Napisat cu vam sada svasta sa mozda mojoj pomogne.
Vjerujem da ste neutjesne, da vas to muci i cini se da nema izlaza, ali ona glupava recenica koju nitko ne zeli cuti a to je proci ce.
Kolike mogu trajati kod nekog mjesec kod nekog tri, par sati placa u komadu vjerujm da cini stres i tugu.
Sab simplex i Espumisan su proizvodi koji pomazu po se ne stvara zrak nego se beba isprducka pa ju ne boli, nije nuzno da mora kakat svaki podoj, a i moze, sve je to ok.
Waya i Biogaya su prizvodi koji u sebi imaju dobre bakterije koje uravnotežuju crijevnu floru i po meni nepotrebne no to cete vecsame odluciti, na njimatakoderpiseda ubrzavaju razvoj crijevnog sustava do kraja, ali ih se uzastopno mora uzimati barem tri mjeseca da bi se vidjela promjena dok beba vec sa tri mjeseca vise niti nema grceve, rijetko moja ima dugo ili cak i dute od toga. Evo u nasoj grupu od nas 24 niti jedno nije imalo tako dugo.
Granule i kapi (homeopatske) nece otkloniti grceve u trenu, malo se samo strpite i vjerujem da ćete rjesiti situaciju. Granule sam davala ujutro prije podoja tri kuglice u malo vode ( baby ili prokuhane) i cekala da se otopi i tsko pred zadnji vecernji podoj. Nakon nekoliko dana sam vidjela da se stvari popravljaju, kapi sam uvela kasnije jer nisam ni znala da postoje ugl davala sam ih nekad tokom dana ako bi se dijete grcilo.
Nadam se da ce vam nešto od ovoga pomoci. Samo budite strpljive. Dajte .75 kapi slobodno.
Hvalaa,divna si❤
Probat cu te granulice onda ujutro i navecer😁
Kapi su super kazem ne urla dugo i nekak prode.
Za?bio gaju nisam i slazem se da je nepotrebno😁
Za espumisan se neckam al evo kad citam mozda i to uvedem..sab simplex sam negdje citala da nema kod nas vise? Nisam sigurna.to dosta hvale😁
I da.danas sam kupila kapi u ivanicgradskoh bez problema.samo jednu kutiju su umali pa sam rekla da naruce eto cisto da se zna😁
Hvala za savjete cure.
Sara u onoj ljekarni u domu zdravlja???
I jel se smije kombinirat kids relief s espumisanom?
valkris može kombinirati naravno, samo gledajte sto manje toga jer svaki proizvod čini svoje pa na kraju budu prezasićeni svime. Ja sam se zato odlučila na homeopatiju jer je prirodna
Cini se da su pomogle kids rel.. Za sad je mir i spava mis mali.. 🤞🤞🤞 Da je. Pomoglo
Ma da, zato pitam jel se smije mijesat jer ga ne zelim sopati sa svime, a ooet, hoću mu pomoci koliko god mogu.. I sto kaze sara bez obzira na novce, digla bih i kredit ako trebq...
A espumisan kak ti djeluje?
Da u ivanicgradskoj u donu zdravlja.e sad neznam kad ce im doc taj narucen al da znas da ima .dodes sa slikom ovog i kazes da oces to sa slike,mislim proizvodac je isti danas bas gledam pa mi nije jasno kak nije znala ova-.-
Danas sam ga njihala i zaspao je ,kapi mi je bljucnuo-.- pa neznam sad vise 😂od danas probavam sa granulama ujutro i navecer pa cemo vidit😂😂😂
Ako mene pitaš u početku je bio ok, kasnije nikakav utjecaj tj toliko je ogromna razlika između njega i kapi da vise nisam htjela davati. Cure su znale reci da je nekim samo još gore od njih 🤷🏼♀️
Ja msm da nama Espumisan djeluje 😁😁 stavljamo u svaki obrok 25kapljica i bolje joj je. Jos imamo za jednom i potrosena bocica.
.
Sutra nam stizu Tiba Kapi pa cu i njih probati :)
Ono sto koristi tog se držite, Tiba kapi su isto homeopatija ugl moj sin ih nije htio. Imaju snažan miris i okus bo Bronhi bombonima. On je to stalno pljuvao dok je Espumisan volio. Mirise na bananu 🤤🤤🤤 to se čak i meni sviđa 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji