LH Trakice - 7. Dio
Za sve naše trudilice otvorila sam sedmi dio drage nam teme…
Svima koji već pišu s nama želim da nam ovaj dio donese sreću da što prije odlepršamo na sretnije teme… 🍀🔜🤰🏼
Svi lovci na ovulacije su dobrodošli, pa za vas što nam se odlučite pridružiti, prvenstveno vam želimo što kraće zadržavanje i da što prije ugledate svoje plusiće …🤞🍀🤞🍀
Sretna nam tema drage trudilice 🍀💟🍀💟🍀💟🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
E superiška! Et i mene, dogura do 7 dijela.💪😂
Ja sam 19dc, i apsoolutno nemam pojma dal je bila O. Ja, koja inače baš uhvatim O bez trakice, samo po očitoj sluzi, pa onda i O bolovima, pogodim skoro u uvijek u dan. Zadnja tri mj ja kao da imam 15god, i nemam pojma o ičemu. Nema moje sluzi i ne znam zašto😭 Prošli mj sam O imala na 15dc, pretprošli na 17dc, i još mj prije na 19dc. Po aplikaciji i po nekim blažim simptomima koje sam upisivala, koji su mogli biti zbog O, a i nisu. Šta ja znam.😂 moje pitanje glasi koliko je O uopće uspješna bez te sluzi? i ako bi mogle pogledati u kuglu pa mi reći gdje je ona nestala, ZAŠTO i kolika je mogučnost da ja zadnja tri mj ni nemam O (znam, kao da pita Petra,13god 😂)
Ponavljam, nema nikakve sluzi, suha ko barut.
Ja nemam nikad te kao ovulacijske sluzi, pogotovo te rastezljive kremaste koju svi spominju 😂🙊 samo onako skroz vodene, al onako random kroz ciklus.
Nemoj mi sada da nije uspjesno bez sluzi 😂
31 👫
19.12. ➕🥰 beta - 8dnt 40.7, 10dnt 130.5, 14dnt 569.0, 16dnt 1059.0
6+2 ❤️
Qualified 360 ✔️ baby girl 💗 [tickerfactory.com]
Ja nisam imala sluzi dok sam imala beštiju, sad je imam više… Znam da su cure pile ulje noćurka, ja imam punu bočicu doma, pokušala sam to piti i tako sam ae ispovraćala… A bilo bi dobro da je ima jer podmaže put vojsci… Imaš na minus plus stranici preseed lubrikant (https://www.plusiliminus.com/hr/lubrikanti/62-pre-seed-lubrikant-40g.html), [plusiliminus.com] ali je uvijek rasprodan, pa treba dobro pratiti, ja samo još to nisam probala 😅😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
E superiška! Et i mene, dogura do 7 dijela.💪😂
Ja sam 19dc, i apsoolutno nemam pojma dal je bila O. Ja, koja inače baš uhvatim O bez trakice, samo po očitoj sluzi, pa onda i O bolovima, pogodim skoro u uvijek u dan. Zadnja tri mj ja kao da imam 15god, i nemam pojma o ičemu. Nema moje sluzi i ne znam zašto😭 Prošli mj sam O imala na 15dc, pretprošli na 17dc, i još mj prije na 19dc. Po aplikaciji i po nekim blažim simptomima koje sam upisivala, koji su mogli biti zbog O, a i nisu. Šta ja znam.😂 moje pitanje glasi koliko je O uopće uspješna bez te sluzi? i ako bi mogle pogledati u kuglu pa mi reći gdje je ona nestala, ZAŠTO i kolika je mogučnost da ja zadnja tri mj ni nemam O (znam, kao da pita Petra,13god 😂)
Ponavljam, nema nikakve sluzi, suha ko barut.
Kad sam prije godinu i pol bila na Femari nisam uopce imala nikakve sluzi. Pitala sam ginekologicu na Svetom Duhu i ona je rekla da ne brinem oko toga, da joj je puno zena normalno zatrudnilo bez te sluzi. Citala sam da zapravo svaka zena ima te sluzi ali oko cerviksa, a kad je imas bas jako puno onda valjda izađe van 😄 ja sad bas imam puno bjelanjak iscjetka i bude prije ovulacije jako vodenast. Otkad sam pocela pit min 2l vode na dan to se bas promijenilo samo sta sam to primjetila tek 3 mjeseca poslije. I pijem ulje nocurka od 1dc do ovulacije samo sta za svake vitamine i suplemente moramo cekat 3 mjeseca da vidimo ako je pomoglo i to je bas dug period
02.09. ➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Ja nisam imala sluzi dok sam imala beštiju, sad je imam više… Znam da su cure pile ulje noćurka, ja imam punu bočicu doma, pokušala sam to piti i tako sam ae ispovraćala… A bilo bi dobro da je ima jer podmaže put vojsci… Imaš na minus plus stranici preseed lubrikant (https://www.plusiliminus.com/hr/lubrikanti/62-pre-seed-lubrikant-40g.html), [plusiliminus.com] ali je uvijek rasprodan, pa treba dobro pratiti, ja samo još to nisam probala 😅😅
Ja pijem u kapsulama pa je ok. Ne mogu zamislit da pijem to ulje 😅 pijem jedino laneno ulje, dvije zlice dnevno i bas mi se pocne povracat nakon toga. Preseed lubrikant sam probala i dobar je ovako za podmazat 😄 a prije sam ga stalno stavljala bas unutra ali kako sam imala samo tri ovulacije prosle godine onda nije ni za ocekivat da mogu nesto rec o tom lubrikantu haha
02.09. ➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji