Ja ne znam ni sama šta bi rekla za ovaj ciklus. Baš mi je to tesko sad nekako palo, valjda i zbog bolesti pa sam sva neka osjetljiva i emocionalna. Isplakala se i sad sve iz početka.
Samo što mene baš jako brine ta kratka lutealna faza. Gdje god čitam o tome. Nije dobro. Morat ću vidjet s ginekologicom
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja ne znam ni sama šta bi rekla za ovaj ciklus. Baš mi je to tesko sad nekako palo, valjda i zbog bolesti pa sam sva neka osjetljiva i emocionalna. Isplakala se i sad sve iz početka.
Samo što mene baš jako brine ta kratka lutealna faza. Gdje god čitam o tome. Nije dobro. Morat ću vidjet s ginekologicom
Ma desi se. Evo i moj prosli ciklus je bio takav. 24 dana, inace 28-30. A bas sam taj bila kod gin na 9 DC i sve je bilo savršeno. Ne sekiraj se ako je ovo iznimka, bar se ja nisam.. nekad i tijelo odreagira na neki stres, bolest na svoj način. Vidjet ćeš da će drugi ciklus biti normalan, a nadajmo se i dobitni 😀
Ma to ti je povezano sa bolešću nemaš razloga za brigu .. meni se isto znalo poremetiti kad bi bila bolesna , pa bi mi Full uranila .. a ostali ciklusi će ti biti normlani ❤️
.
.
Baš mi je žao što sve prolazimo kroz ovo tmurno razdoblje .. Al vjerujem da ćemo sve imate svoje plusice ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Hvala vam svima od ❤️
Bas ste tako posebne i drago mi je da imam ovo mjesto gdje se razumijemo i međusobno bodrimo 🥰
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Evo mene nakon aktivnog vikenda. Baš sam uživala 🙂 vidi se da je proljeće u zraku, iako nam je ovaj tjedan započeo kišno 🙄
.
Nikita baš mi je žao zbog negativnog testa 😔 novi ciklus nova nada 🤞
.
Zara sretno u lovu na pik. I ja ga hvatam tako da se pratimo 😁🤞
.
Ostale cure bez simptoma iskreno se nadam da su vam ovo dobri znakovi i da vas uskoro očekuju lijepi plusići 🫶🤞
EllaMS žao mi je zbog takvog ciklusa. Nadam se da će idući biti kako treba i da će biti dobitan 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ella baš mi je žao… moguće da ti je onda bolest poremetila ovaj ciklus ipak 😟 isplači se i ulazimo u novi ciklus i krećemo u nove pobjede! Vjerujem da je sljedeći ciklus tvoj ❤️
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
4/2025 kemijska 💔
Nadam se da će nam predstojeće proljeće svima donijeti srećne vijesti i veselo razdoblje :D jedan digitalni zagrljaj za sve cure <3
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
pozdrav cure juce se nisam testirala na lh trakice malopre jesam i i sad neznam dali treba da dosje do ovulacije ili jos ne https://ibb.co/1YwrWb7S
jasamja ajde drago mi je da se pratimo. Ja se jutros na poslu uspijela testirati i sad je linija ponovno SVIJETLIJA… uufff,,, kako me to živciraaaa… trebam skulirano i polako, jer ionako meni ovulacija zna biti i tek 18dc ali to moje nestrpljenje me ubijaaaaaa…..
A joj, prava igra živaca 😂
Ja idem sad napraviti trakicu 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
pozdrav cure juce se nisam testirala na lh trakice malopre jesam i i sad neznam dali treba da dosje do ovulacije ili jos nehttps://ibb.co/1YwrWb7S
Meni izgleda prva crtica još uvijek blago svijetlija od druge što znači da nije baš peak ali obzirom da se nisi ranije testirala ne znamo da li će crtica još tamniti (ovulacija tek treba nastupiti) ili će svijetliti (ovulacija je nastupila) ali je u svakom slučaju "tu negdje". Koji ti je dan ciklusa? Koliko ti inače traju ciklusi?
U svakom slučaju preporučam da se dalje testiraš (možeš i dva puta na dan: prije i poslije podne) i AKCIJA. :) Sretno!
pa u januaru i geburaru su mi ciklusi bili na 31 dan inace su mi os 24 pa do 28 dana danas mije 14 dan od menstruacije
Sortiraj odgovore
Najstariji