Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkinaPrija
    04. Ožujak 2025. 18:35

Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣

👩‍🦰34👨‍🦱33
    2018 👧
    01/24 blighted ovum
    11/24 biokemijska

• IRMA1990
    04. Ožujak 2025. 20:29

TonkinaPrija

Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣

A uf..nama nikako udovoljit..al moran priznat da je imalo to i prednosti neke, pogotovo sta si rekla, ja san na moru pa mi je to liti odlicno..  kako se testiras? Ja sam dosad jednom dnevno 

TonkinaPrija
    04. Ožujak 2025. 21:59

Zadnja dva dana sam oko podne a danas sam podne i 18h. Malo je poraslo ali i dalje nisko. Nastavit cu 2 puta dnevno.

👩‍🦰34👨‍🦱33
    2018 👧
    01/24 blighted ovum
    11/24 biokemijska

TonkinaPrija
    04. Ožujak 2025. 22:00

Koji ti je dan ciklusa?

👩‍🦰34👨‍🦱33
    2018 👧
    01/24 blighted ovum
    11/24 biokemijska

Blondy
    04. Ožujak 2025. 22:39

Uniqlo7

Heej, ja stigla s folikulometrije.
    Endometrij 9.95mm, vodeći folikul od 17mm. O bi trebala biti u srijedu cca. Bacam se na posao, ne polazem velike nade u ovo, ali eto. 🙏

Previdjela sam tvoj post. Bravo! Odličan nalaz, držimo fige. Meni je isto danas peak 🤞

alsuncokret14
    04. Ožujak 2025. 22:44

eni233

alsuncokret14

Eniii sretnoooo … Čekamo testiceee 🌹🌹🌹🌹🌹

Kak se osjećaš ? Si dobila kakvu terapiju poslje ?

Dobila sam azomex 3 dana, i utrogestan treci dan 3x3 🙄 … 
    Tii? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.