Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amela08
    19. Svibanj 2025. 16:39

Hvala cure na odgovorima. Danas je 27 dan ciklusa. E sad kod mene variraju od 29 ili 30 dana pa nekad cak i do 35 dana.
    Ja sam na poslu maloprije uradila jos jedan test jer cekati jutro stvarno ne mogu i mislim da vise nema sumnje 
    https://ibb.co/xKnggPrv

Uniqlo7
    19. Svibanj 2025. 17:31

amela08

Hvala cure na odgovorima. Danas je 27 dan ciklusa. E sad kod mene variraju od 29 ili 30 dana pa nekad cak i do 35 dana.
    Ja sam na poslu maloprije uradila jos jedan test jer cekati jutro stvarno ne mogu i mislim da vise nema sumnje
    https://ibb.co/xKnggPrv

Zovni gyn da ti propise progesteron za cuvanje ploda i naruci se na prvi pregled, sretno🍀

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

Rose1
    20. Svibanj 2025. 09:33

W

💙

Rose1
    20. Svibanj 2025. 09:33

Amela definitivno pozitivno kao što su rekle cure...sretnooo 🍀🍀🍀

Uniqlo odličnooo, drzim 🤞🏿🤞🏿🤞🏿🤞🏿🤞🏿🤞🏿🤞🏿 akcija i čekamo s tobom hihi

💙

Rose1
    20. Svibanj 2025. 09:37

mimix

Cao cure evo i mene nazad, ja isto nisam nista pratila ovaj mjesec, ali po klasicnom ovulacijskom bolu od juce sada je i ovulacija, danas cu da iskoristim trakicu da potvrdim.. Pokrivamo ove dane pa se nadamo najboljem

Zabava onda malo i sretnooooo 🤗

I ja imam takve bolove pa znam isko mi u zadnje vrijeme bol bude samo na dan ovulacije, a prije je krenulo lagano i po dva dana prije pa bih znala na vrijeme...

💙

• missD
    20. Svibanj 2025. 10:45

Čestitke amela! 🥳

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Deja14
    20. Svibanj 2025. 11:16

Caos cure, pisala sam vam prosli mjesec, ali sada vam pisem sa pozitivnim vjestima🥰
    Poslije 2 ipo godine negativnih testova, terapija i operacije, napokon smo dobili pozitivan testic😍
    I to sam cjeli mjesec mislila da nema nista od ovog puta...jer ovulacija mi je bila navodno nedjelju ili ponedeljak, muz je otisao na put u subotu i tad smo imali jedan jedini put odnos.
    Kada mi je tacno bila ovulacija, ne znam nisam ispratila trakicama
    Da bi danas uradila test ujutru , jedan dan mi kasni, kad ono plusic u roku 20 sekundi se pojavio🥰🥰🥰
    https://ibb.co/SDqjjD38
    Da li mi je slijedeci korak da uradim betu da sve to potvrdim?

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

Deja14
    20. Svibanj 2025. 11:54

Zara531

Deja14 čestitam!!u potpisu čitam da imamo sličnosti (blago policistični, infolic) tako da si me ohrabrila
    Što se tiče potvrde trudnoće, mislim da test dovoljno govori i da ti beta nije potrebna. Ako želiš imati kontrolu nad tim da li se sve dobro razvija možeš učiniti betu pa pratiti ako se pravilno dupla.

Hvalaa ti ❤️❤️
    Imaa nade, ja i dalje nevjerujem da se ovo desilo, a bila ubedjena da ce vjestica doci..
    i na to sve samo jednom imali odnos dan ili dva pred ovulaciju, mislila sam da nikada necu vidjeti plusic na testu🤗
    Vazii se, i imam pitanje kada bih trebala otici na pregled kod ginica?

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

• eni233
    20. Svibanj 2025. 12:04

Deja14

Caos cure, pisala sam vam prosli mjesec, ali sada vam pisem sa pozitivnim vjestima🥰
    Poslije 2 ipo godine negativnih testova, terapija i operacije, napokon smo dobili pozitivan testic😍
    I to sam cjeli mjesec mislila da nema nista od ovog puta…jer ovulacija mi je bila navodno nedjelju ili ponedeljak, muz je otisao na put u subotu i tad smo imali jedan jedini put odnos.
    Kada mi je tacno bila ovulacija, ne znam nisam ispratila trakicama
    Da bi danas uradila test ujutru , jedan dan mi kasni, kad ono plusic u roku 20 sekundi se pojavio🥰🥰🥰
    https://ibb.co/SDqjjD38
    Da li mi je slijedeci korak da uradim betu da sve to potvrdim?

Ajme deja čitajući tvoj post sam se cijela naježila 🥹🥹🥹🥰🫀 čestitke od srca želim ❤️❤️❤️❤️❤️ želim ti ugodnu i školsku trudnoću ❤️🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• amela08
    20. Svibanj 2025. 12:06

Zara531

amela08 definitivno pozitivno, čestitam… linija je baš lijepa za 27dcUniqlo7 uzbuđena sam i ja za tebe! go girl!

Hvala vam svima ❤️❤️❤️❤️❤️
    Od srca vam zelim svakoj ponaosob ovu radost 
    Ja sam nakon spontanog mislila da se vise nece desiti, psihički sam bila pala 
    Nakon toga mi se i mama razboljela 
    A Bog nas obraduje kad se najmanje nadamo i hvala Mu na tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI