Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    21. Siječanj 2026. 15:18

LuI kod nas koma od tocno Stare godine. Spava po danu pola sata u 3 puta. Jucer i danas je pocastio prvi spavanac sat evo ne znam sta mu je. Noc je katastrofa, zaspe pola sata kao da je spavanac i onda ga SAT IPO ljuljamo i kad konacno zaspe, budi se na sat-dva.
    Nadam se da ce krenit na bolje jer predugo vec traje.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    21. Siječanj 2026. 16:37

Joj Cordisoo, uzas, nadam se da su ti bar cure u vrticu da imas bar malo mira preko dana! Valjda cemo nekako prezivjet, kad se sjetim prve male, ona je bila uzas zivi, ne ponovilo se

Baby E 09/2022 🩷

Boogie
    23. Siječanj 2026. 09:40

E tnx cordisoo ovo za cjepivo. Kako si to napisala, malo sam pročekirala iskustva drugih roditelja, većinom pišu o blagoj temperaturi i razdražljivosti, pripazit ću svakako.

Svaki put napišem tu na forum nešto, u biti nemamo nekih problema i kad čitam ovo sve vaše sa spavanjem budem baš sretna jer imam cijelo vrijeme osjećaj da sam dobila jackpot što se tog tiče da bi ovaj tjedan imala totalnu tarapanu 🤷🏻‍♀️ više smo budne nego spavamo, ne mogu shvatiti što ju smeta, ne vidim zube, sve ostalo je normalno. Pola noći plače pa bude budna dok ja kljucam kraj nje u polusnu, spava mi samo u rukama, pokočena sam od spavanja s njom, a razmišljam da i sebi pelene nabavim jer je odlazak do wca masu puta rizik da će se probuditi i vrištati. Ha ha ha jackpot da da, bravo, bože jesam naivna 😂😂 

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• cordis00
    27. Siječanj 2026. 10:15

Haha boogie bas sam se nasmijala. Ma mislim da im je kognitivni skok sad u toj dobi. Moj je bas odjednom sve zivo osvijestio, poceo se okretat, jako je aktivan, vec predvida kad cu ga dic, ako mu dajem biogaia kapi otvara usta unaprijed, to prije nije radio. Jedino nece na hranu, bas ga se nije dojmilo. Sa curama nikakvog problema nisam imala.
    A oteza je uzasno, imam dojam da je dobio 750 u 2-3 tj, odnosno da je presisa 10ku. Bio se poboljsa sa spavanjem, par dana zaredom prvo jutarnje sat i 20, kad drugi spavanac bude duzi spremni su na 2 spavanca. Ovako je jos na 3, ma jedva cekam da se bar to izregulira. Noc je prije ovog skoka kurcesije bila ok, bar smo vecer imali, sad se borimo jos, al se brze umiruje. Samo cekam da zubi krenu pa opet sve zeznu.
    Cure su dobro, zdrave, idu u vrtic. Za vikend im je procurio nosic pa sam ih doma ostavila jucer, al bile su bez temp pa sam ih poslala.

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    27. Siječanj 2026. 10:48

Moj mali je počeo puzati prošli tjedan, općenito sve bolje kuži kako i ti Cordisoo kažeš, ali svejedno loše noći nisu prestale, po danu odspava ok, ne znam što mu je po noći. Valjda je to bio skok u razvoju, ali ne kužim zašto mu se spavanje nije smirilo kad je "skočio". Možda je stvarno neka regresija spavanja iako nisam nigdje pronašla info da ima sa 6 mj već sa 8 mj tek...

Baby E 09/2022 🩷

• LuI
    27. Siječanj 2026. 10:50

Moj mali je počeo puzati prošli tjedan, općenito sve bolje kuži kako i ti Cordisoo kažeš, ali svejedno loše noći nisu prestale, po danu odspava ok, ne znam što mu je po noći. Valjda je to bio skok u razvoju, ali ne kužim zašto mu se spavanje nije smirilo kad je "skočio". Možda je stvarno neka regresija spavanja iako nisam nigdje pronašla info da ima sa 6 mj već sa 8 mj tek...

Baby E 09/2022 🩷

Boogie
    29. Siječanj 2026. 09:10

Potpuno si u pravu cordisoo, skakači maratonci, sve stoji i za moju bebu, baš se vidi velika razlika svakih par dana. Na neku hranu baš primjetno negoduje, ljuti se, komunicira, puno više guguće. E bogme ti mali gazi respektabilnu kilažu, zbilja trebaš ti to moći nositi i dići, znam kak je to jer je naš mali bio takav, kamenčić smo ga zvali 🩵

Lui a jel ti se mali posjeo? Moja ne puže, ali kreće se po podu, znači nije to ono pravo četveronoške i većinom ide u rikverc pa se okreće i tak, ali pokušava se staviti u neki polusjedeći položaj, izgleda kao žabica. Ne znam možete li shvatiti iz tog opisa, ali malo sam stiltana da to ne ide u onaj w sjed, to znam da nije dobro za kukove. Ne mogu ocijeniti jer se ona zapravo iz četveronožnog spusti guzom dolje, nogice su kao da će napraviti špagu, ali povijene u koljenu(dakle slično tom w položaju) i oslanja se na rukice ispred sebe. Majke mi, od prvog djeteta se niš ne sjećam, on se samo posjeo jedan dan i mi smo skužili da eto dijete sjedi 🤣 ovo mi je novo skroz pa ak netko ima iskustva i zna trebam li odmah potražiti savjet fizioterapeuta npr. pliz recite mi.

Boogie
    29. Siječanj 2026. 09:15

Što se spavanja tiče, mislim da i ovo vrijeme baš jako utječe, tu je u Zagrebu takva južina i ružno, mokro, i ja sam baš od toga loše raspoložena, a onda sigurno utječe i na njih.

A dnevna spavanja, uf, jučer ih je imala 4, inače spava ovako kako cordisoo piše, 3 puta, a zna biti dana kad je i samo na dva. Sve mi je to ok dok nije nervozna i nema puno takvih dana kad mi spava samo na rukama, a u zadnje vrijeme se baš zaredalo. Proći će, to me tješi, ono znam da se to doslovno mijenja od dana do dana.

• LuI
    29. Siječanj 2026. 10:11

Boogie, nije se posjeo niti pokušava, starija curica mi se isto jedan dan sama od sebe posjela baš kako ti kažeš, imala je negdje između 8-9 mj. Mali ne puže četveronoške, nego onako se gura rukama i savija koljena, ne znam kako to opisati, ali nije ono da se digne na koljena i dlanove, to mi je i starija između 8-9 mj počela. Ali stvarno je brz ovako, ima ga po cijelom stanu, pogotovo di ne treba. Tako ti je i moj počeo da je kružio oko svoje osi i odgurivao se unatrag. O tome dali je ispravno to što ti mala radi ili treba fizijatra vezano za posjedanje ti stvarno ne znam. Ako i sad radi nešto krivo, nekako vjerujem da se bude samo od sebe popravilo. I baš kako kažeš sve su to faze i bude prošlo, samo treba preživjeti a ponekad od umora i drugih obaveza je baš teško. I još to depresivno vrijeme ne pomaže ni malo. Bit će bolje, uskoro stiže proljeće 💐

Baby E 09/2022 🩷

Megyca
    29. Siječanj 2026. 19:33

Hej cure, evo i mene nakon nekog vremena. Vidim da se svi nesto bore sa spavanjem. Mi smo 01.12.dobile gripu i od tad je sve krenulo nizbrdo.. doslovno smo do neki dan bile stalno bolesne, i one i ja skupa s njima.. preskocile cijepljenje opet 😭 spavanje ziva katastrofa, doslovno sam hodala ko zivi mrtvac, tjednima bez spavanja UOPCE, mislila sam da cu umrijeti od nespavanja. Danju ni pola sata odmora. I evo zadnjih dana smo krenuli na bolje. Zaspu oko 18:30, u 22 jedu pa oko 2:30 i onda jedna spava do 7 a druga se probudi u 4:30-5 i nema sanse vise. Probala sam ih stavit kasnije leci ali ista stvar. Nema veze, to mi cak nije toliko strasno barem da spavam po 3 sata u komadu. Trebalo mi je bas dugo vremena da skuzim da ne trebam hraniti svaki put kad se probude jer bi popile po mrvu, pocela sam samo davat dude i evo nekako su pocele spajat po 3-4 sata u komadu.
    Jedna curka mi je propuzala vojnicki i pre slatka mi je kako je brza i okretna a druga se evo vec par dana dize na koljena i ljulja, cekam svaki dan da se pocne kretati 😬 
    Boogie ajme ta juzina, moje su jucer bile zivcane za poludit 😂 a sto se tice tog spavanja isto 30 min tocno u sekundu, ja ne znam evo kao da imaju stopericu u guzi🤦🏽‍♀️

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI