Cure, kojom hranom bi se mogla poboljšati debljina endometrija?
100 %Sok od cikle i ananasa , sama cikla ili ananas, čaj od vrkute !
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Drage moje, ovaj mjesec pokušavamo bez trakica. Za sad mi je taktika odnos svaki drugi dan. Trenutno sam na 14dc. Iskreno nemam pojma da li sam već ovulirala ili ne. Nekad mi zna ovulacija biti i 16dc. Po sluzi bi rekla da nije još, ali ne mora značiti. Menga bi trebala 18.01. Pošto mi je ovaj mjesec rođendan šta ne bi bio to jedan lijepi poklon 😊
Drage moje, ovaj mjesec pokušavamo bez trakica. Za sad mi je taktika odnos svaki drugi dan. Trenutno sam na 14dc. Iskreno nemam pojma da li sam već ovulirala ili ne. Nekad mi zna ovulacija biti i 16dc. Po sluzi bi rekla da nije još, ali ne mora značiti. Menga bi trebala 18.01. Pošto mi je ovaj mjesec rođendan šta ne bi bio to jedan lijepi poklon 😊
Držim fige 🤞🏼🤞🏼 ja vam se divim svima koji mogu svako dva dana, je li postoji neka receptura za to, pitam za prijatelja🤣
Biokemijska 10/24 (5tt)
Drzim fige i iskreno se nadam tvom plusicu za rockas! 🤗
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒 16.9.2023
Drage moje, ovaj mjesec pokušavamo bez trakica. Za sad mi je taktika odnos svaki drugi dan. Trenutno sam na 14dc. Iskreno nemam pojma da li sam već ovulirala ili ne. Nekad mi zna ovulacija biti i 16dc. Po sluzi bi rekla da nije još, ali ne mora značiti. Menga bi trebala 18.01. Pošto mi je ovaj mjesec rođendan šta ne bi bio to jedan lijepi poklon 😊Držim fige 🤞🏼🤞🏼 ja vam se divim svima koji mogu svako dva dana, je li postoji neka receptura za to, pitam za prijatelja🤣
Haha, i ja se divim svima koji to mogu 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Večer svima!
Nisam još počela koristiti trakice, ali mislim da ću morati 😁 opet smo počeli raditi na bebi (1.porod 2020., ostala trudna u 2. ciklusu - bez ikakvih problema).
Sad već ima malo više problema, imam neke polipe i gin mi je propisao Utrogestan 12 dana pa kad dobijem M da se javim za pregled da se bolje vidi taj polip koji je u maternici i da ga izmjeri.
E sad, ako netko ima iskustva s tim da me savjetuje, nisam znala gdje drugdje da pitam 😄
Znači u petak navečer sam popila zadnje utriće, već taj dan došao mi je kao neki smećkasti spotting i on se nastavlja do danas, mrvicu jače, onako da ostaje malo na ulošku ali smećkasto ili smeđe-crveno. Ja sad ne znam je li već krenula menstruacija ili ne? Prvi put ih koristim pa nemam iskustva, a trebala bi na pregled 4-5 dan od početka M jer se tad polip najbolje vidi.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Hvala vam, i ja vama držim fige. Nadam se da ćemo što prije ugledati te plusice. Ja sam ovaj mjesec ostala bez trakica, pa reko budemo ovaj bez. A što se tiče frekvencije odnosa, nama je to zapravo i uobičajeno. Možda bih manje vodila računa o tome kad smo da ne želimo bebu, ali generalno 3,4 puta tjedno. Nemam neki recept, nama je to tako spontano, a oboje imamo 36 tako da nismo ni mladi, ali otkako se znamo uvijek je ta kemija između nas bila malo divlja. Vjerujem da kad imaš djecu da se to dosta promijeni.
Sortiraj odgovore
Najstariji