Cure, ima li što novo? Kako ste? Bas smo tihe🙃
Ostalo nas je stvarno malo na temi, a svi smo u fazi cekanja… 😂😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Ja nisam ni stigla uraditi test, preduhitrila me crvenka
ali bar me raduje da je isto kako je bilo prije spontanog,uvijek je bilo jedan mjesec 28 drugi 26 dan ciklusa dobijanje...
idemo u sledeci mjesec hrabro...

👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
+ 6/2025
Ja nisam ni stigla uraditi test, preduhitrila me crvenka
ali bar me raduje da je isto kako je bilo prije spontanog,uvijek je bilo jedan mjesec 28 drugi 26 dan ciklusa dobijanje…
idemo u sledeci mjesec hrabro…
Zao mi je 🫠 hrabro u iduci ciklus, meni isto znaju varirati…
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Pozdrav svima.. Čitam vas jako dugo ali evo sad bih se rado pridružila vašoj grupi 😀
Mama sam jedne curice od 3 i pol godine i rado bi da ona dobije seku ili brata ☺️ iza sebe imam i jedan missed ab u 10 tt ( prva trudnoća)..
Na bebi br. 2 radimo jako dugo.. isto tako mi je i za prvu trudnoću trebalo oko 2 godine..
Molim Vas savjete kako i što pijete od dodataka.. Ginekologija mi je preporučila Cetafertyl..
Veselim se našem druženju 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav i od mene, također sam dugo ovdje, ali danas prvi put aktivna mi pokušavamo od 10/24, ja 28, mm 30 god.
Spermiogram uredan, moji nalazi i hormoni također, osim ciste koja po dr ne bi trebala biti zapreka. Ovdje vidim zadnjih tjedana puno plusica, nadam se da ce i do mene doci malo trudnicke prasine ✨
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Pozdrav svima.. Čitam vas jako dugo ali evo sad bih se rado pridružila vašoj grupi 😀
Mama sam jedne curice od 3 i pol godine i rado bi da ona dobije seku ili brata ☺️ iza sebe imam i jedan missed ab u 10 tt ( prva trudnoća)..
Na bebi br. 2 radimo jako dugo.. isto tako mi je i za prvu trudnoću trebalo oko 2 godine..
Molim Vas savjete kako i što pijete od dodataka.. Ginekologija mi je preporučila Cetafertyl..
Mi smo počeli prošli mjesec opet s wellman conception i pregnacare conception, za prošlu trudnoću nam se pokazala dobitna kombinacija 😄
Trenutno su i na akciji na tvojaljekarna 😄 nama su super, pa preporučam 🙂

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Bok! Prije nego sam imala pozitivan test, pila sam samo folnu😂
Nakon toga pijem:
d vitamin,
proxeed woman (praskasti mix vitamina),
Folacin
Koenzim q10 600mg
Uz to kontroliram ishranu, pratim što se jede/pije po fazama ciklusa.🍀🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Daaaa, stvarno nas je malo ostalo, ali evo imamo i novih članica❤️
Ja pijem multi, folnu i tinkture beta glukan, kominika, Cr.djetelina, vučja noga.
Mimix jako mi je žao😥idemo pozitivno dalje
💙
Daaaa, stvarno nas je malo ostalo, ali evo imamo i novih članica❤️
Ja pijem multi, folnu i tinkture beta glukan, kominika, Cr.djetelina, vučja noga.
Mimix jako mi je žao😥idemo pozitivno dalje
Rose tvoja sumplementacija zvuči kao vješticin kotao😂😂😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji