Kako ste, kako bebice?
Jel se spremate za Bozic sa dodatnim clanom?
Ja sam kupila matching majice i pidame za djecu i dosta😂.
Desila mi se situacija da sam kupila curama za sv.Nikolu, a zaboravila na maloga😂. Pa sam vecer prije trcala do dm-a, kupila gricku i kasicu od jabuke. Jer bi cure rekle da je sv.Nikola zaboravio na bracu😂.
Jos nije poceo jesti, ali eto. Nek stoji😂.
Kako je gripa krenila, zanima me jel tko cijepio bebu? Moj ima 5mj, moze se od 6mj.
Znam da je uopce i mala sansa da pedijatrica ima cjepivo, al evo ukoliko ima, premisljam se.
Prvo sam rekla da necu sigurno jer stvarno mu ne treba dodatno cjepivo uz hrpu redovnih. Al kako je imao bronhiolitis i vrlo lako moguce da ce sad na svaku virozu reagirat isto kao seka prvu godinu zivota (nakon rsv bronhiolitisa je imala bronhitise svaka 2-3tj), a navodno nakon njegovog rinovirusnog bronhiolitisa su jos vece sanse da nastavi sa astmom, sad se bas brinem. Evo kod srednje se javila gripa u grupi, srecom pa taj dan nije bila u vrticu, al je pitanje vremena kad ce opet netko zarazan pred izbijanje simptoma doc u vrtic.
Svakako ih povlacim na 3tj, al su trebale ic jos 2 tj.
Zao mi je da ih sad skroz izoliram od svega, ta dva tjedna imaju svoje bozicne radionice, jedan rodendan….
A i po iskustvu, na ljeto pred porod sam ih povukla pa su svejedno na igralistu skupile rotu, a mali u rodilistu enterovirus i dobio od toga sepsu i meningitis. A da ne govorim da sam stariju povukla tu zimu kad je srednja bila bebu pa je skupila rsv na moru iza Bozica. Nekad je sudeno ocito🙈🙈🙈.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo kod tebe nikad predaha! I ja sam bebu skoro zaboravila za sv Nikolu, isto je dobila grickalicu na kraju 🤣 sin joj je očistio muževu čizmu i natrpao ju svojim crtežima, baš mi je to bilo slatko. Inače s njim imamo baš dosta problema jer je dijete na spektru Iako kad to nekome kažem, odmahnu rukom i kao-to danas svako dijete ima. Zbog toga imamo baš doma problema u zadnje vrijeme i teško mi je i izazovno i zbog njega i nas.
Što se tiče cijepljenja protiv gripe, mi ove godine nismo uspjeli nabaviti cjepivo tako da su okolnosti presudile. Vidi jel će ti pedijatrica imati, možda stvarno ne bi bilo na odmet cijepiti ga da ne naježi kad krene vrhunac tamo krajem siječnja i u veljači.
Božić će ove godine biti čisti minimalizam što se svega tiče, samo da smo svi na broju, okupu i zdravi.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Cordisoo kod tebe nikad predaha! I ja sam bebu skoro zaboravila za sv Nikolu, isto je dobila grickalicu na kraju 🤣 sin joj je očistio muževu čizmu i natrpao ju svojim crtežima, baš mi je to bilo slatko. Inače s njim imamo baš dosta problema jer je dijete na spektru Iako kad to nekome kažem, odmahnu rukom i kao-to danas svako dijete ima. Zbog toga imamo baš doma problema u zadnje vrijeme i teško mi je i izazovno i zbog njega i nas.
Što se tiče cijepljenja protiv gripe, mi ove godine nismo uspjeli nabaviti cjepivo tako da su okolnosti presudile. Vidi jel će ti pedijatrica imati, možda stvarno ne bi bilo na odmet cijepiti ga da ne naježi kad krene vrhunac tamo krajem siječnja i u veljači.
Božić će ove godine biti čisti minimalizam što se svega tiče, samo da smo svi na broju, okupu i zdravi.
A Boogie bas slatko za bracu! Bas ju voli. Koliko ima godina? 6?
I ja vama drzim fige za zdravi bozic. Doslovo da je samo zdravlja. Mi smo vec neko vrijeme na minimalizmu jer ta pusta plastika ih zabavi na par minuta, vise igre sebi naprave iz nicega doslovno. A sve je jako skupo. Mi uzimamo sitnice il kvalitetne stvari, al zato bake pretjeraju svaki put :/. Zao mi je da ti je tako izazovno, jel ti sin ide u kolektiv?
Sto se tice nas, srednju sam povukla na neodredeno, stariju sam poslala u pon na 3 sata i pokajala se jer sam cula da se gripa prosirila (skoro cijela grupa od manje) i sad je pitanje jel starija u inkubaciji. Vrijeme ce pokazati. Isto je doma na neodredeno.
Sto se tice cijepljenja, ja i muz smo se u pon cijepili jer je pedijatrica rekla da su u Mirogojskoj nabavili dodatne doze (isto nismo uspjeli nabaviti na prvu), al za maloga ne daju jer ne cijepe bebe, a pedijatrica nema. Tako da cuvat ga i nadat se najboljemu.

👩33g👨33g 👧👧👶
A Boogie bas slatko za bracu! Bas ju voli. Koliko ima godina? 6?
I ja vama drzim fige za zdravi bozic. Doslovo da je samo zdravlja. Mi smo vec neko vrijeme na minimalizmu jer ta pusta plastika ih zabavi na par minuta, vise igre sebi naprave iz nicega doslovno. A sve je jako skupo. Mi uzimamo sitnice il kvalitetne stvari, al zato bake pretjeraju svaki put :/. Zao mi je da ti je tako izazovno, jel ti sin ide u kolektiv?
Sto se tice nas, srednju sam povukla na neodredeno, stariju sam poslala u pon na 3 sata i pokajala se jer sam cula da se gripa prosirila (skoro cijela grupa od manje) i sad je pitanje jel starija u inkubaciji. Vrijeme ce pokazati. Isto je doma na neodredeno.
Sto se tice cijepljenja, ja i muz smo se u pon cijepili jer je pedijatrica rekla da su u Mirogojskoj nabavili dodatne doze (isto nismo uspjeli nabaviti na prvu), al za maloga ne daju jer ne cijepe bebe, a pedijatrica nema. Tako da cuvat ga i nadat se najboljemu.

👩33g👨33g 👧👧👶

👩33g👨33g 👧👧👶

👩33g👨33g 👧👧👶
Da, evo, tako i mi, sitnice, a svi ostali ionak pretjeraju iako su se ove godine suzdržali što se rođendana i sv. Nikole tiče, vidjet ćemo kako će biti za Božić.
Ima 6 godina, da, ide u kolektiv. Kod njega je to doista blago, ne bi ovako skužio netko neupućen i nakratko, ali je razlika baš očita kad ga staviš među djecu koja to nemaju i dulje promatraš. Jako je drag i topao, ali određene stvari koje ga triggeriraju baš naprave kaos, neke ne možeš izbjeći, još kad se poklope njegov premor i naš, teško sebe izreguliram, kak da od njega nezrelog to očekujem.
Je, baš kola gripa, i ja sam svaki dan na iglama i razmišljam da ga izvučem ranije. Još ovaj tjedan, a za idući ćemo vidjeti.
Super da ste se barem ti i muž uspjeli cijepiti😀 mislim da si učinila sve što si mogla.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji