Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.
https://ibb.co/jvZrWFB0
👩🦰34👨🦱33
2018 👧
01/24 blighted ovum
11/24 biokemijska
Alsuncokret14 ma ne birini ako je suđeno , to što niste uspjeli pokriti nema veze neće vam puno značiti ❤️tako da samo pozitvno , ja vjerujem u čuda pa i naša 🥰🥰🥰🥰
.
.
Makarena baš mi je žao što su neki gink takvi, Al nisam popratila sve mi je izmjesalo , koliko radite na bebi ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Bila sam popodne u ginekologa, nije bilo mog nego me pregledavao neki drugi. Uglavnom, nije još bila O. Pitao me kao zašto me zanima, je li planiram trudnoću i rekla sam da imam 6 neuspješnih ciklusa sad i da mi je sad 7. ciklus pokušavanja. I kad sam rekla da sam rodila prije godinu i 10 mj. dobila sam stručni liječnički odgovor “ma ajde rano je još, samo se opusti i doći će” 🙄. I to je to. Nikakav razgovor, pitanja, uputnice, pregledi. A moj ginekolog je inače tako detaljan i pažljiv, ali od 12. mjeseca je radio jedan jedini dan, tako da nemam mogućnost ići kod njega 😔 sad sam bas izbedirana i ne znam šta dalje.
Slazem se da trebate jos malo sami pokusavati, 7ciklusa stvarno nije puno ni indikacija za ikakve testove, ali kad cujem to “Opusti se…” posidim. Stvarno je mogao naci bolji nacin za objasniti da jos nije vrijeme za brigu. Ako ti mislis da ce ti pomoci i ako imas mogucnost mozda da odes privatno na razgovor?
👩🦰34👨🦱33
2018 👧
01/24 blighted ovum
11/24 biokemijska
Večer cure, samo kratko da se javim, nisam vadila betu, iskreno mislim da nema ni potrebe, crtica lijepo tamni, danas mi je 14. dpo. U ponedjeljak ću ju vaditi samo zbog toga jer u petak idući imam pregled pa mi je rekla ginekologica da izvadim...
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
cao cure,kod mene nepromjenjeno stanje, još uvijek čekam da dobijem, ali nikakve posebne predmenstrualne simptome nemam, pa čak ni bolne grudi..
Nikita206 Svu srećuu da ide kako trebaa sve :D
👩❤️👨2024
missed ab. 4.2 7tj 💔
Bila sam popodne u ginekologa, nije bilo mog nego me pregledavao neki drugi. Uglavnom, nije još bila O. Pitao me kao zašto me zanima, je li planiram trudnoću i rekla sam da imam 6 neuspješnih ciklusa sad i da mi je sad 7. ciklus pokušavanja. I kad sam rekla da sam rodila prije godinu i 10 mj. dobila sam stručni liječnički odgovor “ma ajde rano je još, samo se opusti i doći će” 🙄. I to je to. Nikakav razgovor, pitanja, uputnice, pregledi. A moj ginekolog je inače tako detaljan i pažljiv, ali od 12. mjeseca je radio jedan jedini dan, tako da nemam mogućnost ići kod njega 😔 sad sam bas izbedirana i ne znam šta dalje.
Slazem se da trebate jos malo sami pokusavati, 7ciklusa stvarno nije puno ni indikacija za ikakve testove, ali kad cujem to “Opusti se…” posidim. Stvarno je mogao naci bolji nacin za objasniti da jos nije vrijeme za brigu. Ako ti mislis da ce ti pomoci i ako imas mogucnost mozda da odes privatno na razgovor?
Ma znam da nije puno da, ali sam očekivala da će me pitati za neke najosnovnije nalaze. Vadila sam krv prije 3 tjedna, snižen vitamin D, a netko je ovdje pisao da je idealna vrijednost 100 za trudnoću, da zna i zbog niskog vitamina D doći do problema u začeću. Nisam očekivala da će me slati sad na ne znam koje preglede, nego da će me pitati/poslati na ono najosnovnije. Jer bi mi stvarno bilo glupo da se npr zbog vitamina D ne ostvari trudnoća i da čekam godinu dana da bih krenula u rješavanje najosnovnijih stvari.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.
Kažu da kad si u plodnom periodu možeš svaki dan ili svaki drugi dan. Pokriti peak i dan ovulacije. Ne moraš više puta u danu. Dovoljan je samo jedan spermij, a možeš imati 10 odnosa i ništa, a netko samo jedan i eto ga, tako da je to sve lutrija.
Ja btw imam gripu. Baš me to zdepralo i brijem da ovaj ciklus ništa.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Kažu da kad si u plodnom periodu možeš svaki dan ili svaki drugi dan. Pokriti peak i dan ovulacije. Ne moraš više puta u danu. Dovoljan je samo jedan spermij, a možeš imati 10 odnosa i ništa, a netko samo jedan i eto ga, tako da je to sve lutrija.
Ja btw imam gripu. Baš me to zdepralo i brijem da ovaj ciklus ništa.
Ajoj baš mi je žao što si bolesna :(
Ali ja vjerujem da je moguće da si ostala trudna u ovom ciklusu i da gripa ništa ne poremeti. Čula sam da temperatura zna odgoditi dan ovulacije, ali nakon ovulacije mislim da ne mora naštetiti implantaciji, jer znam i nekoliko priča žena koje su saznale da su trudne dok su bile bolesne i pod temperaturom.
Sortiraj odgovore
Najstariji