Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medolina
    04. Ožujak 2026. 16:43

Bok cure!

Baš sam jučer htjela komentirati kako smo mi srećom zdrave, a onda se beba danas probudila šmrcava i s temperaturom :/

Inače je super napredna curica, sjedi i puže već vrlo ozbiljno. Stalno ju moram paziti jer se želi dići uz sve, a strah me da ne padne na parket ili pločice. Pogotovo zna izgubiti ravnotežu kad klekne i gleda nešto jako visoko, srećom je tako do sad uvijek pala na podlogu, ali i to je traumatično.

Jede uglavnom 2 puta dnevno + nekad liz nečeg što ja jedem mimo toga jer se inače ljuti. Spava uglavnom 2 puta, 3 ako nas nešto izbaci iz ritma. U ponedjeljak smo krenule na plivanje za bebe. 

Baš sam vas i htjela pitati hoćete li cijepiti protiv meningokoka, vjerujem da je i vas sve potresla ta priča.. Boogie to je Bexsero?
    Rekla mi je prijateljica da je njihovu (zdravu) bebu pedijatar odlučio cijepiti tek bliže godinu dana.

Boogie
    [UREĐENO] 04. Ožujak 2026. 18:21

Medolina baš sam i ja pisala tu jednom kako svaki put tu napišem da je sve super i bude tarapana nakon toga, kao da nas  zacopram😅

I mojoj bebi se događa to padanje, mrzim to. 

Da, Bexsero u dvije doze i Nimenrix jedna, s tim da je mali dobio dva Bexsera pa Nimenrix, a ona je dobila Bexsero pa Nimenrix i onda će opet dobiti Bexsero. Nama je pedijatrica ovako to nekako rasporedila da sve obavi prije prvog rođendana i kretanja u vrtić, to će taman biti to. Nismo potaknuti tom konkretnom pričom, ali je u vrtiću kod malog bilo meningokoka i djeca su završavala u bolnici i fakat nas je strah od ranije. 

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

petrucika
    20. Ožujak 2026. 15:33

Dizem temu cureee oprala me nostalgija!!! Nase ljetnice vec su skoro bebice od godinu dana!!!volila bi vas malo cuti viditi stare nickove i sititi se nasih trudnickih dana💖💞

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Boogie
    21. Ožujak 2026. 06:29

Hej petrucika! Super da si se javila! Kako ste ti i Roza? Da, evo, bebe se bliže prvoj godini, ne mogu vjerovati kako to brzo leti. 

Update o cijepljenju protiv meningokoka: mala je dobila drugu dozu, nije imala nikakvih nuspojava, taj dan je dulje popodne spavala, ali to i ne mora biti od cjepiva.

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• cordis00
    22. Ožujak 2026. 14:05

Cure kako ste, kako bebaci?
    Moj mali bronhitis za bronhitisom, a bas smo imali neku mirnu fazu od mjesec ipo bez bronhitisa. Sad ce valjda krenir na bolje.
    Spavanje kriminalno, ima samo 2 zubica i gornja 4 se spustaju zajedno, al niti jedan da probije. Budenje svakih pola sata- sat😩. A imali smo tjedan dva mira kad su donji izbili, imao je super dnevne spavance sat ipo i sat, navecer kad legne je znao i 3h izvuc. I opet smo na pola sata vec tjednima. Znam da to sve prode, al bas smo umorni. Inace puze kao lud, skoro se i posjeo, samo se pridrzi jos rukicom, al i to ce kroz koji dan☺️.

👩33g👨33g 👧👧👶

petrucika
    24. Ožujak 2026. 08:37

Hejjj cureee! Krenula sam pisati ali me ove reklame izludise!malo san digla temu cisto da vas cujem di ste mi i kako!! Kod nas je dobro! Ja se jos izdajam Roza ima devet ipo mj! Vec je velika samo sto ne hoda! Odavno puze dize se radi korake uz namjestaj! Bas aktivna beba i nema vremena za cekanje😅jedino sto se tice hrane brlja !!!spava ok nije zahtijevna ma migu reci da je stvarno dobra bebica!!!kako ste mi vi kako vasi malisani??Boogie kako tvoj bebac? Di nam je megica i nju bi volila cuti🩷drage cure nadan se da ste mi sve dobro i punoo pzdrava id mene i Roze🩷

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI