Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣
👩🦰34👨🦱33
2018 👧
01/24 blighted ovum
11/24 biokemijska
Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣
A uf..nama nikako udovoljit..al moran priznat da je imalo to i prednosti neke, pogotovo sta si rekla, ja san na moru pa mi je to liti odlicno.. kako se testiras? Ja sam dosad jednom dnevno
Zadnja dva dana sam oko podne a danas sam podne i 18h. Malo je poraslo ali i dalje nisko. Nastavit cu 2 puta dnevno.
👩🦰34👨🦱33
2018 👧
01/24 blighted ovum
11/24 biokemijska
Koji ti je dan ciklusa?
👩🦰34👨🦱33
2018 👧
01/24 blighted ovum
11/24 biokemijska
Heej, ja stigla s folikulometrije.
Endometrij 9.95mm, vodeći folikul od 17mm. O bi trebala biti u srijedu cca. Bacam se na posao, ne polazem velike nade u ovo, ali eto. 🙏
Previdjela sam tvoj post. Bravo! Odličan nalaz, držimo fige. Meni je isto danas peak 🤞
Eniii sretnoooo … Čekamo testiceee 🌹🌹🌹🌹🌹
Kak se osjećaš ? Si dobila kakvu terapiju poslje ?
Dobila sam azomex 3 dana, i utrogestan treci dan 3x3 🙄 …
Tii?
Sortiraj odgovore
Najstariji