A pocela je sezona i treba izgurati🙈.
Moji su svi dobro, samo nos balav, mali doji tako da je to najbitnije. Budi ga kad mu se nakupi sekreta, al izgurat cemo, svo zlo u tome.
Emma drzte se i vi🥰.💪🏻

👩33g👨33g 👧👧👶
Cure moje nadam se da cete ozdraviti svi sto prije i da ce nas svih zaobici gripa ove godine.. taman sam ovih dana razmisljala da bi mogla uzeti sebi nesto za imunitet pa ako imate preporuke pisite.
Kod nas veselo, jucer sam isla na rucak s prijateljicama i bila ravno 10 min😂 bas sam se veselila a i one su sto ce viditi cure i na kraju kaos, vristale su kao da im neko kozu dere, doma dosle isto kaos, jedva sma ih smirila i uspavala, pretpostavljam da je dosla neka nova faza straha od nepoznatog jer se vec par puta dogodilo kad netko pridje kolicima naglo da se rasplacu 🙈 nadam se da ce brzo proc jer me sad strah vise igdi s njima ici

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Bas mi je zao megyca. Nez jesi ti pisala da ti je tesko stizat prijateljice ili netko drugi.
A dosta tog se promijeni kad rodimo, raspored i slobodno vrijeme kaoticno bar dok su bebe male i ovisne o nama, a drugi nastave svoj zivot dalje.
Pogotovo ako si rodila medu prvima. Ja se dosta druzim s mamama, tj moje prijateljice su vecinom rodile i to je vec drugi dir, vecinom se dopisujemo/glasovne, druzimo se na obiteljskim okupljanjima ala rodendani i sl, igranja djece. Bude lakse kad dijete malo poraste, al opet moras trazit “dopustenje” muza odnosno dogovorit se kad je on slobodan, kao i on sta se dogovara kad tebi pase.
Al dode to sve na neko novo svoje. Samo da ti curke malo jos porastu i bit ce lakse.
Pokusavamo dogovorit jedno putovanje godisnje; al stalno je netko u procesu trudnoce/bebecoj fazi😅.

👩33g👨33g 👧👧👶
Malom se ipak kasalj poceo pogorsavati, bronhiolitis. Ponavlja se sva muka kao sa srednjom, ona je imala 2x bronhiolitis i svaka 3tj bronhitis🙈.
Pa sam zvala nasu pedijatricu jucer da mi pusti terapiju, dosta ga izinhaliram, drenaza prsista, al to je jednostavno more sekreta 😔, najgore sta mu se skupi u lezecem i po noci ga cistim, nosim; ne spava ni on ni mi.
Kaze pedijatrica da je ove godine rinovirus bas gadan, da i velika djeca imaju puno sekreta (cure su mega balave, a muz ima bronhitis). Sou program.
Jos mi najjace da moram i njega naganjat po kuci da ga preslusam, dala sam mu ventolin koji se ne sjeti uzet pa ga moram podsjetit; a trenutno ne znam tko mi glavu nosi, ka da imam sad 4 dice🙈🙈🙈.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordiso kako ste? Tek sam se sad uspila na forum prištekati da pročitam pa vidim da je kod tebe teška karantena🙈. Držite se..
Megyca mogu mislit koji je to kaos nastao kad su počele plakati. Ali nemoj se obeshrabriti nastavi se družiti naviknut će se i one. Sve su to faze..

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Bok svima! Brzo ozdravite svi koji ste bubani, želim vam da ste čim prije kao novi 💪
Moj mali raste svaki dan, lijepo se igramo, hvata igračkice, šećemo svaki dan, bilo sunce, kiša, snijeg, minus ili plus 🤣 Jedino se još borimo s trbuhom, negoduje nakon 5 minuta, ali onda ga okrećem više puta u danu pa skupljam minute 🤣
Htjela sam vas nešto pitati, iako za 2 tjedna imamo sistematski ali sam nestrpljiva. Znam da nije isto kao prava vaga u ordinaciji, no mi smo se vagali s malim i kaže vaga da ima cca 7 kg (oduzeli smo robicu i pelenu). Nekak mi se to čini puno za bebu od 16. tjedana? Kaj vi mislite, kak su vaše bebice s kilama u tim tjednima?
I to mi se čini da baš jako brzo napreduje u kilaži otkako je na bočici. Prvo mi je dijete pa sam preoprezna 😆

Evo kod nas je bolje stanje. Cure su zdrave, muz se jos inhalira, ali je bolje. Najbitnije, prva dobra noc kod maloga, manje ga muci sekret i lakse ide van, krenila sam mu smanjivati ventolin i pulmicort💪🏻💪🏻.
Sta se tice kilaze, svaka beba ima svoj tempo, bitno da prati svoju percentilnu krivulju.
Moj mali je imao sa cca 3mj i 1 tj 7 kg. Dojen je.
Sad zadnje nedavno je imao 8200, al cini mi se da je uslijed bolesti sad malo smrsavio; izgleda duguljasto ka glista😅. Al nadoc ce.

👩33g👨33g 👧👧👶
Hej curke, evo i mene da se javim. Moja R u temperaturi od jucer ujutro, probudila se blijeda ko krpa i odma sam znala da ce bit temperature, islo nam je i do 39.1 al jaako dobro papa cak i vise nego inace pa nisam jos zvala dr. Nocas je palo skroz al evo jutros opet na 38. Drugih simptoma nema, tu i tamo se malo zakaslje. Sad cekam da uhvati i drugu jer je to ocito neizbjezno 🫣
Moonchild ne mogu ti pomoci s kilazom jer su moje tek sad moozda dosle do 7kg sa 5 ipo mj, ali mislim da je bitno da napreduje a i sve ovisi s koliko kg se rodio

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Super za bebija, cordisoo! Držim fige da tak ostane i da vas zaobiđu bolesti nadalje :)
Ma znam, sad bi bio u nekom 60. percentilu, i to je super. Samo mi se činilo previše jer je u mjesec dana dobio 1,6 kg.
Megyca mi u isto vrijeme natipkale hehe. Ma da, tvoje curke su vjerojatno i rođene s manje nego moj, on je rođen sa 3600 g pa je dosta slabo napredovao i sad mi je malo šok haha. Važno da je on dobro i sit.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji