Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1851

Prijavi adminu

Ja pijem vodu dosta , s obzirom da i treniram  , i ne opterećujem se time koliko sam popila ali ja se najčešće testiram poslje podne tako mi je najviše mjerodavno barem u mom slučaju i uvijek sam uspjela uhaviti peak 💪 i da znam da ovulacija je blizu kad mi odmah  pokaže peak bez da se osuši trakica. 
    .

Curke jel se koja testira ovih dana ?  Ja bi po aplikaciji trebala dobiti u subotu , ali ću sačekati da mi zakasni par Dana za testiranje , neznam , ovaj ciklus imam baš neki neobjašnjeni strah od razočaranja ponovnog 😖😖😖 već dugo radimo na bebi 2,5 godine će biti sad s ovim ciklusom , Al opet ovaj ciklus imam baš neki čudni strah 🤷‍♀️🤷‍♀️ iako znam da ću dobiti jer zašto bi baš ovaj ciklus nam ispeklo  a i sve je isto ko i svaki ciklus Al opet se nadaš i to razočaranje iz mjeseca u mjesec neke pute bude baš previše nekako..evo neznam objasniti neki strah od neuspjeha evo neznam . 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Zamia

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

eni233

Ja pijem vodu dosta , s obzirom da i treniram , i ne opterećujem se time koliko sam popila ali ja se najčešće testiram poslje podne tako mi je najviše mjerodavno barem u mom slučaju i uvijek sam uspjela uhaviti peak 💪 i da znam da ovulacija je blizu kad mi odmah pokaže peak bez da se osuši trakica.
    .
    .
    Curke jel se koja testira ovih dana ? Ja bi po aplikaciji trebala dobiti u subotu , ali ću sačekati da mi zakasni par Dana za testiranje , neznam , ovaj ciklus imam baš neki neobjašnjeni strah od razočaranja ponovnog 😖😖😖 već dugo radimo na bebi 2,5 godine će biti sad s ovim ciklusom , Al opet ovaj ciklus imam baš neki čudni strah 🤷‍♀️🤷‍♀️ iako znam da ću dobiti jer zašto bi baš ovaj ciklus nam ispeklo a i sve je isto ko i svaki ciklus Al opet se nadaš i to razočaranje iz mjeseca u mjesec neke pute bude baš previše nekako..evo neznam objasniti neki strah od neuspjeha evo neznam .

Hej draga meni za 9dana treba doci, ja cu se za koji dan istestirati s onim osjetljivim… kod mene je isto ogroman strah prisutan, bojim se da se ne ponovi opet ista prica :( strah me vidjeti plus a da opet prokrvarim 10 dana nakon 😔 
    Nadam se da cemo uspjeti obje ovaj puta! 🙏🏻🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒 16.9.2023

Makarena

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Cure sretno 🤞🏻 mene ubije to čekanje, imam osjećaj da mi život prolazi u čekanju. Čekaj M pa ako dođe opet čekaj ovulaciju pa onda opet čekanje hoće doći M i tako u krug. 
    Imam pitanje, koristi li koja maca prah? Piše da se ne smije u trudnoći i sad ne znam ako je došlo do oplodnje hoće li štetiti da nastavim piti. A opet ako nije bilo uspješno, glupo mi konzumirati macu samo 15-ak dana svaki ciklus. 😕

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233

Broj poruka: 1851

Prijavi adminu

Ma joj znam baš je iscrpljujuće sve to, kad sam krenula raditi na bebi nisam ni slutila da će mi trebati tako dugo, jer stvarno nemam nikakve dijagnoze i ciklusi su mi redovni i ovulacije a trudnoća nikako da se desi :( i najgore je kad ne znaš zbog čega je sve to … Al eto valjda će jedan ciklus biti naš drugo nam ne preostaje nego se nadati i boriti se do kraja 🤞💪🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Makarena

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

eni233

Ma joj znam baš je iscrpljujuće sve to, kad sam krenula raditi na bebi nisam ni slutila da će mi trebati tako dugo, jer stvarno nemam nikakve dijagnoze i ciklusi su mi redovni i ovulacije a trudnoća nikako da se desi :( i najgore je kad ne znaš zbog čega je sve to … Al eto valjda će jedan ciklus biti naš drugo nam ne preostaje nego se nadati i boriti se do kraja 🤞💪🫀

Iskreno ti želim da ugledaš plus sljedeći tjedan 💖

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

eni233

Tako sam i ja mislila, da kad odlucis imati dijete i prestanes koristiti zastitu, odmah dodje trudnoca. Kad ono :o
    A vi cijelo to vrijeme koristite trakice?
    Pitam jer mi smo se prestali paziti pocetkom 2022. i mislili to je to pa se godinu dana nista nije desavalo. Onda sam pocela koristiti trakice i u 6. mj. 2023. uspjela ostati trudna u 4. ciklusu s trakicama. S time da je gyn svaki mjesec na ultrazvuku vidio da ce biti ovulacija, ali meni LH trakice 3 mjeseca nisu pokazivale ovulaciju, samo bi bile malo tamnije jedan dan, nije bilo peaka pa nisam bas sigurna da li je doista bilo ovulacije. Ostala sam trudna tek onaj ciklus kada je i trakica lijepo pokazala peak

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

LZamia Koliko nakon ovulacije se testiras s osjetljivim? I koji tocno osjetljivi kupujes?
    Najgore je cekanje… meni je danas 6 dana od ovulacije i nemam nikakve simptome 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Meni je danas 16dc, budemo pokrili i to, pa šta bude. Moram priznati da bez trakica nisam uopće skuzila ovulaciju ovaj mjesec. A da, sad onaj najgori dio čekanje. Mislim da se sve ovdje u potpunosti razumijemo. Ali samo pozitiva, svima vam koje iščekujete taj plusic želim ostvarenje te želje. 🥰

Zamia

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Anica88

LZamiaKoliko nakon ovulacije se testiras s osjetljivim? I koji tocno osjetljivi kupujes?
    Najgore je cekanje… meni je danas 6 dana od ovulacije i nemam nikakve simptome 😔

https://ibb.co/1ZqN2dn Ovo je taj CB test, imaju 3 vrste testa jedan je rapid (brzi), digitalni s tjednima i ovaj koji sam  stavila na linku “osjetljivi” (rani), imaju ga neke ljekarne i dm drogerije. Ako cete uzimati dobro gledajte da je bas taj rani do 6 dana, nekad ni neke tete u ljekarni ne znaju razliku. 😅 
    I samo da napomenem, znam da neke zene ne vjeruju CB testovima, no meni stvarno nikada nije pogriješio, treba ga očitati u vremenu koje je naznačeno na kutiji, kasnije zna dati evaporacijsku liniju pa se nekad zene ponadaju da su trudne a nisu. Svakako nam mozes staviti sliku kad ga napravis pa da zajedno šifriramo :D meni obicno vec 10dpo pokaze trudnocu.  Sretno!! 🤗

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒 16.9.2023

EllaMS

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Zamia

Anica88

LZamiaKoliko nakon ovulacije se testiras s osjetljivim? I koji tocno osjetljivi kupujes?
    https://ibb.co/1ZqN2dnOvo je taj CB test, imaju 3 vrste testa jedan je rapid (brzi), digitalni s tjednima i ovaj koji sam stavila na linku “osjetljivi” (rani), imaju ga neke ljekarne i dm drogerije. Ako cete uzimati dobro gledajte da je bas taj rani do 6 dana, nekad ni neke tete u ljekarni ne znaju razliku. 😅
    I samo da napomenem, znam da neke zene ne vjeruju CB testovima, no meni stvarno nikada nije pogriješio, treba ga očitati u vremenu koje je naznačeno na kutiji, kasnije zna dati evaporacijsku liniju pa se nekad zene ponadaju da su trudne a nisu. Svakako nam mozes staviti sliku kad ga napravis pa da zajedno šifriramo :D meni obicno vec 10dpo pokaze trudnocu. Sretno!! 🤗

Potpisujem ovo. Imala sam biokemijsku prošle godine. Ovaj test mi je pokazao crticu iako jedva vidljivo. Mislila sam da sam zabrijala i otišla izvadili betu taj dan bila je 5. Tako da je čak i osjetljiviji. Ako ti se odmah nešto pokaze onda mu možeš vjerovati. Ja koristim i njihove ovulacijske, ali one advanced gdje se još mjeri i količina estrogena. Pokaze 4 najplodnija dana. Kod nas nema za kupiti, pa ja narucim s njemačkog amazona. Iskreno nemam živaca za tumačenje tih crtica, ovako mi ovaj odmah pokaze smajlica i to je to.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.