Što se spavanja tiče, mislim da i ovo vrijeme baš jako utječe, tu je u Zagrebu takva južina i ružno, mokro, i ja sam baš od toga loše raspoložena, a onda sigurno utječe i na njih.
A dnevna spavanja, uf, jučer ih je imala 4, inače spava ovako kako cordisoo piše, 3 puta, a zna biti dana kad je i samo na dva. Sve mi je to ok dok nije nervozna i nema puno takvih dana kad mi spava samo na rukama, a u zadnje vrijeme se baš zaredalo. Proći će, to me tješi, ono znam da se to doslovno mijenja od dana do dana.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Boogie, nije se posjeo niti pokušava, starija curica mi se isto jedan dan sama od sebe posjela baš kako ti kažeš, imala je negdje između 8-9 mj. Mali ne puže četveronoške, nego onako se gura rukama i savija koljena, ne znam kako to opisati, ali nije ono da se digne na koljena i dlanove, to mi je i starija između 8-9 mj počela. Ali stvarno je brz ovako, ima ga po cijelom stanu, pogotovo di ne treba. Tako ti je i moj počeo da je kružio oko svoje osi i odgurivao se unatrag. O tome dali je ispravno to što ti mala radi ili treba fizijatra vezano za posjedanje ti stvarno ne znam. Ako i sad radi nešto krivo, nekako vjerujem da se bude samo od sebe popravilo. I baš kako kažeš sve su to faze i bude prošlo, samo treba preživjeti a ponekad od umora i drugih obaveza je baš teško. I još to depresivno vrijeme ne pomaže ni malo. Bit će bolje, uskoro stiže proljeće 💐

Baby E 09/2022 🩷
Hej cure, evo i mene nakon nekog vremena. Vidim da se svi nesto bore sa spavanjem. Mi smo 01.12.dobile gripu i od tad je sve krenulo nizbrdo.. doslovno smo do neki dan bile stalno bolesne, i one i ja skupa s njima.. preskocile cijepljenje opet 😭 spavanje ziva katastrofa, doslovno sam hodala ko zivi mrtvac, tjednima bez spavanja UOPCE, mislila sam da cu umrijeti od nespavanja. Danju ni pola sata odmora. I evo zadnjih dana smo krenuli na bolje. Zaspu oko 18:30, u 22 jedu pa oko 2:30 i onda jedna spava do 7 a druga se probudi u 4:30-5 i nema sanse vise. Probala sam ih stavit kasnije leci ali ista stvar. Nema veze, to mi cak nije toliko strasno barem da spavam po 3 sata u komadu. Trebalo mi je bas dugo vremena da skuzim da ne trebam hraniti svaki put kad se probude jer bi popile po mrvu, pocela sam samo davat dude i evo nekako su pocele spajat po 3-4 sata u komadu.
Jedna curka mi je propuzala vojnicki i pre slatka mi je kako je brza i okretna a druga se evo vec par dana dize na koljena i ljulja, cekam svaki dan da se pocne kretati 😬
Boogie ajme ta juzina, moje su jucer bile zivcane za poludit 😂 a sto se tice tog spavanja isto 30 min tocno u sekundu, ja ne znam evo kao da imaju stopericu u guzi🤦🏽♀️

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
url=https://www.tickerfactory.com]
Joj Megyca, uzas! Ti si sama s njima ako sam dobro zapamtila, muz ti je na brodu, ako te nisam pomjesala s nekim. Stvarno svaka cast da nisi poludila. Tesko je i s jednim djetetom, a kamoli dvije malih bolesnih i ti jos skupa s njima. Nadam se da bar tu i tamo imas pomoc od nekoga. I zelim vam da ne budete vise bolesni i da ti i druga mala pocne spavati do 7 sto prije 😊

Baby E 09/2022 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji