Julie, gdje ima za kupit one kapi kids relief i jel moguce da beba s tjedan dana ima grceve??
Zubici maliiii 💞💞💞
Damnarexx jeeeej za pupak!!!
Sara, koje vi kapi koristite i pomaze li ista?
I super da vaa rane ne bole, mene joa uvijek boli..
Al proci ce i to..
Ave ce to proci...
Kids relife al ima i u ljekarnama pod drugim nazivima.bitno da kazes homeopatsli pripravaknu kapima a ima i granule.mi imamo oboje i iskreno kapi su nam bolje,granule ko da su saharin obicni..
Nama pomaze jer nas urla samo 5-15min pa zaspi pa ga malo probudi pa pol min place pa se smiri al prode to..prducka stalno,mislim da je moguce ,primjer smo 😂😂😂 i topla kupka mu pomogne
Kupila sam kugluce na borongaju u dezurnoj ljekarni ,kapi na dobrom dolu 10. Ali da nejdes tam skroz ima u farmacia ljekarni bar kod nas u ivanicgradskoj u domu zdravlja..trebala bi imat svaka veca ljekarna.nazoves i pitas da nejdes bezveze😁
Ma proc ce,meni se cinilo ko da nikad nece al evo zbilja konacno...sjedim,nije da ne osjetim vise al lakse je i ne pece ne boli😁
Ne treba nužno prasak, kad okupate bebu, obrišite i sa štapićem za uho slobodno očistite, kad pupak takneš tako se i koza mice pa ćete već vidjeti gdje treba očistiti. ja sam isto tu krasticu nakon kupnja kako se namocila i rub malo dvojio sa pincetom primila i tako se čitava krasta odvojila i to je to. Ugl umjesto praska ostaviti koju minutu da se osuši na zraku.
Mi smo prekjučer mislim dobili i drugu jedini tako da imamo dva zubića i danas smo pojeli čitavu kasicu. 🤩
Ooooo zubicc😁😁 bravooo,kasice vidim lijepo idu:), za sad sve prihvaca?
Kaj se pupka tice pa da nemoras prasak kupit,mozes i bez,samo ocisti unutar pupka i tu krasticu,ne boj se to je najgore,njega to nista ne boli😁tj.nju u tvom slucaju
Hhahahaa nemajka😂😂😂 tak mi velimo za puncevog brata-nebrat hahaahaaha😂😂 genijalni nazivi hahaah
Super za koncee💪💪 odlicno.kak je lijepo kad ne pece😂 a zapravo brzo prode al se cini da nikad nece.
Drzim svima figice za noc😘
Valkris strpi se jos jedan tjedan pa ce biti suuper😁
Sara tnx za pupak, probat cu na iducem presvlacenju.
Bome mi imamo burnu noc😪 tj od 3 ujutro, uspavamo ju na rukama i sve super, spustimo i odmah se meskolji i kao da joj je pun nos..izvlacim onom pipaljkom gumenom, a skoro nis ne izlazi...ok ona zaspi, pa opet se meskolji ne znamo sta je, grccici nisu..prebacim ju kod sebe, masiram i zaspi nekako..idem ju vracat u krevetic skuzim da je pelena promocila😩😩😩 i onda smo ju morali cjelu presvlacit, jadno moje...nadam se da ce sad spavat kako treba...luda sam. Msm da nam je cak ovo najgora noc, a toliko je bila dobra preko dana.
Ne treba nužno prasak, kad okupate bebu, obrišite i sa štapićem za uho slobodno očistite, kad pupak takneš tako se i koza mice pa ćete već vidjeti gdje treba očistiti. ja sam isto tu krasticu nakon kupnja kako se namocila i rub malo dvojio sa pincetom primila i tako se čitava krasta odvojila i to je to. Ugl umjesto praska ostaviti koju minutu da se osuši na zraku.
Mi smo prekjučer mislim dobili i drugu jedini tako da imamo dva zubića i danas smo pojeli čitavu kasicu. 🤩
hvala, probat cu :)
Awwww Zubiciii😍💕💕💕
Kids relife al ima i u ljekarnama pod drugim nazivima.bitno da kazes homeopatsli pripravaknu kapima a ima i granule.mi imamo oboje i iskreno kapi su nam bolje,granule ko da su saharin obicni..
Nama pomaze jer nas urla samo 5-15min pa zaspi pa ga malo probudi pa pol min place pa se smiri al prode to..prducka stalno,mislim da je moguce ,primjer smo 😂😂😂 i topla kupka mu pomogne
Kupila sam kugluce na borongaju u dezurnoj ljekarni ,kapi na dobrom dolu 10. Ali da nejdes tam skroz ima u farmacia ljekarni bar kod nas u ivanicgradskoj u domu zdravlja..trebala bi imat svaka veca ljekarna.nazoves i pitas da nejdes bezveze😁
Ma proc ce,meni se cinilo ko da nikad nece al evo zbilja konacno…sjedim,nije da ne osjetim vise al lakse je i ne pece ne boli😁
Jucer sam bila tu u ivanicgradskoj i zena me gledala ko da sam s marsa pala kad sam pitala za kids relief. Htjela mi uvalit neki probiotik. Ne znam sta da kupim i kak da mu pomognem jadnom 😞😞
Valkris ima svaka malo bolje opskrbljena ljekarna, pitaj za kids relief, to je firma koja proizvodi ili kaži homeopatski pripravak. Bude ih u gradskim ljekarnama, ima Farmacija u Gardenu, gradska na trgu, lavanda Mia u Petrinjskoj sto sam ja znala uzeti. Dobro Sara veli, nazovi da ne hodaš bezveze.
Grčevi obično dođu s dva tjedna ali pravilo je da pravila nema 🤪 tako da može i s tjedan dana doći.
Ma proc ce,meni se cinilo ko da nikad nece al evo zbilja konacno…sjedim,nije da ne osjetim vise al lakse je i ne pece ne boli😁
Jucer sam bila tu u ivanicgradskoj i zena me gledala ko da sam s marsa pala kad sam pitala za kids relief. Htjela mi uvalit neki probiotik. Ne znam sta da kupim i kak da mu pomognem jadnom 😞😞
Ma kako kad sam bila prosli tj i vidjela ga i pricala sa farmaceutkinjom al nike takav naziv.ljekarna je u domu zdravlja ne one druge tipa gradska il tak nes.
E tak je i moj znao jest i zaspat i cim oces u krevet ga stavit on pocne plakat pa sam skuzila da bi fraer s nama spavao😂😂,ostavim ga jad bas nikako nejde al sam pocela ga stavljat na poplon ispod njega ko jastucic i onda ga tak skroz prebacim i cekam da cvrsto zaspi.
Vjerujem da ce vec danas bit bolje
Ma kako kad sam bila prosli tj i vidjela ga i pricala sa farmaceutkinjom al nike takav naziv.ljekarna je u domu zdravlja ne one druge tipa gradska il tak nes.
E tak je i moj znao jest i zaspat i cim oces u krevet ga stavit on pocne plakat pa sam skuzila da bi fraer s nama spavao😂😂,ostavim ga jad bas nikako nejde al sam pocela ga stavljat na poplon ispod njega ko jastucic i onda ga tak skroz prebacim i cekam da cvrsto zaspi.
Vjerujem da ce vec danas bit bolje
Bila je nekakva koza crne kose mlada a naocalama i gledala me ko da sam luda. 5x sam joj ponovila šta hocu. I rekla je da nikad nije cula za to. I onda sam pitala jel imaju sta za grceve i daje mi biogaju i govori:a ne uzimate vec nista? Uzasno bahata je bila. Samo sam izasla van. Pa je muz danas isao po espumisan i tu bio gaju pa se nadamo najboljem danas.. Uzas.. Po 3-4 sata ga to sve napinje.. Cak je i polupovratio/jace bljucnuo danas..
Očajni smo jer meni nije dobro, neka groznica me uhvatila, a muz je na izmaku snage 😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji