Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam dns trebala dobiti, još uvijek ništa… ali mi zna kasniti dan dva u zadnje vrijeme, pa ako ne dodje sutra, testiram se 🤞🏼 cure žao mi je radi negativnih testova🙏🥹
Drzim figeee 🙏🏻🙏🏻 iskreno se nadam da ce sutra biti plus! 🫶🏻
Ja sam dns trebala dobiti, još uvijek ništa… ali mi zna kasniti dan dva u zadnje vrijeme, pa ako ne dodje sutra, testiram se 🤞🏼 cure žao mi je radi negativnih testova🙏🥹
Meni je 8 dana do M i od jutros osjetim lagano bol u grudima, to može biti simptom i jednog i drugog ishoda😇 ali ću čekati do vikenda da se ne razočaram 💕
01/23 - missed ab 08/23 - missed ab 02/24 - blighted Trombofilija (faktor V) ➕️ IR ➕️
Meni je 8 dana do M i od jutros osjetim lagano bol u grudima, to može biti simptom i jednog i drugog ishoda😇 ali ću čekati do vikenda da se ne razočaram 💕
Imam neki dobar predosjećaj 🥰 drzim fige da bude plusic i bebica za 9mj 🫶🏻
Sretno curama za sutrasnji test😊❤️ A ostale žao mi je za negativan test idemo sljedeći mjesec u novu borbu😁..zanima me da li ima koja cura da ima prevelik broj kilograma otprilike oko 100🙈🙄🫡
Hvala vam puno cure na podrsci🥰🥰🥰🥰 ja nemam nikakvih simptoma ni jednog ni drugog, osim sto sam napuhana, ali obzirom da sam opet pretjerala za Bozic, upitno je hocu li se ispuhat 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji