Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    06. Travanj 2025. 07:48

m_rosie

Jelušićkaa

Pozdrav curke. Škicnem vas tu i tamo i mislim da vam se uskoro i ja pridružujem u piskenju 🤭🤭 zanima me da li je koja naručivali trakice preko aliexpresa i koliko se čeka. Ja sam svoje poručila ima 20 dana ali još ne stižu. Pozz

Pozdrav, ja ću Vam pokloniti moje ako želite 😊 Naručila sam preko minibox stranice, ali nisam koristila jer smo usjeli prvi mjesec pokušavanja - sad sam skoro 6 tjedana. A trakice su naručene u početkom veljače. Tako da rado ću Vam ih pokloniti 🤞🤞🤞😊

Baš ti hvala😘 možemo se čuti preko maila pa mi se javi. red.me0804@gmail.com

• m_rosie
    06. Travanj 2025. 11:41

Jelušićkaa

m_rosie

Jelušićkaa

Pozdrav curke. Škicnem vas tu i tamo i mislim da vam se uskoro i ja pridružujem u piskenju 🤭🤭 zanima me da li je koja naručivali trakice preko aliexpresa i koliko se čeka. Ja sam svoje poručila ima 20 dana ali još ne stižu. Pozz

Pozdrav, ja ću Vam pokloniti moje ako želite 😊 Naručila sam preko minibox stranice, ali nisam koristila jer smo usjeli prvi mjesec pokušavanja - sad sam skoro 6 tjedana. A trakice su naručene u početkom veljače. Tako da rado ću Vam ih pokloniti 🤞🤞🤞😊

Baš ti hvala😘 možemo se čuti preko maila pa mi se javi. red.me0804@gmail.com

Poslala mail 😊

parisislove
    06. Travanj 2025. 15:54

Ja sam testirala jučer na 9-10 DPO, i test je bio pozitivan ali vrlo svijetla linija, pa sam testirala danas sa manje osjetljivim testom i ispao je pozitivan. Nisam uzbuđena još dok ne vidim Betu i dok nisam sigurna da ide kako treba. 

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• eni233
    06. Travanj 2025. 18:37

parisislove

Ja sam testirala jučer na 9-10 DPO, i test je bio pozitivan ali vrlo svijetla linija, pa sam testirala danas sa manje osjetljivim testom i ispao je pozitivan. Nisam uzbuđena još dok ne vidim Betu i dok nisam sigurna da ide kako treba.

🥹🥹🥹🥰🥰🥰 daj boze da bude to to ❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Uniqlo7
    06. Travanj 2025. 20:06

parisislove

Ma štaaa, mi smo uzbuđeni za tebee!!! 🥳🥳🥳🤍🤍🤍 
    Cure ovaj mjesec ispada baš top kako smo krenule😂🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

TonkinaPrija
    06. Travanj 2025. 22:07

Ja sam se skroz pogubila zadnji mjesec, pratila sam postove ali nisam odgovarala. 

jasamja tako mi je žao. Prošla sam to isto i znam koliko boli.
    Dopusti si tugu, jer gubitak je stvaran. Ali cudesne smo mi žene, iz boli izrastemo još jače. Saljem veliki zagrljaj!

TonkinaPrija
    06. Travanj 2025. 22:07

EllaMS Cestitam!! Bas me razveselilo kad sam procitala. Neka beta lipo raste, uzivaj u praznicima i onda pregled 

parisislove Drzim fige da je to to!!  Lipo se redaju plusici ovaj mjesec!

Meni je danas 6dpo, a datum za na listu je 15.04. 

Rose1
    07. Travanj 2025. 06:09

parisislove

Ooooo pa čestitam 🎉🎉🎉🎉🎉 bit Ce to sve super 😁🙏🏿

💙

parisislove
    07. Travanj 2025. 07:45

Hvala ☺️❤️
    Testirala sam opet kad sam ustala, manje osjetljiv test nego zadnja dva ali linija lijepo tamni. Danas vadim bhcg pa vam javim. Očekivala sam da ću se osjećati kao zadnji puta kad sam saznala da sam trudna, ali nažalost ništa od onog uzbuđenja nemam, sva sam u strahu i tjeskobi i skroz mislim na bebu koju sam izgubila…

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

mimix
    07. Travanj 2025. 08:19

Parisislove Vjerujemoo da je to to 
    Cure imam jednu nelagodu od jutros, naime danas imam pregled kod ginekologa, ali sinoc nas je toliko ponijela želja i imali smo seks, zanima me da li bi to predstavljao neki problem pri pregledu, šta vi mislite... Ponekad je nemoguce oduprijeti se, razumjecete me 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.