Eniii sretnoooo … Čekamo testiceee 🌹🌹🌹🌹🌹
Kak se osjećaš ? Si dobila kakvu terapiju poslje ?
Dobila sam azomex 3 dana, i utrogestan treci dan 3x3 🙄 …
Tii?
Ja duphaston 3x jer sam rekla da ne želim stavljati nist tam dolje , meni to predstavlja problem na poslu . I dobila sam folascin .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
TonkinaPrija (nasmijao me naziv nadimka, predobro :D ) definitivno ti ne zavidim na kraćim ciklusima, ali eto, kao što mudro reče IRMA1990, nikad nam nije po volji Vidim da smo tu po danima ciklusa, ali obzirom na različitost u duljini ciklusa pretpostavljam da se na kraju ipak nećemo pratiti.
IRMA1990 ako se danas budeš testirala očekujemo (lijepe) novosti
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
02/2025 spermiogram uredan
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 hormoni uredni
infolic, vrkuta
TonkinaPrija (nasmijao me naziv nadimka, predobro :D ) definitivno ti ne zavidim na kraćim ciklusima, ali eto, kao što mudro reče IRMA1990, nikad nam nije po voljiVidim da smo tu po danima ciklusa, ali obzirom na različitost u duljini ciklusa pretpostavljam da se na kraju ipak nećemo pratiti.
IRMA1990 ako se danas budeš testirala očekujemo (lijepe) novosti
Nisam stigla jucer kupiti test, pa cu ipak sutra..možda i bolje tako.. sretno sa trakicama
Meni danas stigle trakice tako da krećem pratiti. Sada ću napraviti jednu pa vidjeti kako tamni i na temelju toga odlučiti ako ima smisla pratiti svaki dan ili napraviti pauzu. Nadam se da će mi vrkuta pridonijeti u normalizaciji ciklusa i da će uskoro biti ovulacija 😁🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Tii?
Ja duphaston 3x jer sam rekla da ne želim stavljati nist tam dolje , meni to predstavlja problem na poslu . I dobila sam folascin .
Ja radim 6h pa nekako uklopim.All slomi me ovo guranje vise 🤣 …
Kako se ti osjecas?
Pitaju me danas da li cu raditi test prije bete…Rekla sam necu, nisam ni na prvoj IUI, nekako najbolje ne ocekivati nesto previse 🤷🏼♀️🌹🌹
Tii?
Ja radim 6h pa nekako uklopim.All slomi me ovo guranje vise 🤣 …
Kako se ti osjecas?
Pitaju me danas da li cu raditi test prije bete…Rekla sam necu, nisam ni na prvoj IUI, nekako najbolje ne ocekivati nesto previse 🤷🏼♀️🌹🌹
Pa dobro se osjećam , nemam nekve bolove , danas me samo desni jajnik probadao dosta .. Al me prestao . Ja budem radila test prije tj 16.3 to bude već 13 dana od postupaka , jer idem na vađenje bete tek u pon, 17.3 , pa onda ću znati na čemu sam . Jer mi ispadne 12 dan u subotu , a tu ne vade subotu , a privatno mi se neda plaćati .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
I htjela sam reci da mislim da sam ovulirala na oba jajnika , jer na lijevom mi je bio vodeći folikul , i to sam osjetila probadanja u pon i to jako nakon postupka , a danas desni baš sam osjetila . Tak da imam velike nade da se barem jedan primi 🤞🤞🤞🥰💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
I htjela sam reci da mislim da sam ovulirala na oba jajnika , jer na lijevom mi je bio vodeći folikul , i to sam osjetila probadanja u pon i to jako nakon postupka , a danas desni baš sam osjetila . Tak da imam velike nade da se barem jedan primi 🤞🤞🤞🥰💪
Oooo ovo zvuči top😍😍😍🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Blondy hvala na podrsci😅 nadam se najboljem, danas sam opet bila, sve jos malo naraslo ali jos nije bila O… meni je tek danas pocela tamnit trakica, a u petak je opet uzv, ja se nadam da ce puknut do tad 😂
29.
Biokemijska 11/24
Supeeer, da bude uspjesan postupak… 🥰
Mene samo brine sto su nam rekli da nakon IUI pokrijemo i taj dan jos, mi nismo uspjeli… Nekako vise je do psihe bilo sigurno …Pa me sad to brine malo … 😏
Ja se bas dugo borim sa trudnocom. Od 2020 kada realno skontam sve, onda poslije kada smo u brak usli, hajde desit ce se polahko, medjutim nista i nakon pola godine braka pokrenemo sve…
Prva moja biohemijska bila je tacno prije godinu, kada sam se registrovala na ovaj forum u potrazi za misljenjem da li je test pozitivan… I ostala sam ovdje, pravila sam pauze… I nadam se da cu uskoro docekati taj plus.
Bila sam popodne u ginekologa, nije bilo mog nego me pregledavao neki drugi. Uglavnom, nije još bila O. Pitao me kao zašto me zanima, je li planiram trudnoću i rekla sam da imam 6 neuspješnih ciklusa sad i da mi je sad 7. ciklus pokušavanja. I kad sam rekla da sam rodila prije godinu i 10 mj. dobila sam stručni liječnički odgovor “ma ajde rano je još, samo se opusti i doći će” 🙄. I to je to. Nikakav razgovor, pitanja, uputnice, pregledi. A moj ginekolog je inače tako detaljan i pažljiv, ali od 12. mjeseca je radio jedan jedini dan, tako da nemam mogućnost ići kod njega 😔 sad sam bas izbedirana i ne znam šta dalje.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji