Ma odlicno joj je vani, malo gleda pa odmah zaspi😁 obozava tu voznju, i pogotvo ako je grbava cesta/put😂😂😂
Ne reagira na svijetlo bas 🤷 vi niste bili vani?
Evo danas nam je drugi dan, i snalazimo se. Ona je jako dobra, vecinu spava pa ja uspijem nesto i napraviti po stanu, ali vecinom lezim i odmaram uz nju 😊 cak mi pase ovaj mir. Sto se tice kuhanja, deckova baka se ponudila da ce nam kuhati prvih tjedan/dva...dosadno joj je doma pa zasto ne😂
Joj da ti ulosci..kad ce vise prestat😪 ja trenutno kombiniram dnevne i 'obicne' za mengu. Jucer sam si opet nakon tusiranja gledala ranu i zapazila koda sam si ipak sjebala jedan sav🧐 to je bilo u prvim danima doma, neki krivi pokret sam napravila na kaucu dok sam sjedila i vraaaski je zapeklo. Cini mi se kao da mi je otpao, i da sad taj dio nije spojen 🙈😩
Cekat cu prvi pregled kod gin nakon 6tj od poroda i vidjet jel to okej ili nije. Nadam se da je, ne zelim opet na sivanje😒😩 mada bi bio 1 sav.
Ja jos koristim one ogromne chicco 🤷♀️ kupila sam vir pa se nadam uskoro ih počet koristit.
Rana mi izgleda ok
Damnarexx kak miskis da nije spojeno??? Hahha pa kak budes bila nespojena? 😂
I da, ja jucer otišla do bipe malo tu prek ceste. Morala sam izaci. Tak mi je dobro doslo.
I danas planiram s malcem u setnju 10ak minuta.. Nadam se da nije prerano 🤷♀️
Ja jos koristim one ogromne chicco 🤷♀️ kupila sam vir pa se nadam uskoro ih počet koristit.
Rana mi izgleda ok
Damnarexx kak miskis da nije spojeno??? Hahha pa kak budes bila nespojena? 😂
Ja sam chicco samo prvi dan doma koristila, nisam vise trebala srecom...
Hahaah ne znam kako objasnit🙈🙈 sve se nekako nadam da sam krivo vidjela😰😅
.
Ma idi slobodno s malim van, i njemu i tebi ce suuper doci😊 a on ce ti spavati odmah. Ja sam s 14 dana izasla, mada sam htjela i prije..
Kad sam izasla van, preporod..bas mi je falio zrak i sunce i sve 🥰
Eo bili u setnji oko zgrade na 10ak minuta.. Super nam je doslo 😌😌
Nadam se da će sutra biti lijepo vrijeme da mozemo opet van ☺️
Inace je cijeli dan neki kenjkav, razmislja, njurga.. Nakon setnje spavao ko top.
Kak se ti snalazis sama?
Sara, di si? Si ti sama ili imas pomoc trenutno?
Julie, ne pišeš nam ni ti bas...
Eo bili u setnji oko zgrade na 10ak minuta.. Super nam je doslo 😌😌
Nadam se da će sutra biti lijepo vrijeme da mozemo opet van ☺️
Inace je cijeli dan neki kenjkav, razmislja, njurga.. Nakon setnje spavao ko top.
Kak se ti snalazis sama?
Sara, di si? Si ti sama ili imas pomoc trenutno?
Julie, ne pišeš nam ni ti bas…
I moja je danas njurgava...bit ce valjda skok u razvoju 🤷 nadam se sa cemo imati okej noc.
Pa uopce nije lose biti sama 😁😁 tako da za sad super 👌 (dok ne moram pocet kuhat rucak😂🙈)
.
Da, nema nam curka...a mi smo skroz otisle sa naslova teme😂😂
Valkris kakvo je tvoje iskustvo na Merkuru? Jesi bila zadovoljna?
.
Moja ocijena od 7 dana u bolnici je 7/10. Nije mi zao da sam isla, vjv bi isla ponovno.
Evo i mene😋
Ooo supac,bitno da uziva na zraku,kolko budete vani?
Mi smo danas bili na 10 min al u dvoristu,kako smo u kuci a imamo ogromno dvoriste,nisam isla bas u setnju jer tu nemam di doslivno,nogostup uz cestu a cesta prometna dosta,parka nigdje necete vjerovat.tak da cekam da muz ima slobodno pa cemo do maksimira ili na stari kvart😁
Bome se bunio na svjetlo al se nakon par min smirio
Bit sam je meni superr,a za rucak 😁blazena baka,kuhat je komplicirano,tipa ja ti to odradujem tak da u jednoj ruki Mihael,a u drugoj kuhaca🤕😆
Ne brini za sav,to ce ti srast normalno vjeruj mi,tkivo se popuni di fali 💪💪
V.-nemoj koristit te debele ni vir,moj savjet,od kad sam ih skinula,rana je pocela tako brzo napredovat,nije peklo kroz dva dana,imam one ultra tanke i zbilja preporod od tad
Bas mi je drago cut da si izasla😁 ide na boljeee 😊
Vec 3x pisem komentar i svaki put mi se obrisw i popizdim i odustanem 😠
Sortiraj odgovore
Najstariji