Bok cure, ja sam se izgleda mozda ipak prerano poveselila…
Jutros sam išla vaditi betu jer mi nije vrag dao mira i sad mi došao nalaz - 24… a u ponedjeljak navečer je bila 23. Tako da mislim da nista od toga.
Je to onda biokemijska mozda? Meni je test i dalje pozitivan. A nema još ni menge. Pregled imam tek idući petak.
Nažalost meni to izgleda kao biokemijska, da 😟
Stvarno mi je žao…
Jutros sam išla vaditi betu jer mi nije vrag dao mira i sad mi došao nalaz - 24… a u ponedjeljak navečer je bila 23. Tako da mislim da nista od toga.
Je to onda biokemijska mozda? Meni je test i dalje pozitivan. A nema još ni menge. Pregled imam tek idući petak.
Nikita stvarno mi je jako žao, ali izgleda kao da je tako, biokemijska da. Šaljem ti jedan virtualni hug. Kad padne skroz beta onda će krenuti.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni muž kupio nekoliko testova kao da testiramo na trudnoću kad dođe vrijeme, sljedeći tjedan… ja sinoć na 7dpo dva potrošim i jutros na 8dpo ponovno… sve negativni ali ja sam se uvjerila da je naznaka linije na jednom od njih i čak rastavila testove da nađem liniju 😓
Meni muž kupio nekoliko testova kao da testiramo na trudnoću kad dođe vrijeme, sljedeći tjedan… ja sinoć na 7dpo dva potrošim i jutros na 8dpo ponovno… sve negativni ali ja sam se uvjerila da je naznaka linije na jednom od njih i čak rastavila testove da nađem liniju 😓
A i sama znaš da je to fakat ful prerano da bi nešto pokazalo, ali skroz razumijem taj poriv. Neka te negativni testovi ne obeshrabre. Ima još vremena, znam da si nestrpljiva. Probaj se necim okupirati dok cekas. Mislim i samoj mi je tako pa znam. Ja se uvijek testiram ranije pa vidim te neke fantomske crtice i svaki put zaključim kako to nema smisla i da sljedeći ciklus neću to raditi nego čekati mengu. A onda kad dođe to cekanje tesko je izdržati
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Makarena shvaćam tvoju nestrpljivost jer sam i ja bila u istom "košu"… naposljetku ostala sam trudna na 10-tom ciklusu pokušavanja i to, slavna rečenica koju mnogi izgovaraju, "kad sam se najmanje nadala odnosno već sam bila odustala od razmišljanja" (ali stvarno je bilo tako :D ).
Nažalost, možda je i do ginekologa, ali moje iskustvo je da većina ginekologa situaciju pokušavanja 7 ciklusa ne shvaćaju zabrinjavajuće jer kroz svoju praksu se nagledaju "težih" slučajeva pa jednostavno ne poduzimaju ništa odnosno smatraju ne bi trebali. I tu sam praksu imala prilike vidjeti i kod privatnih ginekologa "na dobrom glasu".
Eh, već kad prođe godinu dana pokušavanja…eee onda kreću sa raznim uputnicama frka-panika :D
Ili potražiti mišljenje drugog ginekologa ili ona stara: strpljen-spašen.
Hvala ti 🫶🏻. Ma da, odlučila sam se voditi tom filozofijom pa evo ovaj ciklus ne gledam trakice i sva sam si kao opuštena 🤣. Al mislim da ništa ni od ovog ciklusa.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
https://ibb.co/TDTq8PSV
.
.
Evo moja tempica koju mi sat mjeri . I do sad mi se tocna pokazala stvarno što se tiče ovulacije
Koji sat koristiš? Ovo izgleda obećavajuće 😊
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Šaljem zagrljaj ❤️🫂
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Nikita206 jako mi je žao.
parisislove definitivno prerano. Shvaćam nestrpljivost ali tako rano urađen test stvarno nema nikakvog značaja.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
02/2025 spermiogram uredan
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 hormoni uredni
infolic, vrkuta
Znam cure, sve znam ali šta ću kad je želja ponekad jača od razuma 😩
A si radila u istom
Labosu?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️