Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1851

Prijavi adminu

Moonchild hvala ti 🫀🥰 i ja svima ženama želim da dožive svoje plusice 🫶🏻
    .
    .
    Marina.25 još je vrlo rano , ima još nade 🤞🤞 sačekaj još par dana jer ne možemo sa sigurnošću znati kad je implantacija bila , znam da je teško Ali probaj se strepiti još dva dana , pa prvi jutarnji urin napraviš ☘️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Nikita206

Broj poruka: 623

Prijavi adminu

Večer cure!Eni233 - mogu mislit kako ti je to grozno kad ste u potpunosti zdravi, a ne ide... vjerujem da je teško. Ali od srca se nadam da će vam uskoro uspjeti, možda već sad! 
    Također isto želim i ostalim curama koje pokušavaju ❤️Ja sam evo jutros dobila M normalnu, nakon tih nekoliko dana smeđarenja, i dogovorila pregled u ponedjeljak odmah ujutro da vidim šta se događa s tim polipom i koliki je... pa ću valjda biti pametnija kako dalje.
    Planiram kupiti te trakice pa ako imate neki savjet? Što mi je najisplativije kupiti, postoje li neke xl kutije sa više trakica? Da li se testira samo u vrijeme očekivane ovulacije ili?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

Nikita206

Večer cure!Eni233 - mogu mislit kako ti je to grozno kad ste u potpunosti zdravi, a ne ide… vjerujem da je teško. Ali od srca se nadam da će vam uskoro uspjeti, možda već sad!
    Također isto želim i ostalim curama koje pokušavaju ❤️Ja sam evo jutros dobila M normalnu, nakon tih nekoliko dana smeđarenja, i dogovorila pregled u ponedjeljak odmah ujutro da vidim šta se događa s tim polipom i koliki je… pa ću valjda biti pametnija kako dalje.
    Planiram kupiti te trakice pa ako imate neki savjet? Što mi je najisplativije kupiti, postoje li neke xl kutije sa više trakica? Da li se testira samo u vrijeme očekivane ovulacije ili?

https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/
    Meni su ove gore trakice ok, femometer.
    Krenes se testirati par dana prije ocekivane ovulacije

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Nikita206

Prijavi adminu

Anica88 - hvala ti puno, ovo super izgleda!A bas sam se nasmijala, isto smo godište nas dvije, al očito su nam i muževi 😂

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Luna21

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Nikita206

Večer cure!Eni233 - mogu mislit kako ti je to grozno kad ste u potpunosti zdravi, a ne ide… vjerujem da je teško. Ali od srca se nadam da će vam uskoro uspjeti, možda već sad!
    Također isto želim i ostalim curama koje pokušavaju ❤️Ja sam evo jutros dobila M normalnu, nakon tih nekoliko dana smeđarenja, i dogovorila pregled u ponedjeljak odmah ujutro da vidim šta se događa s tim polipom i koliki je… pa ću valjda biti pametnija kako dalje.

Nikita ja si sa Amazona narucim easy@home trakice. Puno ih je u pakiranju i ima aplikacija premom s kojom skenirate trakicu i mjeri vam LH i prepoznaje peak. Zadovoljna sam skroz. 
    U setu su i testovi za trudnoću.

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Luna21

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00DOJG6RA/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=&psc=1

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Anica88

Prijavi adminu

Luna21

Nikita206

Nikita ja si sa Amazona narucim easy@home trakice. Puno ih je u pakiranju i ima aplikacija premom s kojom skenirate trakicu i mjeri vam LH i prepoznaje peak. Zadovoljna sam skroz.
    U setu su i testovi za trudnoću.

Ove su jos povoljnije 😊
    Femometer isto ima splikaciju

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Nikita206

Anica88 - hvala ti puno, ovo super izgleda!A bas sam se nasmijala, isto smo godište nas dvije, al očito su nam i muževi 😂

Isto ste 88. i 91.? 😂

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Nikita206

Prijavi adminu

Hvala Luna, pogledam baš i te!

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206

Prijavi adminu

Anica88

Nikita206

Isto ste 88. i 91.? 😂

Da da 🤣

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.