Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 656

Prijavi adminu

Ima na amazonu i femometer, jos povoljnije od easy@home - ako sam dobro izracunala 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uniqlo7

Broj poruka: 76

Prijavi adminu

Hej, je li netko ima iskustva s bazalnim toplomjerima? Na koji način pratite ovulaciju, gdje ju zapisujete (graf, aplikacija i sl).i kako znate odrediti peekO? Istraživala sam, ali nekak imam filing da mi fali informacija😳

• eni233

Broj poruka: 1874

Prijavi adminu

uniqlo7

Hej, je li netko ima iskustva s bazalnim toplomjerima? Na koji način pratite ovulaciju, gdje ju zapisujete (graf, aplikacija i sl).i kako znate odrediti peekO? Istraživala sam, ali nekak imam filing da mi fali informacija😳

Kako sam dugo ma ovom forumu cure su se znale dopisivati , pa koliko sam upamtila . Znaci mjeri  se oralno ili vaginalno čim otvoriš oči bez da ustaneš iz kreveta. Mjeri se svaki dan u isto vrijeme pa su si cure tak složile da si mjere kad se bude za posao npr. Ako se budiš u 6 onda tad i mjeriš  . I trebaš minimalno imati 3/4h sata neprekidnog sna da bude mjerodavno .. i cure su si pisale u menstrualni kalendar imaš unos simptoma pa i bazalne temperature .  Ja sam si nekad mjerila , ali meni je to previše bilo pa sam odustala .  Što se tiče peak, ja sam do sad uvijek uhvatila pravi kad mi je testna jača od kontrolne pa mi je to peak a jer meni poslje bude svijetlija testna a sad neznam kak je tebi ? 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• Uniqlo7

Prijavi adminu

Super, hvala ti puno na odgovoru! Evo, tako nekako sam i ja skužila. 
    Ja sam dva puta ulovila T tamniju od C, ali ostalih puta su bile nekako jednake, pretpostavljam da sam testirala opet kroz 1h-2h da bi bila tamnija. Ali eto, uvijek nekako samu sebe zbediram da sam mogla još nešto napraviti kad god ulovim peak i pokrijem, a nista se ne dogodi 🙄 mislim cak da cu kroz ciklus-dva uzeti pauzu od svega😅

Anica88

Prijavi adminu

uniqlo7

Ja sam mjerila obicnim digitalnim toplpmjerom ispod ruke svako jutro prije nego bi se digla iz kreveta i sve podatke upisivala u femometer aplikaciju gdje imas i pracenje iscjetka i drugih simptoma.
    Dobra je dopuna trakicama i dobro se nadopunjavalo

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Ja ni danas nemam simptome 😔
    Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• tea1995

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Bok svima, nova sam ovdje 
    Zanima me jel neka ima sličnog iskustva s LH trakicama. Muz i ja radimo na drugoj bebi od 4/24 bez uspijeha (jedna biokemijska u 11/24.), dijete sada ima godinu i pol. 
    Koristila sam femometer trakice za ovulaciju no u zadnjih pol godine 2 puta sam bila kod ginekologa sredinom ciklusa, na pregledu je potvrdena ovulacija, a ja sam dobila pozitivnu ovulacijsku trakicu 2-3 dana nakon pregleda i sada tim trakicama vise bas i ne vjerujem  ciklusi su mi na 26-31 dana. Ne znam dal da probam neke druge trakice ili sta?
    Svima ovdje zelim svu sreću i da što prije ugledate plusić 🍀

👶 6/2023

• eni233

Broj poruka: 1874

Prijavi adminu

Anica88

Ja ni danas nemam simptome 😔
    Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔

Ma ja imam simptome da menga dolazi 😭😢 tako da ću i ovaj put dobiti nažalost .. baš imam grčeve i grudi me manje bole .. i to je to😏 sigurno ću dobiti sutra ili za vikend …

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• Uniqlo7

Prijavi adminu

Anica88 i eni233, mozda nema simptoma jer ih mentalno vise ne ocekujemo, ono kao kad radis test pa “znas” da ce biti - jer nikad nije + 🙄, bar je meni tako.. pustite da bude kako treba, držim fige objema🤞🏼 i Anice hvala na savjetima za app, tako ću🥰

Anica88

Prijavi adminu

tea1995

Bok svima, nova sam ovdje
    Zanima me jel neka ima sličnog iskustva s LH trakicama. Muz i ja radimo na drugoj bebi od 4/24 bez uspijeha (jedna biokemijska u 11/24.), dijete sada ima godinu i pol.
    Koristila sam femometer trakice za ovulaciju no u zadnjih pol godine 2 puta sam bila kod ginekologa sredinom ciklusa, na pregledu je potvrdena ovulacija, a ja sam dobila pozitivnu ovulacijsku trakicu 2-3 dana nakon pregleda i sada tim trakicama vise bas i ne vjerujemciklusi su mi na 26-31 dana. Ne znam dal da probam neke druge trakice ili sta?
    Svima ovdje zelim svu sreću i da što prije ugledate plusić🍀

A gyn je bas rekao da je tad bila ovulacija ili da vidi da ce uskoro biti?
    Jer meni je na pregledu rekao da vidi da ce iducih dana biti ovulacija na tom i tom jajniku. Tako je bilo u dva navrata. A bas ta dva puta mi trakice uopce nisu pokazale peak i te cikluse nisam uspjela ostati trudna

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.