Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Ja valjda cekam m oko 15.-16.1. 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• curka2312

Broj poruka: 123

Prijavi adminu

Cure, kojom hranom bi se mogla poboljšati debljina endometrija?

*rani spontani- 01.24

• eni233

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

curka2312

Cure, kojom hranom bi se mogla poboljšati debljina endometrija?

100 %Sok od cikle i ananasa , sama cikla ili ananas, čaj od vrkute !  

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

EllaMS

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Drage moje, ovaj mjesec pokušavamo bez trakica. Za sad mi je taktika odnos svaki drugi dan. Trenutno sam na 14dc. Iskreno nemam pojma da li sam već ovulirala ili ne. Nekad mi zna ovulacija biti i 16dc. Po sluzi bi rekla da nije još, ali ne mora značiti. Menga bi trebala 18.01. Pošto mi je ovaj mjesec rođendan šta ne bi bio to jedan lijepi poklon 😊

• uniqlo7

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

EllaMS

Drage moje, ovaj mjesec pokušavamo bez trakica. Za sad mi je taktika odnos svaki drugi dan. Trenutno sam na 14dc. Iskreno nemam pojma da li sam već ovulirala ili ne. Nekad mi zna ovulacija biti i 16dc. Po sluzi bi rekla da nije još, ali ne mora značiti. Menga bi trebala 18.01. Pošto mi je ovaj mjesec rođendan šta ne bi bio to jedan lijepi poklon 😊

Držim fige 🤞🏼🤞🏼 ja vam se divim svima koji mogu svako dva dana, je li postoji neka receptura za to, pitam za prijatelja🤣

Biokemijska 10/24 (5tt)

Zamia

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

EllaMS

Drzim fige i iskreno se nadam tvom plusicu za rockas! 🤗

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒 16.9.2023

Anica88

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

uniqlo7

EllaMS

Držim fige 🤞🏼🤞🏼 ja vam se divim svima koji mogu svako dva dana, je li postoji neka receptura za to, pitam za prijatelja🤣

Haha, i ja se divim svima koji to mogu 😅

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Nikita206

Broj poruka: 619

Prijavi adminu

Večer svima!
    Nisam još počela koristiti trakice, ali mislim da ću morati 😁 opet smo počeli raditi na bebi (1.porod 2020., ostala trudna u 2. ciklusu - bez ikakvih problema).
    Sad već ima malo više problema, imam neke polipe i gin mi je propisao Utrogestan 12 dana pa kad dobijem M da se javim za pregled da se bolje vidi taj polip koji je u maternici i da ga izmjeri.
    E sad, ako netko ima iskustva s tim da me savjetuje, nisam znala gdje drugdje da pitam 😄
    Znači u petak navečer sam popila zadnje utriće, već taj dan došao mi je kao neki smećkasti spotting i on se nastavlja do danas, mrvicu jače, onako da ostaje malo na ulošku ali smećkasto ili smeđe-crveno. Ja sad ne znam je li već krenula menstruacija ili ne? Prvi put ih koristim pa nemam iskustva, a trebala bi na pregled 4-5 dan od početka M jer se tad polip najbolje vidi.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

EllaMS

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Hvala vam, i ja vama držim fige. Nadam se da ćemo što prije ugledati te plusice. Ja sam ovaj mjesec ostala bez trakica, pa reko budemo ovaj bez. A što se tiče frekvencije odnosa, nama je to zapravo i uobičajeno. Možda bih manje vodila računa o tome kad smo da ne želimo bebu, ali generalno 3,4 puta tjedno. Nemam neki recept, nama je to tako spontano, a oboje imamo 36 tako da nismo ni mladi, ali otkako se znamo uvijek je ta kemija između nas bila malo divlja. Vjerujem da kad imaš djecu da se to dosta promijeni.

jasamja

Broj poruka: 929

Prijavi adminu

Bok svima, evo ja napokon prijavljujem 1dc 🙂 a baš sam jučer pomislila kako kasni i da sigurno neće doći još duže vremena zbog mog iščekivanja i eto nje danas 🙂 nisam joj se ovako veselia nikad 😂 
    Neka nam svima bude sretan i plodonosan ovaj mjesec 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.