Joj Megyca, uzas! Ti si sama s njima ako sam dobro zapamtila, muz ti je na brodu, ako te nisam pomjesala s nekim. Stvarno svaka cast da nisi poludila. Tesko je i s jednim djetetom, a kamoli dvije malih bolesnih i ti jos skupa s njima. Nadam se da bar tu i tamo imas pomoc od nekoga. I zelim vam da ne budete vise bolesni i da ti i druga mala pocne spavati do 7 sto prije 😊

Baby E 09/2022 🩷
Bok cure, pa zamrla nam je tema skroz 😬 kako ste, u kojoj ste fazi vi i dječica? Mi smo cijelu veljaču bili bolesni, mala nam je donijela rsv iz vrtića i mogu reći da je bilo baš gadno, na kraju nam se svima iskompliciralo i svi završili na antibioticima. Smršavila sam od stresa, ne spavanja i bolesti, ovako malo kg nisam imala od faksa, osjećam se kao da me malo jači vjetrić mogo otpuhati. Polako dolazimo k sebi i nadam se da ćemo odsad biti zdravi 😊

Baby E 09/2022 🩷
Uh bas mi je zao, rsv je gadan, pogotovo prva sezona! Bio je u grupi od male, al kako smo ga imali dvije sezone za redom, uspjeli smo ga izbjeci! Jos bi nam samo on falio, mali je vec imao bronhiolitis i par puta bronhitis.
Svi su sad ok, konacno toplije! Ja sam imala upalu pluca, toliko mi se imunitet srozao, al evo guramo. Mali je pred puzanje, lagano se vuce naprijed, ljulja na sve 4.
Fino papa, od vikenda cu ga na 2 obroka prebacit. Jedino sta ga zubi muce, ima samo donje jedinice i opet su se pokrenuli izgleda, spavanje je kriminalno, preumorni smo. Dan je na dva spavanca.
Jedva cekam iskreno da kao prvo propuze i sjedne, kao drugo da gornje jedinice izbiju i da pocne bolje spavati, svima nam treba odmora.
Cure su super, nemam tu sta za rec. Samo su se pocele buditi u 6 kako starija ide na wc, a vikendima vise ne spava niti jedna.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo, drago mi je da si se javila 😊 i moji oboje su imali bronhitis bakterijski, muž bakterijsku upalu pluća, ja upalu uha. Užas! Što su vama dali za bronhitis? Nama ventolin i pulmicort i neke injekcije svaki dan smo hodali s malim. I moj maleni se ustaje u pol 6 -6. Starija spava do 7, pol 8. Koma sam umorna od bolesti i svega!

Baby E 09/2022 🩷
I mi smo vec na 3 obroka, isto vidim 4 zuba da izbijaju. I na dvije noćne bočice, nadam se da će to ubrzo smanjiti

Baby E 09/2022 🩷
Hej cure, super da ste digle temu. Žao mi je zbog boleština😬, nas je ulovila prehlada prije dva tjedna i još malo vučemo zaostatke. Srećom pa su sterimar i inhaliranje bili dovoljni za malu, za nas isto tako da se ne mogu žaliti. Stariji sin je kod dide i bake tako da je njega zaobišlo.
Ona je super, prije tjedan i pol je propuzala, malo prije toga se posjela. Zube nema još uopće, ali dajem joj polako mekane, male komade i to joj dobro ide, mulja, žvače. Pije na slamku. Jede dva, nekad tri obroka, isto toliko i spava 🤣
E da, cijepljenje protiv meningokoka je prošlo dobro, nije imala temperaturu, evo, stvarno je bilo ok. Za dva tjedna prima drugu dozu. Nadam se da će i to proći ok.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
LuI uh grozim se citajuci. Nek je to iza vas! Moj maleni je imao bronhiolitis na rinovirus pocetkom jeseni. Tad ventolin i pulmicort. Ja sad ventolin i sumamed.
Drzte se i nek je zdravlja nadalje! Znam da nije utjeha, al rsv hara stalno i primoinfekcija je najgora i sad ste to junacki odradili i dogodine ce bit puno bolje!
Moj mali se vuce kao tuljan tu i tamo, a ljulja na sve 4. Bas pred puzanje.
Boogie super da si se javila, mene su isto zanimala iskustva, ja bi cijepila stariju djecu, bojim se febriliteta jer mi starija na najvecu glupost reagira sa 39.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo da, baš zvuči kao da će svaki čas propuzati.
Da, što se tiče cijepljenja, bacila si mi bubu u uho pa sam bila malo stiltana, ali kak nije imala nekih reakcija ni na prijašnja cijepljenja, ma reko trebalo bi biti ok. Kužim zašto si na oprezu.
Boogie, super za tvoju curicu za sjedenje i puzanje, baš je napredna 😊moj mali još ne sjedi, osim dok ga ja posjednem. Ja se nisam rasptivala za nikakva dodatna cijepljenja osim rote, možda bi trebala 🤔

Baby E 09/2022 🩷
LuI da, iznenadilo nas je jer je mali sve to dosta kasnije savladao u odnosu na nju. Pa da, evo ne znam zašto pedijatri sami to ne pitaju nego moraš sam sve. Jel imate u planu cijepiti protiv kozica? Mi maloga nismo pa ih je prebolio na ljeto, a onda sam nešto čitala po internetu i malo me poljuljalo da nismo zeznuli s tim. Mislim da je i beba imala kad i on jer je imala jedan mjehurić na leđima, a čitala sam svakakve horor priče, ma užas.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji