Da Boogie i ja ti zelim da ti se ostvari zelja za trudnocom cim prije!
Moram priznat da je i meni dosta ovog umora, nespavanja, dojenja. Najgore od svega su bolesti, bronhitisi svaka 2-3 tjedna. Konacno dolazimo u mirniju fazu, ima dva konkretna spavanca. Dobili smo vecer, prvo budenje tek oko 23:30. Al i dalje smo na 2 podoja KAD JE ZDRAV. A kad nije onda opet beskonacno.
I od 9mj se dize tako da je uzasno zvrkav i aktivan.
Sretno sa upisima!

👩33g👨33g 👧👧👶
Sretno i vama cure sa upisima😊
Tu jednu koju ima oko 4-5 je izbacio odmah prvi noć kod seke, samo se promeškoljio i nastavio spavati. I meni je bilo čudno i sad mi je još čudnije dok pišem 😁 prvu koju ima oko 23-00 h je izbacio nakon par noći, gurnula sam mu dudu i nastavio je spavati što inače nikako nije bio slučaj, znalo je biti čak i da poslje boce ne zaspi po sat vremena. Općenito mi se puno budio svakih sat- sat i pol. Nije pomagalo ljuljanje, nošenje, duda, glazba ni ništa. Popizdili smo od toliko ne spavanja. Jedino što nismo napravili od svih mogućih solucija je da više nije s nama u sobi i kad smo to napravili čini se ko da je riješilo problem. Čudno da čudnije ne može bit 😁🤣

Baby E 09/2022 🩷
Razmišljala sam o spirali, no moram vidjeti s ginekologom što bi bilo najpametnije. Koliko čitam zapravo ni spirala nije skroz trajno rješenje

Baby E 09/2022 🩷
Pa LuI meni je najstarija sa 10.5mj prospavala noc tj 11 sati u komadu bez dojenja; sama izbacila dojenje. Neka djeca su takva. Suti i uzivaj🤣.
Ja sam s malim sad na 2 podoja nocu. Mislila sam nocno dojenje izbacit sa 10 mj jer sam ocekivala da ce dobro jest 3 obroka. A ovi moj mali brljavi, gori od seka, manji sitniji; a zvrkav, svi ga hvatamo stalno. Al do godine bi prestala dojiti. Ne da mi se. 3 dojenja zaredom. U naredne dvije zadnje trudnoce dojila dio.
Ja isto ne znam za kontracepciju, prvih 10g veze sam pila tablete. Sad ovih 5 godina sam u trudnocama. I dosta mi je, ocu da mi se tijelo oporavi i da nisam hormonalno il kao zena u menopauzi il trudnica.

👩33g👨33g 👧👧👶
I moja starija je rano počela spavati noć, između 9-10 mj. Prije toga isto uzas, budenje svaki malo, deračina, teško uspavljivanje...ma koma. Sa 6 mj smo je prebacili u njenu sobu jer više nismo mogli izdržati, onda je krenulo na bolje, naučila se nekako sama smiriti, vidim da i mali tako sad polako. Koma je to ne spavanje. To me ubije više od bilo čega. A Cordisoo i meni je dosta hormona Iako sam bila trudna 2 puta i ukupno dojila njih dvoje sve skupa tek 4 mj, isto sam prvih 7 g veze pila pilule pa smo se vjenčali evo sad smo nedavno proslavili 5 g, više mi ne pada na pamet nikakve hormone. Zato i ne znam što bih. Ukoliko te dojenje tako jako iscrpljuje zašto ne prekineš ranije? Razumijem da si umorna i iscrpljena od svega, bome 3 djece treba hendlat svaki dan.

Baby E 09/2022 🩷
I ne znam Cordisoo jesi ti pitala za ZG vrtiće, u srijedu ti kreću upisi, imaš na stranici grada Zagreba

Baby E 09/2022 🩷
Lui a kako ga uspavljuješ? Popije bočicu, spustiš ga i uspava se ili je uspavan kad ga spustiš? Pod dojmom sam, pozitivnim, dalo mi je to sad misliti kako da to izvedem sa svojim priljepkom.
Da, za kontracepciju kužim, meni su pilule nakon 5 godina dojadile, imala sam neugodnih nuspojava, a za spiralu nemam iskustva, ali znam par žena koje su ju imale, iskustva su različita, od općeg oduševljenja kod jedne, do nezadovoljstva zbog čudnih krvarenja kod druge i trudnoće uz spiralu kod treće (ne znam koliki pehist moraš biti za to 😅) do ispadanja spirale kod četvrte....sve su imale mirenu. Ne znam evo, baš javi dojmove ako se odlučiš.
Da, sutra kreću upisi u jaslice, evo nadam se da će biti dovoljno mjesta jer sam se svega naslušala.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
LuI, imala sam nedavno upalu pluca, bas me iscrpilo, odlucila sam prestati dojiti, ali kako. Prevelik je sad, bocu nije htio, od formule je radio face kao da ce povratit. A kruto jede samo kad je zdrav. Trenutno ima 3 konkretna obroka. I sad kad krenu kozice, doc cemo opet na 2 zlicice i ostalo dojenje.🫣
Evo i ja pratim upise. Al ocekujem da upada, trece dijete pa ima i dodatne bodove.🤞🏻

👩33g👨33g 👧👧👶
Za kontracepciju ne znam ni sama. Nemamo mentalnog kapaciteta trenutno da nam se zalomi 4.dijete🤣🤣.

👩33g👨33g 👧👧👶
Boogie, pojede veceru sat vremena prije spavanja i onda ga stavim u kindu s dudom i upalim vrtuljak koji svijetli i pjeva. Izadem iz sobe, cujem ga jos kratko i onda zaspi. Eto nije on nikad bio problem za to nocno uspavljivanje ma ni za dnevno ali eto po noci sto ga copi da se budio svakih sat vremena i da se ne moze nikako smiriti stvarno ne znam. Ide spavati izmedu 19-19.30, seka oko 20-20.30. ovisi kako njega uspijem stavit jer sam navecer obicno sama s njima. Trudim se da oba dva budu u krevetima do 20h.
.
Kapaciteta vise ni fizickog ni mentalnog ni nikakvog nemam ni ja. Kuzim te sve Cordisoo, nazalost savjet pametni nemam 😪drzi se ❤️

Baby E 09/2022 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji