Bok, cure, kak ste? Nadam se da ste dobro :)
Oprostite ak postavljam pitanje ali moram negdje pitati. Bila sam u 7tt na pregledu, imam neki hematom, dobila sam utrogestan. Sljedeći pregled imam u 11tt, do tad samo utrogestan. Ne krvarim, al mi je gin napisala dijagnozu prijeteći pobačaj i to me tak zbediralo. Jel ima netko iskustva? Inače, srčeko kuca, sve ostalo mi je odlično, osim kaj imam taj hematom za koji gin tvrdi da nije opasan i ne ugrožava plod. Ova dijagnoza me izbacila iz pozitivnog toka misli 🙄 ne znam jel trebam mirovati? Nije mi ništa rekla.
Vjerujem da oni to tako napisuuu cisto da imaju tamo zasto su propisali lijekove bla bla, u svakom slucaju miruj nemoj nista pretjerano raditi… znam da nije lako ali bolje je da to sad odmirujes… puno Zenica je imalo hematome i razno razne komplikacije i sve je bilo okej s bebom nakraju i trudnicom tako da budi sto pozitivnija u svemu ovome , ja iskreno vjerujem da ce biti sve dobro 🙏🏻❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Bok, cure, kak ste? Nadam se da ste dobro :)
Oprostite ak postavljam pitanje ali moram negdje pitati. Bila sam u 7tt na pregledu, imam neki hematom, dobila sam utrogestan. Sljedeći pregled imam u 11tt, do tad samo utrogestan. Ne krvarim, al mi je gin napisala dijagnozu prijeteći pobačaj i to me tak zbediralo. Jel ima netko iskustva? Inače, srčeko kuca, sve ostalo mi je odlično, osim kaj imam taj hematom za koji gin tvrdi da nije opasan i ne ugrožava plod. Ova dijagnoza me izbacila iz pozitivnog toka misli 🙄 ne znam jel trebam mirovati? Nije mi ništa rekla.
Samo odmor, nemoj se naprezati i dizati teške stvari.
Oni to tako moraju napisati zbog lijekova, sigurno. Bit će sve uredu, sigurna sam, samo se pripazi do idućeg pregleda🤞👍
Sretno 🙂
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Hvala vam objema na odgovoru 🥰 baš grozno zvuči ta dijagnoza. Ma od fizičkih aktivnosti samo hodanje, a na poslu sjedim u uredu pa je to ok. Kak ste vi, u kojoj ste fazi?
Meni je pisala ta dijagnoza zbog krvarenja u ranoj trudnocj. Bila sam na mirovanju 2 tjedna i utrogestanima 7 mjeseci.
Evo, curica je super i ima 9 mjeseci 😊
Sve bude ok, samo se malo vise pazi ♥️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ako itko od vas ima PCOS ili cikluse bez ovulacija, ovo bi vam moglo pomoci: https://www.hometest.gr/en/blog/ovulation/how-long-does-lh-surge-last-for-each-womanBtw, po ovome je moguce da ovaj ciklus nisam imala ovulaciju jer sam ulovila 3x dana povisen LH, ali bez peaka 😔 trebala sam se testirati 2x dnevno, a nisam…U koje doba dana se vi testirate? Negdje sam procitala da se treba testirati kada se 4h nije pilo tekucine, a meni je to jedino u jutro kad se probudim
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sada sam bas provjerila u aplikaciji gdje upisujem, PIK sam najcesce svaki mjesec hvatala između 15 i 18h znaci poslijepodne. Vezano uz tekućinu u mom slucaju se nisam previse oko toga opterećivala, unosila sam je normalno… no inace kada se testiram i vidim da je urin malo razvodnjen, ipak sacekam s testiranjem do iduceg odlaska na wc. A ovo za 2x dnevno testiranje svakako nije lose, kada krene tamniti trakica tih dana se testirat vise puta u danu.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
U koje doba dana se vi testirate? Negdje sam procitala da se treba testirati kada se 4h nije pilo tekucine, a meni je to jedino u jutro kad se probudim
Ja pijem bas dosta vode od kad se probudim tako da testiram s drugim jutarnjim koji bude cca 20ak minuta nakon prvog, s tim da ne pijem vode od večeri prije. A ako testiram i popodne, potrudim se stati piti vodu oko 14 pa testiram u 16-17 sati, s tim da i tad odem nekoliko puta između na wc. Ne znam je li radim ispravno, ali evo uhvatila sam lijepi pik 🤷🏻♀️
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji