Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

eni233

Anica88

Ja ni danas nemam simptome 😔
    Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔
    Ma ja imam simptome da menga dolazi 😭😢 tako da ću i ovaj put dobiti nažalost .. baš imam grčeve i grudi me manje bole .. i to je to😏 sigurno ću dobiti sutra ili za vikend …

Nikad ne znas, ima sanse dok god ne dodje m, slicni su simptomi… mene su u prosloj trudnoci pocele boliti grudi tek nekoliko dana nakon plusa na testu, do plusa su simptomi bili isti kao i pred m

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

E, da, jedino sto ki je dalo naslutiti da bi mogla biti trudnoca je bazalna temperatura, nije padala kao inace pred m nego je rasla 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

Mene isto tako grudi manje bole, a pocele su da bole vec 21-22dc. Petak ili subotu ujutro cu napraviti obicnu trakicu.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• tea1995

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Bas je vidjela zuto tijelo oba puta, ovulacija je bila

👶 6/2023

• eni233

Broj poruka: 1852

Prijavi adminu

Anica88

eni233

Anica88

Ja ni danas nemam simptome 😔
    Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔
    Ma ja imam simptome da menga dolazi 😭😢 tako da ću i ovaj put dobiti nažalost .. baš imam grčeve i grudi me manje bole .. i to je to😏 sigurno ću dobiti sutra ili za vikend …
    Nikad ne znas, ima sanse dok god ne dodje m, slicni su simptomi… mene su u prosloj trudnoci pocele boliti grudi tek nekoliko dana nakon plusa na testu, do plusa su simptomi bili isti kao i pred m

Ma ne .. menu su krenule boleti i sad su prestale , i to je znak da ću dobiti .. kod mene nema greške , uvijek isti simptomi pred mengu .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.