Zara531 moje su s amazona easy@home, osjetljivost 25mlU.
Pa koliko sam ja istrazila kao ne preporučaju bas prvi jutarnji urin, kao više drugi jutarnji. Ali moraš pripaziti da ti je neki razmak od piskenja do piskenja. Ja sam streber tako da čekam tih 4 sata šta je kao preporuka. Možda da pokušas više puta u danu kad vidiš da krenu tamniti
👫
36/36
10/2024 biokemijska
IRMA1990
zvuči obećavajuće, ali sa tim testovima, pogotovo ako je rano, nikad ne znaš… koji ti je dpo?
12 dpo.. vidjet cu sutra kako ce biti
Na 12 dpo bi se svakako trebalo nešto vidjeti, pogotovo ako si sigurna da je 12 dpo, da nije možda kasnija ovulacija.
Svakako probaj ponovno sutra.
Zara531 moje su s amazona easy@home, osjetljivost 25mlU.
Pa koliko sam ja istrazila kao ne preporučaju bas prvi jutarnji urin, kao više drugi jutarnji. Ali moraš pripaziti da ti je neki razmak od piskenja do piskenja. Ja sam streber tako da čekam tih 4 sata šta je kao preporuka. Možda da pokušas više puta u danu kad vidiš da krenu tamniti
Kužim. Drugi jutarnji mi je malo problem jer to znači testiranje na poslu a to je, zbog posla kojeg radim, jako teško izvesti. Ali potrudit ću se. Hvala ti :)
IRMA1990
zvuči obećavajuće, ali sa tim testovima, pogotovo ako je rano, nikad ne znaš… koji ti je dpo?
Na 12 dpo bi se svakako trebalo nešto vidjeti, pogotovo ako si sigurna da je 12 dpo, da nije možda kasnija ovulacija.
Ma proslu trudnoću mi je prava crtica bila tek 14dpo.. dugi su mi ciklusi, uhvatila sam pik na 21dc ovaj mj.. vidjet cu dalje..svejedno hvala puno
Jasamja
Vidim da san napisala lh umjesto hcg trakice, ali budem sutra probala..hvala na podrsci
IRMA1990
Ma proslu trudnoću mi je prava crtica bila tek 14dpo.. dugi su mi ciklusi, uhvatila sam pik na 21dc ovaj mj.. vidjet cu dalje..svejedno hvala puno
Jasamja
Vidim da san napisala lh umjesto hcg trakice, ali budem sutra probala..hvala na podrsci
IRMA1990
Oh znam kako ti je... tako i kod mene, najčešće ovulacija 21. dan, rijetko 18. i onda do konačne potvrde nikad kraja čekanjaaaa... :)
IRMA1990
Jasamja
Vidim da san napisala lh umjesto hcg trakice, ali budem sutra probala..hvala na podrsciIRMA1990
Oh znam kako ti je… tako i kod mene, najčešće ovulacija 21. dan, rijetko 18. i onda do konačne potvrde nikad kraja čekanjaaaa… :)
Daaa.. predugo traje, i onda kad dobijem m, predugo mi je cekat opet 20 dana.. pa je lovim 7 dana jer nikad se nezz hoce li slucajno uranit ovulacija pa biti u neko normalno vrijeme ... nekad me to bas deprimira, dok nama prode jedan ciklus netko ima dvi prilike za lijepe vijesti..a dobro..sta je tu je
IRMA1990
Ajme, skroz te razumijem, tako i ja razmišljam!
Koji dan ciklusa počinješ testirati?
Ne bi voljela početi prerano baš iz tog razloga jer sve predugo traje, a opet s druge strane kao neki strah da ne bi propustila ako slučajno bude ranija ovulacija (što kod mene nikad nije bio slučaj :D )
IRMA1990
Ajme, skroz te razumijem, tako i ja razmišljam!
Koji dan ciklusa počinješ testirati?
Ne bi voljela početi prerano baš iz tog razloga jer sve predugo traje, a opet s druge strane kao neki strah da ne bi propustila ako slučajno bude ranija ovulacija (što kod mene nikad nije bio slučaj :D )
Krenem 13 ili 14 dan, jednom mi je samo bio pik 14, pa sam taj ciklusa zakasnila inace uvijek od 19 do 21... nisam bas puno citala forum pa nezz koliko vec pratis, meni je za prvo dijete tribalo godina dana, s tim da u toj godini sam imala mozda 8 9 prilika zbog duljine ciklusa.. jos mi je tada znao ciklus i po 40dana trajat..sad je malo manje pa san zahvalna i na tih par dana:)
Sortiraj odgovore
Najstariji