Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    02. Ožujak 2020. 15:15

E da, to je istina! Nitko ne govori sta radi..dal su presvukli dijete, ja bi shvatila po baby love peleni. Nitko mi nije pokazao presvlacenje dok nisam pitala🤷 nitko ne govori sta beba dobiva cjepivo itd. Malo su sturi sa informacijama, ja primila poslije poroda dva puta antibiotik pojma nisam imala koji ni zasto i kako🙄🙄 
    Cimerice koje su vec tamo radjale, rekle su da je stanje pred par godina bilo puuuno bolje..da se odjel babinjaca dosta promjenio.

S@r@
    02. Ožujak 2020. 15:16

To je doslivno kako kog pogodi..
    Nadovezat cu se da je nocna smjena kad sam dosla zbikja bila koma.neka stara kratka sestra je sjedila na stolcu i hrkala tako glasno,babice dvije,jedna s pramenovima i mrsava onak tepasti glas i djeluje drago,nudila mi je svasta al ova druga crna,mlada ful,grozni,bezobrazna i faca ono ko da mrzi sve trudnice,srecom pa nije mene poradala jer zena do mene je zarafila 7 savova vanjskih i unutarnjih a nije ni trebala al je predugo radala pa su trebali zbog bebe ubrzat a kad sam dosla niko da ju ni pogleda.no nebitno
    doktor mlad i nezainteresiran al je bio njezan nemogu rec..

Meni su sve u radaoni bile fantasticne,brizne,njezne,dr.Bursic me poradala i to je tako draga zena,njezna,nasmijana..doktori koji su me pregledavali su grubi bilo ,Roki mi je ispustao pl.vodu i to je bolno al je pristojan i ljubazan,a o aj kaj je V.pregledavao oa je rekla da je jako boljelo ee taj je pregled bio uhhh.koma

Sestre za bebe isto katastrofa,prvu noc kad sam tek dosla je bila jedna super kaj mi je dala savjet uopce oko dojenja,druge nista,masiranje njihovo nikad necu zabiravit ,prepale me za cice,ak ne splasnu nejdem doma kao nece me dr.pusttit a na kraju mi kaze pedijatar i neke dr.da je to normalno da je mlijeko doslo naglo jer je sisao dobro i cesto ,mlijeka je bilo i prije poroda curilo dosta.

Sestre za nas nisam ni vidjela,samo neku osisanu ko kleopatra i ina je super bila.

Hrana nije bas ,rucak ok prilog al meso je bilo uzas,don,nemres zvakat,noz nemre nu rezat meso,dorucak ono slabo je to al meni je cist ok jer znam da su takvi jer isto u domu dajemo,za jednu snitu kruha mi je onda dosta al da sam jela obije snite,malo bi bill.
    U saftu sam dlake nasla,to mi je ono bilo malo i ljuto je bilo,vecere su mi bile najgore.oni varivi neko issss katastrofa,samo brasno.
    Takve sam dane pogodia al to su bolnice pa mi je jasno,negdje je tako grozno da je ovo luksuz ,imala sam razna peciva i sendvice oa mi nije bilo vazno.

Higijena wca je bila odlicna zbilja,soba isto super,sama sam bila i to mi je bilo odlicno da dodem sebi,oko bebe nisu nista morali,sve sam sama radila al da neznam obuc bebu i stavit pelenu bilo bi mi uzas sto mi nisu objasnile.
    Nije se niko bunio na zvonjavu zbilja,rijetko sam zvonila 
    Pedijatri su predivi zbilja njezni ,onu si me pitali kako sam i davali savjete u hodu.

Ocjena 6,7/10
    Vjerojatno bi opet isla tamo al samo zbog radaone

S@r@
    02. Ožujak 2020. 15:20

Kuzim da nakon busenja vodenjaka moraju brzo poroditt jer je velik rizik za bebu ..pa su se mozda tu zeznuli pa ti dali drip da ubrzaju 
    Meni je jako zao da te zadesio takav niz doktora i na takav dan ..zbilja nijedna zena koja rada to nemora prozivljavat i me zasluzuje.
    Da si u strahu.katastrofa

P.s.nisam spomenula da su anesteziologinje odlicne bile .cak je jedna iz svoe smjene,sa torbom dosla na odjel babinjaca da me pita jesam dobro i pozeli mi srecu.pa to je bilo divno.osjecas se ko covjek onda😁

Nisu ti rekli da ti daju antibiotik i zasto.?svasta -.-

S@r@
    02. Ožujak 2020. 15:31

Ne ispirem vise ranu,savovi su ispali prije par dana ,tusiram se 2 puta dnevno pa mislim da je to sad dosta za ovu fazu ,ne boli vise ,ne curim bas,vise ko prozirno zuckasta tekucina,jedini od jucee budu mi ko ugrusci na ulosku tu i tamo ..
    Spricam octaniseptom iza tusiranja i namazem betrionom navecer ako mi se da😆 jedino su mi hemeroidi trn u oku,sad me to pece ahhahahah
    Cim sam pocela sa tanjim uloscima bilo mi je vec lakse dole tak da bit ce ti sad odlicno V.🤞 ,boli te vjerojatno zbog dugog poroda,mozda i od tog stiskanja ak je i trajalo isto moze bit..

Sve je sad iza nas kaj se poroda tice,da me neko pita jel planiram jos koje djete u skoro vrijeme,rekla bi veliko NE.
    Nebi da mi djete ostane samo i jedino jer ipak nije lijepo jedinac bit al trudnoca sama po sebi nije blazeno stanje,poroda se i dalje bojim iako je proao super na kraju kak je moglo bit ,bar su dr.bili super i babice al sve poslije tog uzas,najgore mi je to dole sa epiz.to mi je bilo koma 😆

Hvala bogu pa beba spava nocu ,osim kaj se budi jest u 2,najvise 3 navrata tako da uspijem odspavat nesto.😁

mjuza7
    02. Ožujak 2020. 18:36

Pozdrav svima, može li mi netko napisati je li potrebno naručivati se u trudničku ambulantu u Merkuru ili za prvi put samo dođem? 
    Ovo će mi biti četvrti porod, ali nisam još nikad bila u KB Merkur. Hvala

Damnarexx 🌺
    02. Ožujak 2020. 19:43

mjuza7

Pozdrav svima, može li mi netko napisati je li potrebno naručivati se u trudničku ambulantu u Merkuru ili za prvi put samo dođem?
    Ovo će mi biti četvrti porod, ali nisam još nikad bila u KB Merkur. Hvala

Samo dodes. Glavni ulaz, i odmah s lijeva ti je TA. Moras uzeti broj na redomatu, a on je cim udjes kroz glavni ulaz malo na desno :)

Damnarexx 🌺
    02. Ožujak 2020. 19:48

S@r@

Ne ispirem vise ranu,savovi su ispali prije par dana ,tusiram se 2 puta dnevno pa mislim da je to sad dosta za ovu fazu ,ne boli vise ,ne curim bas,vise ko prozirno zuckasta tekucina,jedini od jucee budu mi ko ugrusci na ulosku tu i tamo ..
    Spricam octaniseptom iza tusiranja i namazem betrionom navecer ako mi se da😆 jedino su mi hemeroidi trn u oku,sad me to pece ahhahahah
    Cim sam pocela sa tanjim uloscima bilo mi je vec lakse dole tak da bit ce ti sad odlicno V.🤞 ,boli te vjerojatno zbog dugog poroda,mozda i od tog stiskanja ak je i trajalo isto moze bit..

Sve je sad iza nas kaj se poroda tice,da me neko pita jel planiram jos koje djete u skoro vrijeme,rekla bi veliko NE.
    Nebi da mi djete ostane samo i jedino jer ipak nije lijepo jedinac bit al trudnoca sama po sebi nije blazeno stanje,poroda se i dalje bojim iako je proao super na kraju kak je moglo bit ,bar su dr.bili super i babice al sve poslije tog uzas,najgore mi je to dole sa epiz.to mi je bilo koma 😆

Hvala bogu pa beba spava nocu ,osim kaj se budi jest u 2,najvise 3 navrata tako da uspijem odspavat nesto.😁

Takodjer i ja imam traumu s poroda. Nikad nisam planirala imati samo jedno dijete, jer kao sto si rekla biti jedinac je grozno. Htjela bi da ima nekoga svog kada nas vise ne bude. Tako da cu defintivno imati jos jedno...al kad...to ne znam, do 30te bi mi bilo najbolje. Taman imam 5 godina da zaboravim bol i sve, a lagano mi i vec sada blijedi....nevjerojatno.
    Al vrijedi, jebemu. Kad vidim ovo malo klupko srece, joj🥰
    Sto se tice trudnoce, meni je fakat prosla glatko..imala sam mucnine u pocetku, al je relativno brzo proslo. I to je to..drugih tegoba nisam imala.

mjuza7
    02. Ožujak 2020. 20:53

Hvala puno na informaciji. 

mjuza7
    02. Ožujak 2020. 20:59

Još jedno pitanje , mora li suprug imati položen tečaj za prisustvo na porodu? Moj je prisustvovao na 2 od 3 poroda u Puli i nije mu trebao tečaj, u Petrovoj inzistiraju na 400 kn plaćenog tečaja kod njih. Uopće ih nije zanimalo što je on već bio na porodima. 

Julie
    02. Ožujak 2020. 23:02

mjuza7

Još jedno pitanje, mora li suprug imati položen tečaj za prisustvo na porodu? Moj je prisustvovao na 2 od 3 poroda u Puli i nije mu trebao tečaj, u Petrovoj inzistiraju na 400 kn plaćenog tečaja kod njih. Uopće ih nije zanimalo što je on već bio na porodima.

Tečaj nije potreban niti se plaća. Mora donijeti svoje zaštitno odjelo. S obzirom na Korona virus postoji mogućnost da neće dopustiti prisutstvo na porodu jer su dosta strogi po tom pitanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.