 🤞
    Kupio i onaj grijac za trbuh sa sjemenkama... 
    Da nema dude ne znam gdje bi i kako.. Prducka i cujemo da crijeva rade... 
    🤞🤞🤞 Da im svima sto prije prođe 

S@r@
    24. Veljača 2020. 01:46

Drzim fige da ovu prode dobro,
    Od negdje 10 smo spavali pa cemo vidjet sad kad pojede,skuzila sam zelenu stolicu da ima,nisam jela nis zelenoo osim salate mjesane al to cesto jedem,pa onda zakljucujem da mu nesto iz moje prehrane smeta danas.🤷
    Batat mozda a nebi smio ili jabuke al u kolacu..pojma nemam,jos prducka al se smirio .
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Valkris
    24. Veljača 2020. 08:49

Kako se daju te homeopatske kapi? Pise 0.75 svakih 15 min dok ne prode grc? Ne kuzim
    Način uporabe:
    [ul]
    [li]uzeti .75 ml oralno na početku boli[/li]
    [li]ne uzimati zajedno s hranom[/li]
    [li]ponavljati svakih 15 minuta (do najviše 4 puta), zatim smanjiti dok bol ne prestane[/li]
    [li]dojenčad i djeca od 0-9 uzimaju .75 ml[/li]
    [/ul]

Valkris
    24. Veljača 2020. 08:49

https://e-bioteka.com.hr/proizvodi/homeopatija/homeolab-kids-relief-colic/

S@r@
    24. Veljača 2020. 09:36

Nama su u homeopatskom savjetovalistu rekli da nemoramo se drzat 4 puta dnevno,da dajemo dok ne prestane ,nisu spominjali da ne jede beba tad al smo skuzili da mora bit prije jela ili kad vec bkjucne da ne bljucne kapi,75 ml mu damo s onom pipetom -vidis na njoj pise 75 ml.,kazu ak skuzimo da djeluje manja doza,mozes i manje dat..
    Mi nekako pokusavamo dat manje pa vidimo ak ne djeluje ponovimo lijek..ugl nece kolici mozda prestat al ce ti beba izmedu njih zaspat i onda se probudi kad dode grc i place al se u konacnici smiri nakon nekog vremena,cut ces da prducka i onda se valjda pokaka pa je lakse.probaj!
    Meni je to super kak citam da drugima bebe urlaju po 3 h.
    I obavezno mu dam ujutro kad se probudi a jos nije jeo pa pomjesam sa onim d3 pkus k1 jer od toga mi se cini da ima grceve ako mu dajem samo..

S@r@
    24. Veljača 2020. 09:45

Najvaznije ono je da s njima nemozes pretjerat jer je to prirodno ,mozes dat u beskonacno(dobro ne cijelu bocicu naravno)..tak da se nemoj bojat😁 
    To je zapravo saharoza i laktoza u hranulama ,a kapi su okusi ,lim.kis,konzervans,sec alkohol sto je fruktoza...

Jedino mi je cudo kako to djeluje jer kazu nije dobro svjeze voce jest tipa jabuke i kruske jer fruktoza napuhava,ne sladila i slatko jer to stvara plinove ,a jbt ovi pripravci su secer u biti s dodacima i ima logike jer kaj kad nemres kakat i muci te zatvor i plinovi,pijes nesto jako slatko tipa caj od kamilice slatki jako ili kavu jako slatku ili tak nes jer te protjera pa ti je lakse xD i to dode 90 kn skor.ono glupost al za djecu sve!! Kad se tak jadni pade pa dala bi svu placu da mu pomognem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.