Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 929

Prijavi adminu

uniqlo7

Stigla moja M jutros. Nista ovog puta, ali idemo dalje 🤷🏻‍♀️

A joj, a baš su jučerašnji simptomi zvučali obećavajuće. 
    Pratimo se sada ja i ti onda 😉 koliko su ti dugi ciklusi? 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• uniqlo7

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

jasamja

uniqlo7

A nekih 26-7 dana.. danas cijeli dan neka narančasta M, ali su predvečer krenuli tek bolovi u jajnicima tako da očekujem sutra pravu M. Po dosadasnjem racunanju trakicama,  O stize 12.-13. Dan, tj. 18.1. 
    Tebi? 

Biokemijska 10/24 (5tt)

jasamja

Prijavi adminu

uniqlo7

jasamja

uniqlo7

A nekih 26-7 dana.. danas cijeli dan neka narančasta M, ali su predvečer krenuli tek bolovi u jajnicima tako da očekujem sutra pravu M. Po dosadasnjem racunanju trakicama, O stize 12.-13. Dan, tj. 18.1.
    Tebi?

Meni su ciklusi 32-33 dana, tako da O očekujem krajem mjeseca 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Ja sam uhvatila pik jučer ujutro i pokrili smo sinoć i jutros 🤭. Nadam se da je bilo dovoljno, a sad slijedi naaaajduzih 14 dana, mrzim ovo čekanje

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Nikita206 korostila sam utogestane samo u trudnoci tako da ne znam za tvoji situaciju
    EllaMS nama je tako bilo prve dvije godine veze, dok smo bili mladi i imali vremena 😅  
    Jasamja sretno ovaj ciklus 🤞Ja sam u onoj najgoroj fazi sad - cekanje… a tek sutra je najranije sto bi mogla biti implantacija i jos nakon toga moram cekati na testiranje…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Prijavi adminu

Anica88

Nikita206 korostila sam utogestane samo u trudnoci tako da ne znam za tvoji situaciju
    EllaMS nama je tako bilo prve dvije godine veze, dok smo bili mladi i imali vremena 😅
    Jasamja sretno ovaj ciklus 🤞Ja sam u onoj najgoroj fazi sad - cekanje… a tek sutra je najranije sto bi mogla biti implantacija i jos nakon toga moram cekati na testiranje…

Sretno i neka ti brzo prođe tih 14 dana, a nama javi svaki simptom 🤞🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

jasamja

Anica88

Sretno i neka ti brzo prođe tih 14 dana, a nama javi svaki simptom 🤞🤞🤞

U prosloj trudnoci sam u aplikaciju za pracenje plodnih dana upisivala sve simptome tokom iscekivanja testa pa sad sve usporedjujem 😅
    Jucer na vecer me bolila glava, danas me opet boli. Tako je bilo i prosli put. Nakon 2 dana glavobolje su bili grcevi kao menstrualni koji su trajali iducih mjesec dana. A 10 dana nakon ovulacije sam pocela puno prditi 🤣 2 tjedna nakon ovulacije krenulo je stalno podrigivanje 🤣
    Divni simptomi…
    Nadam se da u iducoj trudnoci ipak bude malo blaze

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• uniqlo7

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Jedan off topic, je li sve ulazite na ovu stranicu(forum) i provjeravate stalno ili postoji neki nacin da mi stigne obavijest kad netko odgovori, oznaci, komentira? Hvalaa! 

Biokemijska 10/24 (5tt)

• moonchild

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Bok, cure, kak ste? Nadam se da ste dobro :)
    Oprostite ak postavljam pitanje ali moram negdje pitati. Bila sam u 7tt na pregledu, imam neki hematom, dobila sam utrogestan. Sljedeći pregled imam u 11tt, do tad samo utrogestan. Ne krvarim, al mi je gin napisala dijagnozu prijeteći pobačaj i to me tak zbediralo. Jel ima netko iskustva? Inače, srčeko kuca, sve ostalo mi je odlično, osim kaj imam taj hematom za koji gin tvrdi da nije opasan i ne ugrožava plod. Ova dijagnoza me izbacila iz pozitivnog toka misli 🙄 ne znam jel trebam mirovati? Nije mi ništa rekla.

• moonchild

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

uniqlo7

Jedan off topic, je li sve ulazite na ovu stranicu(forum) i provjeravate stalno ili postoji neki nacin da mi stigne obavijest kad netko odgovori, oznaci, komentira? Hvalaa!

Ja svaki put refresham stranicu 😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.