Porodaj i vode je tr.na merkuru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    20. Veljača 2020. 12:28

Znaci presvlacili mu pelenu, skakljali, drmali malo lijevo desno gore dolje, igrali se s njim, radili vjezbe s nogama rukama, puhnuli u njega, nosic maltretirali, svasta s Googla probali, ma kakvi. Nakon sat vremena se gospon odlucio zbudit pa smo uspjeli papati. I dog smo sada s patronaznom da ga pustimo vise od tih 3h po noci oa da vidimo kak ce bit i sta jer ovo nema smisla.. 

S@r@
    20. Veljača 2020. 12:40

Julie

Valkris samo odmoran pelenu, da vidiš kak se bude 😂😂😂😂😂 fora je sto ih razbuđuje “hladan zrak” u peleni je toplo jel 🙈
    Možeš poskakljucat po obrazu, vilici, vratu.
    Moj se nacicavao po noći, svakih 2-3 sata je dojio. Ma dok su tak mali stalno su na sisi.
    Ja sam znala reci da mi život pred ocima teče dok ja sjedim na kutnoj i dojim čitave dane. 😂🤪
    Sad je super, ima 5 podoja, jednu kasicu za ručak i to je to. Ad ne dajem, imam dosta mlijeka. Navečer cica do 23-00 sata u principu ide spavati. Spava do 8-9 ujutro bez buđenja. Tako je ritam zadnjih skoro dva tjedna i mislim da će to tako i ostati 🤞🏼

Hahahahahaha ee to i ja velim,mama hodajuca hrana😂,samo ga dojim i stavljam spavat😂,isto pali skidanje peleena i robice,nikako ne voli bit gol,jako se buni na to ...

S@r@
    20. Veljača 2020. 12:40

Pa vi fini balans imate.cijelu noc mir😁😁😁😁

S@r@
    20. Veljača 2020. 12:53

Valkris

Mi smo rekli danas svekrvi da dodje. Pa malar i da suđe opere i skuha rucak.
    Patronazna je rekla da cw dolazit jednom tjedno jer se snalazimo kao, meni se kosa digla na glavi. Onaj pupak jedvo premotam, danas bebac kise, odbija sisu (mozda nije gladan jos a mi forsiramo) 🤷‍♀️ pa sam joj rekla nek dodje..
    Vj nije gladan.. Sad spava snom pravednika, sinoc u 1 smo ga jedvo probudili za hranjenje, sat vremena nam je trebalo 😂😂 moram naucit brze nacine razbudivanja..
    Za kapi su nama rekli da krenemo od 8 dana.. Nadam se da ce proci bez nuspojava.. 🤞🤞
    I ta rana od rezanja me full boli danas i zateze i pospricala sam s octeniseptom pa se nadam da ce to bit ok
    I leđa me bole, a nije od nosenja malca jer nije na rukama nego bas donji dio vj od epiduralne..
    Tatica nam puuuno pomaze i mijenja pelene (danas ga je bebac popiskio 2x jer on to malo sporije😂😂😂) i presvlaci ga i stvarno je divan.
    Koliko cesto vasi jedu po danu a koliko po noci? Jel dajete dohranu? Izdajate se koliko ces

Bolit ce te to jos par dana i pakleno je,samo spricaj i peri iza piskenja s vodom..mene tipa zna peckat dok piskim al kao mjehur al ne ko kad si bolestan neg kao kad stegnes poslije pisanja kad si gotov.neznam objasnit,ne osjetim tolko mjehur dok nije prepun.
    Isto su me leda boljela di sam imala epi al to prode dan dva.
    Hahahha,tak je nas sinek popislil partonaznu,baku,danas i mene i pokalal me hahah😆😆😂a kao drzim gazu na pisi dok ga presvlacim,u biti kad se pisi digne i ko stvedne on ce pocet piskit kroz max minutu.
    Moj u noci jede dva do tri puta.oko 2 pa 5 pa 7 ..tak nekak za sad..i ne budim ga vise da jede jer kad nece nece i onda ga nafilam bezveze pa mi sve zbljuca.,po danu mu dam 3 h da odspava ak hoce..

Julie
    20. Veljača 2020. 17:25

Valkris ne znam onda kaj da ti velim, imaš malu spavalicu. Svakako nemoj bas pustit da spavao jer ti može pasti u hipoglikemije pa se ni ne mogu probuditi. Dijete je staro par dana. Pazi na to jer može biti opasno. Ok ne mora se dijete buditi točno nakon 3 sata al ne smije ju preko 4 spavati bar su nama tako govorili. Premalo je beba.
    Sara eto divno je. Nemam šta reci 🙈

Valkris
    20. Veljača 2020. 17:30

Da, budem danas navila alarm na 4 sata pa cemo vidjeti 🤷‍♀️

Damnarexx 🌺
    20. Veljača 2020. 18:51

Nasa gospodicna papa svaka 2 i pol/3h (i po noci i danu), ja se izdajam i dajemo joj na bocicu. A preko dana ju znam pristekat na cicu, al ne znam koliko pojede pa kasnije ponudim bocicu i naravno da jos jede🙈.
    Po noci se sama budi, kao urica.  Tako da ju do sad nismo nikad morali budit za jelo😂
    Ajme, mene frka krece kako cu sama od utorka! 🙄

Julie
    20. Veljača 2020. 19:13

Opet ja pišem ko nepismena 🤪

S@r@
    20. Veljača 2020. 19:29

Julie

Opet ja pišem ko nepismena 🤪

Nemas brige,bar ja ne gledam na to,fulam svaku drugu takoder i bas me briga,bitno da se skuzi😁
    Super da je beba tak dobra i da imate mir,kako je sa zubicima? Djeluje lijek?

Znaci beba se usemila cim se sama budi,divota😁 bas dobro,jos da pocne samo cicat bilo bi ti lakse mozda😊
    Kaj te frka? Mislim kaj te tocno brine? Da nebus sve mogla ili da se nes ne desi?

Mozda se beba peobudi sama nakon tih 4 h? Mislim da bi vec bila gladna u tom periodu

Mene brine danas to kaj cica oa zaspi brzo i onda nit ga mogu da podrigne dic ni nista,pa se bojim tih grceva i onda mi jos bude glada nakon pol h i manje jer zaspi kad cica.
    Malo sam citala pa kazu da ako zaspi da ga ne muci zrak u trbuscicu i da ako se ne razbudi kompresijom dojke da ga pustim,pa kad zeli ponovno da ponovno jede.😁

Damnarexx 🌺
    20. Veljača 2020. 20:52

Jos da se nauci na to cicanje bilo bi vrh, da.
    Strah me da necu moc sve sama, ne znam kako cu skuhat ista..bojim se da nebude previse cendrava a ja ju nebudem mogla sama smirit i tako. 100 brigA🙈
    Imam odvojeno kuhinju i dnevni pa ju ne mogu pazit dok nesto radim. I ne znam dal nam kapi pomazu🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.