Ima fakat genijanih kreveta na kat sa toboganima, s kucicom ko gore… al me strah da ne padne s njega🙈. Mislim da sam izabrala rozi u obliku kucice 140*200. I ako ce itko trebati na amazon.de - super ponuda i super cijene u usporedbi s drugim online ducanima tipa namjestaj.hr bonami i to.

6/23 🩷
Da, ma čudesa ima! Stigao ti je već ili još čekaš? Dobar savjet, tnx!
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
A cure drageee pa di ste❤️
Cordisoo joj i kod nas zubi nikako, tj jedna curka ima jedinice donje i sad joj izbijaju gornje al ona noc prespava bez iti jednog budenja cak i kad zubi izlaze! Al zato te s ovom drugom totalno razumijem, to je katastrofa ona meni iscijedi dusu tim budenjem i nikako skuzit u cemu je problem, nema zuba niti na vidiku a evo prekjucer 10mj napunile🙈!! Sa dnevnim spavanjem smo napredovale, prvu drijemku odspavaju CAK 40 min sto je veliki napredak a drugu oko sat-sat ipo max i onda spavanac navecer u 19:30.
Bome vidim da su vase bebice bas napredne, moje su malo sporije tj tek su se pocele dizati na koljena uz namjestaj ali doktorica kaze da su super, malo su sitnije nemaju jos ni 7 ipo kila ali sveee sve papaju ne postoji ta hrana koju ne jedu tako da sam presretna sto se toga tice😅
Petrucika pozdrav Rozi od Kate i Rite🩷🩷

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Cure kako ste? Kako bebaci?
Jos malo pa su proslave 1. rodendana!
Propao nam je odgodeni Amarin, srednja dobila kozice, 4.dan danas. Cekamo sad kod starije i maloga.
Rez smo Pariz i Disneyland na ljeto. Prvi let s djecom.
Malac je ok inace, jedino nista nece jesti jer mu se svaka viroza zakomplicira bronhitisom il bronhiolitisom.
Srecom doji pa ga to izvuce, al bas mi je dosta dojenje, planirala sam kad navrsi 10 mj izbacit nocno, kad uvedem veceru. Samo sta ne jede. Ok je ovako, ima 11kg, kad je zdrav i ne izbijaju zubi, doji 2x nocu pa nekako mislim da to mozemo izbjec vecerom.
Zaredom su mu gore 3 zuba izbila, cekamo jos dvojku pa ce valjda mir. I da mu se kozice ne zakompliciraju.
I uskoro su upisi u jaslice Zg, jel tko planira upisati?

👩33g👨33g 👧👧👶
Hej cordisoo, kod tebe uvijek veselo s virozama. Žao mi je zbog Amarina, držim palčeve da iduće putovanje dočekate u miru, zdravi i da vam isto tako bude na njemu. Moji klinci su kozice odradili kad je mala imala mjesec dana ako se ne varam, šou. Pomagala je kupka od zobenih, to ga je baš zabavljalo.
I ja bih izbacila noćna dojenja, neke noći ne cica dok neke noći pocica jednom, dvaput, a jede večeru i sve obroke, baš onak okej, zadovoljna sam. Kad usporedim s malim koji je brljao, ona je super. Mislim da mi se od tog dojenja ni ciklus ne može ustabiliti, imala sam do sad dvije mjesečnice u razmaku od tri mjeseca. Mala ima jedan zub i jedan je u najavi.
E, da, mi upisujemo u jaslice sad u svibnju, nadam se da ćemo dobiti. Selimo se i tamo gdje idemo je baby boom i shodno tome navala na jaslice tako da sretno nam!
Meni je inače ova prva godina proletjela, ovo mi je najljepši period u životu i bila bih najsretnija da mogu sad opet zatrudnjeti, ne znam je li to normalno, ali gledam tu svoju djecu i osjećam da želim još jednu bebu. Voljela bih da nam se posreći i da ne moramo opet prolaziti svu agoniju koju smo prošli do ove bebice.
Sretan Majčin dan drage cure! 🌸♥️🍀
Sretan majčin dan cure 💐
I mi smo predali zahtjev za upis u vrtić za malog. Kod nas svi dobiju svake godine tako da se nadam da ova godina neće biti izuzetak.
.
Prebacili smo malog u sobu kod seke, stalno se budio i više nismo znali što bi. Nismo ga nikako mogli smiriti, samo se vrtio, okretao, ustajao, pričao, plakao i tako u krug, neće dudu, popije 20-30 ml mlijeka i ništa. Dop nam, prebacili ga kod seke, ona ga ne čuje, spava čvrsto i sam se uspije smiriti puno brže nego kad se mi uključimo. Izbacili smo i 2 noćne boce. Tako je već 2 tjedna, nadam se da će tako i ostati.
.
Boogie, ja ti od srca želim da ti se ostvari trudnoća što prije ako je to ono što si želiš 🩷 ja pak razmišljam o nekakvoj trajnoj kontracepciji jer mi je definitivno dosta djece i trudnoća, babinja, boca, kolica, pelena i svega. Mužu isto🤣 🤣

Baby E 09/2022 🩷
Hvala ti LuI na čestitki i lijepim željama, i ja bih voljela da nam se ostvari!
E kako ste ga prebacili i ukinuli noćne bočice? Samo odjednom sve skupa ili postupno?
O kakvoj kontracepciji razmišljaš? Trajno kao povezivanje jajovoda, vazektomija ili tipa spirala i to?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji