Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    10. Ožujak 2025. 22:13

alsuncokret14

eni233

alsuncokret14

Enii odradila sam danas test za ranu trudnocu… Nije nista pokazao ne znam jel rano?
    28-og bila IUI 🫂🌹🌹

Ovisi kad ti je bila O , jer to što je 28. Bio IUI može biti da je O bila kasnija tipa 1ili2.3 i onda je prerano da se vidi , jer ne dobe svi pozitivan test na 9 dpo . Recimo meni su radili u pon inseminaciju a ovulacija mi je tek bila u utorak navečer jer sam ju tad osjećala jako . Tak da ima još nade ako mene pitaš, čekaj betu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Čekamo 12.03. Ima jos nadee 🫂

A si imala
    Kakve simptome ili ih imaš ? Koja je to tebi inseminacija po redu druga ? A ima sigurno jer nekad folikul pukne dan ili dva kasnije od inseminacije .. zato oni naprave prije da stignu spermici di trebaju 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

jasamja
    10. Ožujak 2025. 22:58

Zara531

jesamja jesmo, u subotu smo pokrili. Aliii, bila sam upravo na pregledu kod ginicke da mi ponovi neke briseve pa mi je usput pogledala jajnike. Na desnom je vodeci folikul koji bi, po njezinim riječima, za dan dva trebao puknuti. Tako da, testiranje se nastavlja😄

Super, dakle niste propustili 👍 nastavi testirati 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

mimix
    11. Ožujak 2025. 08:04

Cure, moram sa nekim da podijelim ovo nekakvo lose raspolozenje :( 
    Toliko sporo mi prolaze dani u iščekivanju vještice, nikad je više nisam čekala a ona nikako da dodje, čini mi se kao da tapkam u mjestu. Ja kako je više čekam ona kao za inat ne dolazi...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

mimix
    11. Ožujak 2025. 08:41

Fizički oporavak je nekako došao brzo, vratila sam se u sve svoje rutine kao i prije trudnoće, i to mi mnogo pomaže.Psihički je situacija malo drugačija ali ni ona nije toliko strašna,prihvatili smo to i krenuli naprijed. Jedino mi je malo teško jer je dosta žena u mojoj porodici trudno i nedavno porodjeno i nisam još smogla snage da vidim bebice. To nam je bio prvi spontani, ali se "primilo" iz prve, pa se nadam da necemo morati čekati dugo i za drugi put :) 
    Danas već imam bolnije grudi, pa se nadam da će uskoro doci, da mogu obaviti osnovne pretrage kod ginekologa i krenuti dalje...
    Tebi takođe želim svu sreću u oviim nadolazećim sunčanim danima...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

alsuncokret14
    11. Ožujak 2025. 09:42

eni233

alsuncokret14

eni233

alsuncokret14

Enii odradila sam danas test za ranu trudnocu… Nije nista pokazao ne znam jel rano?
    28-og bila IUI 🫂🌹🌹

Ovisi kad ti je bila O , jer to što je 28. Bio IUI može biti da je O bila kasnija tipa 1ili2.3 i onda je prerano da se vidi , jer ne dobe svi pozitivan test na 9 dpo . Recimo meni su radili u pon inseminaciju a ovulacija mi je tek bila u utorak navečer jer sam ju tad osjećala jako . Tak da ima još nade ako mene pitaš, čekaj betu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Čekamo 12.03. Ima jos nadee 🫂

A si imala
    Kakve simptome ili ih imaš ? Koja je to tebi inseminacija po redu druga ? A ima sigurno jer nekad folikul pukne dan ili dva kasnije od inseminacije .. zato oni naprave prije da stignu spermici di trebaju

Druga inseminacija. Onaj dan i dan poslije sam imala grceve i bol neki u stomaku kao da cu dobiti, tako nekako …

Uniqlo7
    11. Ožujak 2025. 10:25

Cure, zna li itko za curu koja je osnovala temu (Joli) , je li uspjela na kraju? Bas mi to cesto padne na pamet.. 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

jasamja
    11. Ožujak 2025. 10:30

mimix

Cure, moram sa nekim da podijelim ovo nekakvo lose raspolozenje :(
    Toliko sporo mi prolaze dani u iščekivanju vještice, nikad je više nisam čekala a ona nikako da dodje, čini mi se kao da tapkam u mjestu. Ja kako je više čekam ona kao za inat ne dolazi…

Znam kako se osjećaš. Evo meni je zadnji ciklus trajalo 50 dana 🙄 ali to je sve razlog stresa i želje da dođe čim prije, da se krenemo testirati i raditi na bebi i da odmah uspije iz prve. Psiha je jako teška stvar, i stvarno treba otpustiti stvari u glavi i onda sve nekako dođe na svoje 🤷

Mi smo pokrili samo danas ujutro. Ali baš osjećam ovulaciju, jer me sve po trbuhu onako steže. Stvarno se nadam da će nam biti uspješno 🤞 kasnije odradim trakicu da vidim u kojem smjeru idemo. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tamara30
    11. Ožujak 2025. 10:41

kako izgleda trakica nakon peak 

• Tamara30
    11. Ožujak 2025. 10:41

poz ili neg 

• eni233
    11. Ožujak 2025. 11:11

https://ibb.co/cc06WQCy
    .
    .
    Cure iz mene štoperica još nije izašla , da napomenem nije prvi jutranji urin i još je ovaj test od 25miu, tako da meni to baš dugo treba da izađe , jer se još sjena vidi 😱

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.