Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1852

Prijavi adminu

Anica88 nismo , prvih godinu dana nismo koristili , a onda sam koristila godinu dana pa sam napravila pauzu i sad sam opet krenula , makar meni baš te trakice ne znače nešto kad imam točne cikluse , i također sam 5 ciklusa išla na folikulometrije , probali smo čak i hormonima u nadi s bude veća šansa , išli smo na jedan postupak potpomognute i eto ništa !! Prošla sam jako puno gink , što državnih što privatnih i evo svaki mi kaže isto a to je , da ne vide razlog zašto ja nebi mogla ostati trudna , Al opet do trudnoće ne dolazi ..evo stvarno više neznam u čemu je problem , sve pretrage smo odradili i suprug i ja .. a da ne kažem da mi ie došlo u vrh glave svega ja sam jako dugo na ovom forumu , izmjenilo se cura i cura , a ja sam još uvijek tu 😅😅 .. Al dobro ne odustajemo, svaki ciklus nova nada 🤞 j

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Zamia

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

eni233

Anica88 nismo , prvih godinu dana nismo koristili , a onda sam koristila godinu dana pa sam napravila pauzu i sad sam opet krenula , makar meni baš te trakice ne znače nešto kad imam točne cikluse , i također sam 5 ciklusa išla na folikulometrije , probali smo čak i hormonima u nadi s bude veća šansa , išli smo na jedan postupak potpomognute i eto ništa !! Prošla sam jako puno gink , što državnih što privatnih i evo svaki mi kaže isto a to je , da ne vide razlog zašto ja nebi mogla ostati trudna , Al opet do trudnoće ne dolazi ..evo stvarno više neznam u čemu je problem , sve pretrage smo odradili i suprug i ja .. a da ne kažem da mi ie došlo u vrh glave svega ja sam jako dugo na ovom forumu , izmjenilo se cura i cura , a ja sam još uvijek tu 😅😅 .. Al dobro ne odustajemo, svaki ciklus nova nada 🤞 j

Bit ce moraaaa!!!! 🫶🏻🫶🏻 Kakva si ovaj ciklus imas li kakvih simptoma? Jel pijes kakve dodatne vitamine i proizvode koji kao pomažu pri začeću? Jesu li te mozda slali na histero da vide bas detaljno maternicu unutra da nema mozda neki glupavi polip koji smeta i slicno… 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.

• eni233

Prijavi adminu

Zamia

eni233

Bit ce moraaaa!!!! 🫶🏻🫶🏻 Kakva si ovaj ciklus imas li kakvih simptoma? Jel pijes kakve dodatne vitamine i proizvode koji kao pomažu pri začeću? Jesu li te mozda slali na histero da vide bas detaljno maternicu unutra da nema mozda neki glupavi polip koji smeta i slicno…

Ma nemam, maternica mi čista ko suza .. nemam nikakvih polipa i ništa . Pijem , vitamine , folnu , d vitamin posebno i suprug isto pije suplemente , i hranimo se dosta zdravo , živimo zdravo , Al eto još nismo pogodili ciklus .. 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• eni233

Prijavi adminu

A što se tiče simptoma , nemam nikakvih , isto ko i svaki ciklus , grudi me užasno bole , i imam onaj mljecni iscjedak što bude prije menge , i to je to ništa specijalno , meni ti je svaki ciklus isti , apsolutno nikakvih drugih simptoma nemam što bi mogla izdvojiti i da kažem e možda sam trudna .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

Zamia

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

eni233

A što se tiče simptoma , nemam nikakvih , isto ko i svaki ciklus , grudi me užasno bole , i imam onaj mljecni iscjedak što bude prije menge , i to je to ništa specijalno , meni ti je svaki ciklus isti , apsolutno nikakvih drugih simptoma nemam što bi mogla izdvojiti i da kažem e možda sam trudna .

U tom slucaju stvarno nema razloga da ne ostaneš trudna, vjerujem da te to uskoro ceka, a kad se desi bit ce bas posebno i predivno! 🙏🏻🫶🏻 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.

• eni233

Prijavi adminu

Zamia

eni233

U tom slucaju stvarno nema razloga da ne ostaneš trudna, vjerujem da te to uskoro ceka, a kad se desi bit ce bas posebno i predivno! 🙏🏻🫶🏻

Hvala 🫀🥰 bit će ako Bog da i ako nam je suđeno, ako nije onda niti ne mogu ništa protiv sudbine 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• moonchild

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

eni233, od srca ti želim da dobiješ bebu i vjerujem da ćeš uspjeti! Osjetim da si snažna, jaka žena, ne daj negativi da te izbaci s tračnica na svom putu. A frustracija je nekad pozitivna stvar, jer ćeš biti sretna kad je se riješiš. 🥰🥰🤞🤞🤞

Anica88

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

Eni233 bas mi je zao 😔
    Drzim fige da uskoro bude nesto…Meni je danas 6dpo i nemam nikakvih simptoma 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

Meni je 5 dana do M i sad sam uradila onaj clear blue za 6 dana prije i ništa se ne vidi... nisam mogla cekati jutro a da ne pričam da čekam 5 dana, ali uvijek se pokajem kad uradim i ne bude ništa ovako rano. 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

jasamja

Broj poruka: 931

Prijavi adminu

Marina.25

Meni je 5 dana do M i sad sam uradila onaj clear blue za 6 dana prije i ništa se ne vidi… nisam mogla cekati jutro a da ne pričam da čekam 5 dana, ali uvijek se pokajem kad uradim i ne bude ništa ovako rano.

Držim 🤞 da jw ipak još rano i pošto nije prvi jutarnji urin. Ponovi u petak ujutro 🤞🤞🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.