Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    26. Veljača 2025. 16:28

A buduci da si ti hvatala trakicama ovulacije i bile su pozitivne, mozda da stvarno ovaj ciklus odes na folikulometriju. Jel ti vidio danas kakve folikule?

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 16:34

Idem od ponedjeljka na folikulometriju. On je danas vidio na desnom jajniku 2, a na lijevom 4 folikula..

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

alsuncokret14
    26. Veljača 2025. 17:17

Enii kakva je situacija, dokle si?
    Ja veceras dajem ovitrelle i petak inseminacija … 

Nikita206
    26. Veljača 2025. 17:54

Uniqlo žao mi je za takve vijesti al ne gubi nadu! Pa čak i prirodno još postoji šansa. Frendica je bila u predmenopauzi s jako niskom zalihom jajnika, rekli su joj da neće moći ostati trudna i nek krenu sa IVF. Kad su se napokon ohrabrili i počeli razmišljati o tome, ona ostane trudna prirodno  evo ga mali njen sad 4 ipo godine 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    26. Veljača 2025. 17:56

Meni je danas 7 dana od ovulacije, već par dana me bole jajnici kao tijekom ovulacije, baš mi nije jasno. I malo me grudi boluckaju isto, ali ne pretjerano. Malo mi je rano za pms simptome s obzirom da mi aplikacija predviđa dolazak menstruacije tek oko 6.3. zbog kasne ovulacije. Al vidjet ćemo...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 18:06

Nikita206

Uniqložao mi je za takve vijesti al ne gubi nadu! Pa čak i prirodno još postoji šansa. Frendica je bila u predmenopauzi s jako niskom zalihom jajnika, rekli su joj da neće moći ostati trudna i nek krenu sa IVF. Kad su se napokon ohrabrili i počeli razmišljati o tome, ona ostane trudna prirodnoevo ga mali njen sad 4 ipo godine

Hvala ti na ovome. Ovakve priče mi jos daju malo nade 🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• eni233
    26. Veljača 2025. 20:40

Draga uniql07 prije nego te negativne misli obuzme pročitaj ovu objavu koja je nedavno bila na stranici koju ja pratim https://ibb.co/kVg7x7GH
    Znam da je situacija teška i složena ali nikad nemoj odustati ja sam 100% sigurna da ćeš ti biti majka ! Želim ti reci da si ti jedna hrabra i jaka žena i nema te prepreke koju nećeš preskočiti, ako sam ja mogla se odlučiti na MPO a usrana  sam od do  koliko me Strah svega , onda ćeš i ti ! Zato i dalje prati ovulacije i trudi se dokle se ne odlučiš na potpomognutu jer sve je moguće i čuda postoje ! Jer kad nam sve lađe potonu i mislimo da nema izlaza e tek onda vidiš da zapravo se sve mjenja i dobijemo još veću nagradu nego smo si zamislili ❤️❤️❤️ znam da se bojiš i znam da je puno toga za podnijeti ali uz prave ljude sve se može 😘😘😘😘 glavu gore i nastavi i dalje blistati 🫂🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    26. Veljača 2025. 20:42

alsuncokret14

Ja to sutra idem na drugi ultrazvuk , i bit ću 11dc , pa ćemo videti koliko su folikuli napredovali , koliko ih ti imaš ?

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

alsuncokret14
    26. Veljača 2025. 21:26

eni233

alsuncokret14

Ja to sutra idem na drugi ultrazvuk , i bit ću 11dc , pa ćemo videti koliko su folikuli napredovali , koliko ih ti imaš ?

Na desnom dva, a na lijevom jedan… Cini mi se da je rekla doktorica taj na desnoj jedan je 20mm. Ona kaze da ne bi cekala i da moze postupak biti 28-og.

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 22:53

I
    Eni, totalno u ovoj poruci osjetim tvoje iskustvo i rijeci koje su vjerojatno i tebi trebale i trebaju, jer su pomno odabrane..
    Tesko mi je palo. Svako pola sata briznem u plac, pa tura pozitivnih misli i tako u krug. Vrte mi se sve stvari po glavi, od toga koliko sam djece prizeljkivala, koliko sam ciljano birala posao i smjenu kako bi jednog dana mogla u 12 završiti i pokupit dijete tad iz vrtica jer sam se najvise vidjela u ulozi majke, koliko sam htjela da lici na muza. Ne znam otkud je ovo doslo. Hvala ti na tim rijecima, moram se ohrabrivati i dizati s poda, znam da ima opcija i zahvaljujuci danasnjoj medicini svatko se ostvari kao roditelj..daj mi samo reci na kojem je profilu/stranici bio ovaj komentar? I da, od srca i ja tebi želim sve najbolje, nadam se da cemo skupiti snagu za sve nase borbe, i idemo u jos jedan ciklus s velikim figama, sretno nam🤞🏼🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI