Svakih koliko se dupla beta?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ella svaka čast, 12 dpo sam i 23 mi je beta.
Na uzv se ne vidi ništa baš, tj. kaže neko zadebljanje nedefinirano, da se ne zna još šta je.
Za tjedan dana ponavljam betu I pregled kod svoje ginekologice.
Kad sam imala svoju biokemijsku, mislim da sam prošla internet uzduž i poprijeko. Meni je bila mala i nije se duplala. Ne znam šta nisam sve tražila samo da mi da neku nadu. Trebala bi se duplati svaka dva dana.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Najbolje je ponoviti nakon 48h, tako se najlakše prati rast bete.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Trebala bi za 2 dana ponoviti, a ne tek za tjedan dana. U kojoj si bolnici bila?
Ni ne moze se nista zasad vidjeti osim zadebljanog endometrija. Izvadi betu za 48 h pa ces vidjeti kako se razvija siatuacija
Heej, ja stigla s folikulometrije.
Endometrij 9.95mm, vodeći folikul od 17mm. O bi trebala biti u srijedu cca. Bacam se na posao, ne polazem velike nade u ovo, ali eto. 🙏
29.
Biokemijska 11/24
Hormoni X
Eni, preuzbuđena sam za tebe, držim fige i neka se lijepo ugnijezdi 🥹🤍
29.
Biokemijska 11/24
Hormoni X
Hvala vam cure! Puno je sve lakše kad imam vas
Blondy ma ja sam ti iz Pule tako da jedna jedina bolnica al doktorica je stvarno bila super
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Uniqlo baci se na posao i puno sreće!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Meni ti ovo izgleda kao da ti je na CD 12 pokazao smajlica.
Ugl ja sam koristila taj ljubičasti. On ti dva dana pokazuje smajlic koji blinka, to znači da detektira porast estrogena pri čemu slijedi porast lh. Na to bude smajlic kao na rozom. Ja sam ga koristila jer mi je bilo korisno da upoznam svoj ciklus. A što se tiče aplikacije i low. Ne znam da li kužiš ali ovaj dio ti je za testove koje ja trenutno koristim easy@home. Imaš gore dio i za others. Tako da ne znam koliko je to vjerodostojno. Plus ja sam ti ovaj mjesec prvi put koristila te trakice i paralelno rozi CB i točno mi je bio smajlic kad i peak. Iz toga bih rekla da mu možeš vjerovati 🙂
Da da točno na 12 dan sam dobila smajlića. Iskreno uopće nisam skužila ovo da imaju različite dijelove za različite testove, to ima smisla da onda možda ne očitava najtočnije. Uzdati ću se onda da ima nade da smo kako treba tempirali odnose i da imamo šanse za plusić ovaj mjesec 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji