Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boogie
    13. Svibanj 2026. 10:30

LuI ti bi mogla pisati priručnik za roditelje, evo tako idealno mi to zvuči!(Znam da u praksi nije baš tak)
    Kod mene bi to jedino upalilo da rastegnem cicu do krevetića i krenem se okretati iznad nje ko taj vaš vrtuljak 😅

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• cordis00
    13. Svibanj 2026. 11:00

Hahahaha boogie bas si me nasmijala🤣🤣🤣.
    Moj malac je isao isto budan i sam bi zaspao. I onda je krenilo 100 cudesa od zubiju, dizanja; hodanja uz namjestaj, bronhitisa non stop tako da ga uspavam u rukama i stavim u krevetic😅.
    Al da, trebalo bi ih vec pomalo budne stavljati.
    Nama isto luda kuca od 6 nadalje, trudim se istu veceru za njih troje jer mali jede komade, samo ne smim zasolit pa onda kupanje oblacenje sviju. Mazanje jer su svi atopicari pa onda mali ide prvi oko 7, cure idu oko 7ipo pa dok zaspu, starija ne prije 8.
    Naravno muz i ja sve skupa, on im cita dok ja maloga hendlam jer nema sanse da bi drugacije islo.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    13. Svibanj 2026. 11:38

Hahah Boogie, mene si isto nasmijala 🤣🤣🤣 ne znam, ja bas to ne dozivljavam kao idealno u smislu da sam ja nesto napravila, on je takav od rodenja da se sam uspava. Starija mala je pak od rodenja bila katastrofalna, deranje i uspavljivanje po sat vremena bi bilo, a po danu je nekad ne bi ni uspjela uspavati. Nekako joj se  samo od sebe popravilo kako je rasla, kad je krenula u vrtic s godinu dana se bas puno popravilo jer tamo tete naravno nisu nikog ljuljale i moralo se spavat

Baby E 09/2022 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI