Anica88 nismo , prvih godinu dana nismo koristili , a onda sam koristila godinu dana pa sam napravila pauzu i sad sam opet krenula , makar meni baš te trakice ne znače nešto kad imam točne cikluse , i također sam 5 ciklusa išla na folikulometrije , probali smo čak i hormonima u nadi s bude veća šansa , išli smo na jedan postupak potpomognute i eto ništa !! Prošla sam jako puno gink , što državnih što privatnih i evo svaki mi kaže isto a to je , da ne vide razlog zašto ja nebi mogla ostati trudna , Al opet do trudnoće ne dolazi ..evo stvarno više neznam u čemu je problem , sve pretrage smo odradili i suprug i ja .. a da ne kažem da mi ie došlo u vrh glave svega ja sam jako dugo na ovom forumu , izmjenilo se cura i cura , a ja sam još uvijek tu 😅😅 .. Al dobro ne odustajemo, svaki ciklus nova nada 🤞 j
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Anica88 nismo , prvih godinu dana nismo koristili , a onda sam koristila godinu dana pa sam napravila pauzu i sad sam opet krenula , makar meni baš te trakice ne znače nešto kad imam točne cikluse , i također sam 5 ciklusa išla na folikulometrije , probali smo čak i hormonima u nadi s bude veća šansa , išli smo na jedan postupak potpomognute i eto ništa !! Prošla sam jako puno gink , što državnih što privatnih i evo svaki mi kaže isto a to je , da ne vide razlog zašto ja nebi mogla ostati trudna , Al opet do trudnoće ne dolazi ..evo stvarno više neznam u čemu je problem , sve pretrage smo odradili i suprug i ja .. a da ne kažem da mi ie došlo u vrh glave svega ja sam jako dugo na ovom forumu , izmjenilo se cura i cura , a ja sam još uvijek tu 😅😅 .. Al dobro ne odustajemo, svaki ciklus nova nada 🤞 j
Bit ce moraaaa!!!! 🫶🏻🫶🏻 Kakva si ovaj ciklus imas li kakvih simptoma? Jel pijes kakve dodatne vitamine i proizvode koji kao pomažu pri začeću? Jesu li te mozda slali na histero da vide bas detaljno maternicu unutra da nema mozda neki glupavi polip koji smeta i slicno…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
Anica88 nismo , prvih godinu dana nismo koristili , a onda sam koristila godinu dana pa sam napravila pauzu i sad sam opet krenula , makar meni baš te trakice ne znače nešto kad imam točne cikluse , i također sam 5 ciklusa išla na folikulometrije , probali smo čak i hormonima u nadi s bude veća šansa , išli smo na jedan postupak potpomognute i eto ništa !! Prošla sam jako puno gink , što državnih što privatnih i evo svaki mi kaže isto a to je , da ne vide razlog zašto ja nebi mogla ostati trudna , Al opet do trudnoće ne dolazi ..evo stvarno više neznam u čemu je problem , sve pretrage smo odradili i suprug i ja .. a da ne kažem da mi ie došlo u vrh glave svega ja sam jako dugo na ovom forumu , izmjenilo se cura i cura , a ja sam još uvijek tu 😅😅 .. Al dobro ne odustajemo, svaki ciklus nova nada 🤞 jBit ce moraaaa!!!! 🫶🏻🫶🏻 Kakva si ovaj ciklus imas li kakvih simptoma? Jel pijes kakve dodatne vitamine i proizvode koji kao pomažu pri začeću? Jesu li te mozda slali na histero da vide bas detaljno maternicu unutra da nema mozda neki glupavi polip koji smeta i slicno…
Ma nemam, maternica mi čista ko suza .. nemam nikakvih polipa i ništa . Pijem , vitamine , folnu , d vitamin posebno i suprug isto pije suplemente , i hranimo se dosta zdravo , živimo zdravo , Al eto još nismo pogodili ciklus ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
A što se tiče simptoma , nemam nikakvih , isto ko i svaki ciklus , grudi me užasno bole , i imam onaj mljecni iscjedak što bude prije menge , i to je to ništa specijalno , meni ti je svaki ciklus isti , apsolutno nikakvih drugih simptoma nemam što bi mogla izdvojiti i da kažem e možda sam trudna .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
A što se tiče simptoma , nemam nikakvih , isto ko i svaki ciklus , grudi me užasno bole , i imam onaj mljecni iscjedak što bude prije menge , i to je to ništa specijalno , meni ti je svaki ciklus isti , apsolutno nikakvih drugih simptoma nemam što bi mogla izdvojiti i da kažem e možda sam trudna .
U tom slucaju stvarno nema razloga da ne ostaneš trudna, vjerujem da te to uskoro ceka, a kad se desi bit ce bas posebno i predivno! 🙏🏻🫶🏻
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
A što se tiče simptoma , nemam nikakvih , isto ko i svaki ciklus , grudi me užasno bole , i imam onaj mljecni iscjedak što bude prije menge , i to je to ništa specijalno , meni ti je svaki ciklus isti , apsolutno nikakvih drugih simptoma nemam što bi mogla izdvojiti i da kažem e možda sam trudna .U tom slucaju stvarno nema razloga da ne ostaneš trudna, vjerujem da te to uskoro ceka, a kad se desi bit ce bas posebno i predivno! 🙏🏻🫶🏻
Hvala 🫀🥰 bit će ako Bog da i ako nam je suđeno, ako nije onda niti ne mogu ništa protiv sudbine
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Meni je 5 dana do M i sad sam uradila onaj clear blue za 6 dana prije i ništa se ne vidi… nisam mogla cekati jutro a da ne pričam da čekam 5 dana, ali uvijek se pokajem kad uradim i ne bude ništa ovako rano.
Držim 🤞 da jw ipak još rano i pošto nije prvi jutarnji urin. Ponovi u petak ujutro 🤞🤞🤞🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji