Drage curke,
sretan Božić vama i vašim obiteljima! Nadam se da ste i vi i bebice dobro. ♥️🌲🎄
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Cure drage, kako ste? Nadam se da ste svi zdravi!
Tema je baš utihnula, nadam se da ćemo ju malo podići, tim više jer nam slijedi siječanj, svake godine imam osjećaj da traje dva mjeseca, usporedno s tim prosinac mi se izvrti u dva dana 🤣 uglavnom, mi smo dobro, krenuli smo s dohranom nešto ranije od očekivanog i za sad ide ok, da ne zacopram. Pokazivala je baš znakove da želi jesti, to se doslovno u par dana pokazalo, otvarala je usta svaki put kad bismo mi jeli i evo, hoće. Tak da sad polako uvodimo povrće, nešto sitno voća, to teže ide, ali ok, bolje da povrće jede kako spada. Okreće se i vuče po podu, daje neke naznake da će propuzati, ali ne mogu to još zvati ni time ni onim vojničkim puzanjem. Puno guguće, smije se i jednostavno obožava starijeg brata, uživam ih gledati zajedno iako bude svega i često moram intervenirati.
Svima želim lijep provod večeras! 🥳
Sretna nova godina cure 😊
Kod nas od novosti 2 zubića, počeli smo s kašicama prije kojih mj dana, sve prihvaća, voće nam ide malo slabije. Preselila sam ga u sportski dio kolica prije mj dana jer je prerastao košaru. Vrti se u krug, ne puže još. I to je manje više to 😊nadam se da ste svi dobro i zdravi 😊

Baby E 09/2022 🩷
Sretan Bozic i Nova godina!
Puno zdravlja, mira i spavanja😁😁
Kod nas nista novo, gripa se prosirila vrticem pa sam povukla cure pocetkom 12.mj.
Slat cu ih opet od 12.1. jer imamo neke kontrole, sistematski, starija orl i tako, necu moc solo s njih troje.
Inace smo bili vecinu vremena u dalmaciji, sad smo se vratili kuci u ovu zimu. Dolje smo isli do plaze bez jakne, bas se potrefio suncani i topli Bozic ove godine. Divota.
Mali se tek sad krece okretati s leda na trbuh, samostalno se valjda dvaput okrenio. U krug se vrti, ne puze. Sad ce pocet papati, htjela sam i ranije, al kako je imao bronhitis nakon bronhiolitisa pa od sluzi crvenu guzu, nisam htjela zapocinjati.
I uzivam sad u periodu zdravlja, kad krenu u vrtic nam opet krece kucna ljekarna. Spavanje nikakvo, po danu 3x po pola sata ili u rukama produzi ako imam tu mogucnost od cura. Noc budenje na 1-2h i dalje.
Nadam se da ste svi dobro i da ste za blagdane uspjeli izbjec gripu i da se vracate u rutinu pomalo😊.

👩33g👨33g 👧👧👶
Bok cure! Sretna vam svima nova 2026. godina, nek je bogata zdravljem, ljubavlju i s puno dječjeg smijeha ❤️ nadam se da ste svi dobro!
Boogie hvala na dizanju teme. Super za dohranu, i ja planiram kroz ovaj mjesec uvesti, isto ću početi s povrćem. Za par dana puni 5 mjeseci. Fino papa, već ima skoro 8 kg, ali je baš dugačak, vele svi da bu bio dvometraš 🤣 tak da je košara i kod nas već zamijenjena.
Lu1 kod vas već i zubići! Kako prolazite to razdoblje?
Cordisoo nadam se da vas neće više uloviti gripa ili slično. 🤞
Mi smo izbjegli gripu, nećaci su par dana prije Božića pobrali gripu, cijela vrtićka grupa bolesna.

Moonchild, pa ne znam što se tiče zubiju, općenito je bio u nekakvoj kenjkavoj fazi, regresija, skok, prehlada, zubi, sve se nekako poklopilo. Davala sam mu onaj Homeolab kids nešto za zube pa mi se čini da mu je malo pomoglo, bar ga je smirilo.
Cordisoo i ja sam svoju curicu povukla tjedan dana prije Božića iz vrtića i treninga da ne pokupi gripu. Hvala Bogu bili smo zdravi za blagdane. Sad si razmišljam bi li ju slala od srijede ili ne. Ipak, ne mogu je cijelu zimu držati doma, već ispituje i za vrtić i trening , kad će ići na igranje ili netko kod nje od njezinih prijatelja..
Boogie, također mi prosinac brzo prođe, stalno nešto, adventi, kićenje bora, kolači, naši su daleko pa kod svakog na par dana. Siječanj ni ja ne volim, zima i ne možeš ni u park baš, nema više adventa ni lampica baš mi bude tužno to. Samo kratki zimski dani. Prije smo muž i ja uvijek putovali za novu godinu, svake godine druga zemlja, za advent sam uvijek s prijateljicama išla u neki novi susjedni grad. Sad mi je vrhunac blagdana samo da smo zdravi 😁 Sve se to promjeni, ali doći će jednom opet i moje vrijeme 😊😁

Baby E 09/2022 🩷
E kad mi je mali doma, totalno se pogubim, van svega budem između njih dvoje i nema šanse da u miru mogu sjesti i natipkati što želim. Sad je par dana na čuvanju kod bake i dide pa uživa. Ugl, i mi smo malu prebacili u sportski dio, pogotovo jer kolica koristimo i kao hranilicu koju smo lijeni donijeti iz spremišta pa eto, ali koristim košaru i dalje za dnevna spavanja. Nema šanse da bi se vozila u njoj ovak u šetnji, to bi sigurno bila neviđena drama jer je navikla sad već gledati okolo i time se zabavljati, iz košare to ne može.
Moonchild mali ti je onda fkt dugačak, i moja mala je fino popunila košaru, ali stane još uvijek.
E taj homeolab za zube i ja moram pripremiti, čini mi se da će joj krenuti, baš jako žulja po desnima i slini.
Kak stojite s kilažom? Ja sam se udebljala, nisam se vagala, morat će me vagati uskoro jer idem na neku operaciju, ali ja i dalje nisam to doma obavila, a i riknula mi je baterija na vagi i zaboravim kupiti novu 😅vidim po robi da to puca sve i da sam se uprasila.
Ne jedem sad neke gluposti, ok jesam, natrpala sam se kolača za ovaj Božić kak dugo nisam, al kaj se tiče konkretne hrane, tak mi je sve fino žene moje, pojela sam danas 4 tanjura mahuna. 4. Tko normalan pojede 4 tanjura mahuna🤦🏻♀️
Strah me užasno gripe, isto ću maloga morati vratiti u vrtić idući tjedan, ali najrađe ne bih samo da što dulje budemo zdravi.
LuI doći će to na svoje, naravno, opet ćete putovati i s klincima i solo i s frendicama. Mene isto malo primi tak taj neki osjećaj propuštanja kad skužim da mi frendice idu tu i tam, u kino, na kave, cuge, a ja ili ne mogu ili nemam snage jednostavno, ali sve to na kraju sjedne na mjesto, ovo je prolazno i kratko, nastojim uživati u tome i što kažeš, tak se sve izvrne i samo ti bude najbitnije da ste svi zdravi.
Cordisoo tebe mali baš ne štedi sa spavanjem odnosno nespavanjem, ovo mi se čini baš kratko preko dana, a i po noći da se na tako kratke intervale budi. Kad uspijevaš spavati i kako to kombiniraš preko dana ako ga moraš držati dok spava, a cure su ti doma?
Boogie, meni je prvo dijete pa evo, moram te pitati, kada je tvoja beba krenula sjediti u tom sportskom sjedalu? Malo me strah podignuti do tog položaja dok još samostalno ne sjedi. A rekla mi je jedna fizijatrica da nikako nije dobro posjedati dijete (raditi onu vježbu pull to sit), odnosno, vježbati i poticati bebu na sjedenje. I voljela bih znati kada ga mogu staviti u nosiljku da gleda prema svijetu 😁
A kaj se košare tiče, čini mi se da joolz ima malu košaru, a kako je sada u skafanderu ili u medeku, baš nema mjesta pa se udarao glavom u vrh košare.
Kilaža nemoj mi ništa govoriti, skinula sam sve kile nakon poroda, dobro sam se držala dva mjeseca i nedavno sam stala na vagu +5! 🙈 Posebno to vidim na trbuhu, nisam ovakvu škembicu prije imala.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji