Parisislove e još sam zaboravila dodati da ti CB ima manju osjetljivost 40mlU. Tako da kad vidiš smajlica onda je taj lh baš visok. Tako da mislim da si safe s te strane, a držim 🤞 na najjače da ti sad uspije.
Meni ovaj mjesec ti dani tako sporo idu, još imam te bolove u donjem dijelu leđa pa mi to daje neku nadu da je ovaj ciklus možda dobitni. Mislim da ću za vikend napraviti neki test
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav cure,
Može se reći da sam nova po imenu, ali bila sam tu davne 2022. ponovno smo poceli raditi na bebi,i treba mi mala pomoć
LH trake koristim, ovulacija je bila 21 dan ciklusa (imam duge cikluse .32-35 dana)
Jučer popodne idem probati HCG traku 10miu i nadzire se blijeda crtica, jutros uzela duchesse muller digtalno minus, nije mi vrag da mira i ponovno probam iste ove koje sam i sinoc i tu opet crtica, i onda sam nakon vec sigurno sat vremena isla ovaj digitalni otvoriti i tamo stoje dvi crtice--- sto vi mislite, iskreno da li je moguce da sam trudna a da je taj digitalni pogrijesio. hvala puno
Pozdrav cure,
Može se reći da sam nova po imenu, ali bila sam tu davne 2022. ponovno smo poceli raditi na bebi,i treba mi mala pomoć
LH trake koristim, ovulacija je bila 21 dan ciklusa (imam duge cikluse .32-35 dana)
Jučer popodne idem probati HCG traku 10miu i nadzire se blijeda crtica, jutros uzela duchesse muller digtalno minus, nije mi vrag da mira i ponovno probam iste ove koje sam i sinoc i tu opet crtica, i onda sam nakon vec sigurno sat vremena isla ovaj digitalni otvoriti i tamo stoje dvi crtice— sto vi mislite, iskreno da li je moguce da sam trudna a da je taj digitalni pogrijesio. hvala puno
Na digitalnom su uvijrk unutra 2 crte i zato se ne otvara
Pozdrav cure,
Jučer popodne idem probati HCG traku 10miu i nadzire se blijeda crtica, jutros uzela duchesse muller digtalno minus, nije mi vrag da mira i ponovno probam iste ove koje sam i sinoc i tu opet crtica, i onda sam nakon vec sigurno sat vremena isla ovaj digitalni otvoriti i tamo stoje dvi crtice— sto vi mislite, iskreno da li je moguce da sam trudna a da je taj digitalni pogrijesio. hvala puno
Moguće da su digitalni manje osjetljiviji od trakica pa je zbog toga negativan. 🤷
Koliko mlu piše na trakicama a koliko na digitalnom?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Pozdrav cure,
Moguće da su digitalni manje osjetljiviji od trakica pa je zbog toga negativan. 🤷
Na digitalnom 25, a lh trakice 10
Pozdrav cure,
Na digitalnom 25, a lh trakice 10
Pa onda moguće zbog toga digitalni ne pokazuje, jer je još rano. Ponovi sutra ili u četvrtak, ali ako su trakice pokazale pozitivno onda je to to 🤞🤞 možeš i betu izvaditi i pratiti njeno pravilno duplanje..
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Eniii sretnoooo … Čekamo testiceee 🌹🌹🌹🌹🌹
Kak se osjećaš ? Si dobila kakvu terapiju poslje ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Pozdrav drage žene,
odlučila sam vam se pridružiti u lovu :)
Prije sam bila na forumu potpomognute, ali s obzirom da su svi nalazi uredni, odlučila sam pokušati prirodno doći do trudnoće.
Naime, kako do trudnoće nije dolazilo godinu i pol, sumnjalo se na policistične jajnike zbog povišenog testosterona (svi ostali hormoni ok, spermiogram ok). Zadnjim mjerenjem je testosteron bio uredan (uvela infolic, promijenila prehranu) tako da sam ovaj mjesec jaaako optimistična :D
Trakice već čekaju, danas mi je tek 9 dpm tako da ću počekat još par dana prije početka mjerenja… moram napomenut da sam i unazad pola godine mjerila trakicama ali nikad se nije pojavila jednako jaka ili jača crtica, uvijek nekako blijeđa od kontrolne… nadam se da će sada, sa boljim hormonima, doći i "prava crtica".
Puno sreće svima, čitamo se. :)
Joj mene su te trakice isto bunile pa sam si uzimala ClearBlue digitalni, ali ne ovaj šta ima kod nas, nego ljubičasti, taj je kao advanced pa još mjeri estrogen. Sad sam se odvazila na trakicu. Trenutno imam easy@home s amazona. Ono što ti ja mogu reci da ja imam baš kratko taj surge. Recimo da ih radim samo ujutro ne bi ni skuzila da mi je bio peak. Obavezno dvaputa umacem kad vidim da je čak malo potamnilo.
Stavim sliku ovog ciklusa za primjer.
https://ibb.co/5Xsz83fQ
Ella, pa tvoje trakice su WOW. Eto, primjera radi, meni najviše tamno pokaže kao što je tebi prije peak-a, ali nikako da su trakice baš iste jačine i to ne uvijek svaki ciklus, koji put znaju bit i blijeđe. Možda bi mi dobro došao savjet na koji način koristiti trakice. Ja sam ih inače koristila jednom dnevno, uglavnom popodne (uvijek u isto vrijeme). Koliko shvaćam treba češće.... ujutro i popodne? Ili ujutro i navečer?
Ja koristim one step (naručene iz Miniboxa), najosjetljivije. Ne znam da li su ok...
Sretno svima!! Prsti stisnuti!!
IRMA1990
zvuči obećavajuće, ali sa tim testovima, pogotovo ako je rano, nikad ne znaš... koji ti je dpo?
IRMA1990
zvuči obećavajuće, ali sa tim testovima, pogotovo ako je rano, nikad ne znaš… koji ti je dpo?
12 dpo.. vidjet cu sutra kako ce biti
Sortiraj odgovore
Najstariji