Ajoj baš mi je žao što si bolesna :(
Ali ja vjerujem da je moguće da si ostala trudna u ovom ciklusu i da gripa ništa ne poremeti. Čula sam da temperatura zna odgoditi dan ovulacije, ali nakon ovulacije mislim da ne mora naštetiti implantaciji, jer znam i nekoliko priča žena koje su saznale da su trudne dok su bile bolesne i pod temperaturom.
Hvala ti na ovim riječima 🙂
Vidjet ćemo za par dana.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.
https://ibb.co/jvZrWFB0
Ja sam jutros ugledala plus, jos uvijek ne mogu vjerovat.. kako su ti cure rekle nema pravila nekog kad, ja cu ti podilit kako smo mi ovaj..21 dc mi je bio peak, a mi smo 20 i 22.. ja sam planirala i 21 ali nismo uspjeli tad.. tako da mi se pokazalo uspjesno dan prije i poslije…sretno
Čestitam ti. Divne vijesti! 🎉🎉🎉
👫
36/36
10/2024 biokemijska
TonkinaPrija kažu da je najbolje imati odnose svaki drugi dan... i jednom taj dan je sasvim dovoljno, mislim, možete vi i više ako ste željni ali ne treba pretjerivati da se ne stvori preveliki pritisak i posljedično loš psihički efekt.
EllaMS također su mi poznati slučajevi trudnica koje su otkrile da su trudne praktički dok su imale gripu, negdje sam pročitala da trudnoća "smanjuje imunitet"...eh sad, sve uzmi sa rezervom... kad planiraš šibnuti prvi test?
IRMA1990 Čeeeestitaaaaaam na plusu! Imala sam dobar feeling za tebe! Imaš li kakve simptome? :)
.
.
kod mene "ništa nova". Sutra ću krenuti polako sa trakicama čisto da vidim "na čemu sam" ali realno još 4-5 dana nemam šta previše očekivati...
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
02/2025 spermiogram uredan
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 hormoni uredni
infolic, vrkuta
Makarena shvaćam tvoju nestrpljivost jer sam i ja bila u istom "košu"... naposljetku ostala sam trudna na 10-tom ciklusu pokušavanja i to, slavna rečenica koju mnogi izgovaraju, "kad sam se najmanje nadala odnosno već sam bila odustala od razmišljanja" (ali stvarno je bilo tako :D ).
Nažalost, možda je i do ginekologa, ali moje iskustvo je da većina ginekologa situaciju pokušavanja 7 ciklusa ne shvaćaju zabrinjavajuće jer kroz svoju praksu se nagledaju "težih" slučajeva pa jednostavno ne poduzimaju ništa odnosno smatraju ne bi trebali. I tu sam praksu imala prilike vidjeti i kod privatnih ginekologa "na dobrom glasu".
Eh, već kad prođe godinu dana pokušavanja...eee onda kreću sa raznim uputnicama frka-panika :D
Ili potražiti mišljenje drugog ginekologa ili ona stara: strpljen-spašen.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
02/2025 spermiogram uredan
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 hormoni uredni
infolic, vrkuta
Cure, kako rasporedite odnose prije peaka? Meni se cini da bi mi sutra mogao biti. Jutros smo obavili vec jednom, da li da veceras opet odradimo, ili da pricekamo sutra, ili i veceras i sutra 🫣 Tek sad shvacam koliko sam lose upucena, a mislila sam da mi je sve jasno. Ovako mi testovi izgledaju zadnja 3 dana.
Ja sam jutros ugledala plus, jos uvijek ne mogu vjerovat.. kako su ti cure rekle nema pravila nekog kad, ja cu ti podilit kako smo mi ovaj..21 dc mi je bio peak, a mi smo 20 i 22.. ja sam planirala i 21 ali nismo uspjeli tad.. tako da mi se pokazalo uspjesno dan prije i poslije…sretno
Čestitam ti. Divne vijesti! 🎉🎉🎉
Hvala, da baš sam se iznenadila, nakon onog negativnog testa mislila sam da sam umislila neke simptome.
I meni je frendica zatrudnila kad je bila bolesna, evo sad će uskoro roditi, tako da držim palčeve.
Zara531- od jučer me mučnina drži, baš sam počela sumnjat u sebe da mi je to psihički tako došlo i napuhana san dosta, iskreno se ne sjećam da mi je tako rano krenilo sa prvim djetetom..
Poslala sam ginekologu poruku, čekam datum pregleda.
Sretno cure, i nadam se da ćete mi se pridružit <3
EllaMS također su mi poznati slučajevi trudnica koje su otkrile da su trudne praktički dok su imale gripu, negdje sam pročitala da trudnoća "smanjuje imunitet"…eh sad, sve uzmi sa rezervom… kad planiraš šibnuti prvi test?
Ma kad jednostavno nemam neki dobar filing.
Mislila sam možda ned, to mi je 11dpo. Možda se nes vidi ako je.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
EllaMS također su mi poznati slučajevi trudnica koje su otkrile da su trudne praktički dok su imale gripu, negdje sam pročitala da trudnoća "smanjuje imunitet"…eh sad, sve uzmi sa rezervom… kad planiraš šibnuti prvi test?
Ma kad jednostavno nemam neki dobar filing.
Mislila sam možda ned, to mi je 11dpo. Možda se nes vidi ako je.
Iskreno mene više obeznadi dobar filing i simptomi jer obje prošle trudnoće nit sam imala filing da bih mogla biti trudna i niti jedan simptom… zaista nikad ne znaš dok ne napraviš test. I da isto sam čitala da imunitet padne u ranim danima trudnoće pa je lako razboliti se…
Čestitke od srca ❤️❤️🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia