Bome ni moji nisu iz ZG, nit u penziji :(
Tako da imamo samo pomoc od njegovih, oni su u kvartu kod tbe Valkris. Msm " pomoc" za sad nam nije trebala...
.
Moj se jos nije usudio mjenjat pelenu. Danas ce😂
.
Bas nam je i danas lud dan..mala samo cendra😒
Ja one kapi tj kapsulicu dam kad se sjetim kroz dan🤷 nisam primjetila da ima od njih nuspojave.
Miskis d3 k1?
Ujutro je bolje kad dam i to prije jela ili podoja opcenito.
Kolko ssm skuzila svejedni je u koje doba dana al da nebi bljucnula beba sadrzaj tj te kapi onda prije jela dat
Bus vidjela kak su fora kad mjenjaju😁,moj to ne radi jos samostalno al probava 😁😁😆
Mozda ti grcici..🤷🤷
Bas sam skuzila da naranda i riba ili blitva nez kaj od tog,kod mene ne prolazi..ima onda ceste stolice i bas vidim da ga grcici i da prducka puno
Miskis d3 k1?
Ujutro je bolje kad dam i to prije jela ili podoja opcenito.
Kolko ssm skuzila svejedni je u koje doba dana al da nebi bljucnula beba sadrzaj tj te kapi onda prije jela dat
Dada to :)
Bojim se pohvalit uopce, al meni je danas puuuno bolje rana. Krenulo je i svrbit od jucer👍👍 spricam tu i tamo Octaniseptom.
Sara pa davala sam .75 ml davala sam po potrebi, kad bi ga krenulo grčiti
Mi smo rekli danas svekrvi da dodje. Pa malar i da suđe opere i skuha rucak.
Patronazna je rekla da cw dolazit jednom tjedno jer se snalazimo kao, meni se kosa digla na glavi. Onaj pupak jedvo premotam, danas bebac kise, odbija sisu (mozda nije gladan jos a mi forsiramo) 🤷♀️ pa sam joj rekla nek dodje..
Vj nije gladan.. Sad spava snom pravednika, sinoc u 1 smo ga jedvo probudili za hranjenje, sat vremena nam je trebalo 😂😂 moram naucit brze nacine razbudivanja..
Za kapi su nama rekli da krenemo od 8 dana.. Nadam se da ce proci bez nuspojava.. 🤞🤞
I ta rana od rezanja me full boli danas i zateze i pospricala sam s octeniseptom pa se nadam da ce to bit ok
I leđa me bole, a nije od nosenja malca jer nije na rukama nego bas donji dio vj od epiduralne..
Tatica nam puuuno pomaze i mijenja pelene (danas ga je bebac popiskio 2x jer on to malo sporije😂😂😂) i presvlaci ga i stvarno je divan.
Koliko cesto vasi jedu po danu a koliko po noci? Jel dajete dohranu? Izdajate se koliko cesto?
Valkris samo odmoran pelenu, da vidiš kak se bude 😂😂😂😂😂 fora je sto ih razbuđuje “hladan zrak” u peleni je toplo jel 🙈
Možeš poskakljucat po obrazu, vilici, vratu.
Moj se nacicavao po noći, svakih 2-3 sata je dojio. Ma dok su tak mali stalno su na sisi.
Ja sam znala reci da mi život pred ocima teče dok ja sjedim na kutnoj i dojim čitave dane. 😂🤪
Sad je super, ima 5 podoja, jednu kasicu za ručak i to je to. Ad ne dajem, imam dosta mlijeka. Navečer cica do 23-00 sata u principu ide spavati. Spava do 8-9 ujutro bez buđenja. Tako je ritam zadnjih skoro dva tjedna i mislim da će to tako i ostati 🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji