Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nina511
    15. Svibanj 2025. 22:40

nina511

eni233

nina511

Dobar dan imam pitanje dali je neko upucen plodni su mi dani a bazalna temperatura mi pokazuje 35.01 pa dali ima neko savjet i jos zadnja menstruacija je trajala 4 dana ali je bila menstruacija tamno smeda i napravila sam test za trudnocu ali je negativan bio pa dali da cekam drugu menstruaciju pa ako ne dode da se javim ginekologu .hvala

Znaci da ovulacija još nije bila .. tek kad skoci iznad 36.5 onda možeš biti sigurna da je ovulacija bila .. drugo sačekaj drugu menstruaciju i ako ti bude isto tako , onda Odi kod ginekologa , ako nemaš nikakvih bolova, čudnih iscjedak mirisa i sve je ok , nije ništ zabrinjavajuće .. nije nam svaki ciklus isti nekad se endometrij zbog više razloga ne zadeblja kako treba pa nema krvarenja kao inače ( tipa bolest, stres , putovanja Itd) prati si dalje , pa ako se ponovi onda Odi na pregled pa zatraži da se napravi hormonska slika .

Ok  hvala na savjetu a  danas sam imala odnos s mužem   i imala sam grcece u trbuhu kod trebam dobit  menstruaciju   

• nina511
    15. Svibanj 2025. 22:51

eni233

nina511

Dobar dan imam pitanje dali je neko upucen plodni su mi dani a bazalna temperatura mi pokazuje 35.01 pa dali ima neko savjet i jos zadnja menstruacija je trajala 4 dana ali je bila menstruacija tamno smeda i napravila sam test za trudnocu ali je negativan bio pa dali da cekam drugu menstruaciju pa ako ne dode da se javim ginekologu .hvala

Znaci da ovulacija još nije bila .. tek kad skoci iznad 36.5 onda možeš biti sigurna da je ovulacija bila .. drugo sačekaj drugu menstruaciju i ako ti bude isto tako , onda Odi kod ginekologa , ako nemaš nikakvih bolova, čudnih iscjedak mirisa i sve je ok , nije ništ zabrinjavajuće .. nije nam svaki ciklus isti nekad se endometrij zbog više razloga ne zadeblja kako treba pa nema krvarenja kao inače ( tipa bolest, stres , putovanja Itd) prati si dalje , pa ako se ponovi onda Odi na pregled pa zatraži da se napravi hormonska slika .

I samo da pitam kako se ta hormonska  slika obavlja jer iz krvi ili i gdje tu hormonsku sliku mogu obavit hvala 

• nina511
    15. Svibanj 2025. 23:19

nina511

eni233

nina511

I samo da pitam kako se ta hormonska slika obavlja jer iz krvi ili i gdje tu hormonsku sliku mogu obavit hvala

I samo da pitam sta ako menstruacija ne dode    kad treba pa ako se pojavi  nakon tipa 10,11 dana da se  javim onda ginekologu  i trazim tu hormonsku sliku  

• missD
    16. Svibanj 2025. 07:53

Ni kod mene nista ovaj mjesec, svi simptomi PMS-a su tu + negativan test...ocekujem M u ponedjeljak 🙁

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• labella
    16. Svibanj 2025. 10:32

missD evo skroz se pratimo, i ja ocekujem u nedjelju... isti feeling kao svaki mjesec 🤷🏻‍♀️

• Tamara30
    16. Svibanj 2025. 14:26

Eeee kako Sté sta immaaa jer sve uredu kod vas evo ja danas Sam zasnala da imam dvojke 

• Tamara30
    16. Svibanj 2025. 14:26

Msm bliznanci

• missD
    16. Svibanj 2025. 22:49

Labella idemo pozitivno dalje 🤞

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rora8290
    17. Svibanj 2025. 01:58

Pozdrav curke, novi sam lovac na lh trakice. Treba mi vaša pomoć i savjet. Ciklusi su mi 28 dana, uradila sam par trakica na 12,13 i 14 ti dc sve tri trakice su bile dobrano pozitivne s dvije debele crte, te dane smo se bacili na posao, uradila sam iduću trakicu na 15 dc da vidim stanje, skoro pa se nije nije vidjela više.. i više ih nisam ni radila..ono logično prošlo je sve... jutros piškim i sjedim na wc i gledam u trakice reko idem jednu bezveze iz znatiželje napraviti..i dvije su crte..dobro vidljiva i druga 🙈🙈 čak više nego na 15dc.. sad sam skroz zbunjena, al ako se pitate da nije greška kakva ponovila sam još jednu i ista je bila 😅😅 pa ne može mi bit ovulacija na 20dc kad je sve bilo i prošlo... upomoć
    Hvala

• eni233
    17. Svibanj 2025. 06:50

nina511

eni233

nina511

I samo da pitam kako se ta hormonska slika obavlja jer iz krvi ili i gdje tu hormonsku sliku mogu obavit hvala

Draga Nina radi se iz krvi , od 3-5 dana ciklusa , Al najbolje kažu da je 3 dan ciklusa odraditi .. isto ti je kao kod vađenja krvi , ništa bolno i ništa komplicirani .. pa najbolje da se javiš , pa ti makar odradi ultrazvuk , papu briseve ako potrebno .. Al nekad se ciklus poremti iz banalnih razloga , tako sa nemoj se odma brinuti 🥰❤️ nadam se da sam ti barem malo pomogla 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI