Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    16. Rujan 2025. 13:58

Moj isto jos kaka par puta dnevno i tokom noci, al ne toliko kao prije kad je doslovno iza svakog podoja, a doji svakih sat-sat ipo.
    Kad se krene glupirat oko bradavica, micem ga i bok😅. Necu da me rasteze i da se borimo.
    I ja jedva cekam da izbaci bar to nocno kakanje, bit ce spas.
    I nama je sad izgleda skok.
    Mi smo cijepljenje odgodili za iduci tjedan jer smo jos na moru do kraja tjedna, al dobro nece puno kasniti.
    Bas me zanima sta ce rec pedi kad ga vidi; mislim da ce se sokirati koliko se ubucio.
    Boogie hvala na iskustvu, nije ni meni nikad smedarenje za ovulaciju, a i bolovi su drugaciji, mislim da mi se ipak organizam lagano sprema, a i trece je dijete, mozda se tijelo vec naviklo na hormone i spremno je.

👩33g👨33g 👧👧👶

• greta10
    16. Rujan 2025. 15:23

Oo kako sam se razveselila sto opet ima citanja na temi🙌. Kako ste cure?
    Nisam jos dobila mengu ni u orvoj nisam jedno 8 mjeseci ali na pregledu sa 6 tjedana je dr vidjela vodeci folikul i upozorila da pazimo jer ce ovulacija uskoro. 
    Za spavanje ja imam 2 spavalice pa nemam kaj puno za rec al za dane kad mala teze zaspi uvijek upali onaj polozaj na podlaktici i lagano ljuljanje uz neki sum - napa najbolje. S prvom sam puno vise brinula oko tog uspavljivanja, da zaspe sama, da nije na rukama, da nije na cici… a sad daj sve😅. Pelenu ne presvlacim dok spava osim ak nije bas prepunjena al vecinom nije. Presvucem oko 12 ili oko 2 ovisno kad se pocne meskoljit za hranjenje i onda pricekam da zaspi nazad i presvucem. 

6/23 🩷

Emma05
    17. Rujan 2025. 20:11

Žene moje poslušala sam vaše savjete i imali smo dvije uspješne noći. Za dalje ćemo vidjeti 😍🙏❤️. Dakle mrkli mrak, prištekavanje na cicu odma kad počne mljackati..i minimalno presvlačenje pelene. Dva puta je presvucem jer zbilja bude puna, i obilno se pokaka. Danas u nove pobjede..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Megyca
    18. Rujan 2025. 15:38

Ooo cure bas mi je drago da se tema aktivirala ponovo 🥰 
    Vidim svi se lagano uhodavaju pa tako i ja. Moje cure su bas velike narasle, u soku sam kad pogledam slike kad su se tek rodile😅 
    Emma ne znam jel itko spomenuo al ja sam zadnjih tjedana pocela pratiti budne prozore. Nista strogo al cisto u glavi zapamtim kad su se probudile i sad za 3 mj su cca sat ipo do max 2 budne, samo ih spustim u krevetice i odmah zaspu. I automatski nam je navecer lakse spavati, ja ih vec oko 19h stavim leci. I dalje mi se bude nocu jesti ali samo ih nahranim i nastave spavati, ne palim svjetlo i ne pricam nista. Moje velike cure spavaju same u svojoj sobi i jako me toga bilo strah ali jednostavno vise nisu mogle biti skupa u kreveticu a dva mi ne stanu tako da sam se odlucila na taj korak i evo vec mj dana super nam je. Cujem ih cim pocnu mljackati tako da nema plakanja 🥰
    Cordiso ja sam ti dobila mengu doslovno 15 dana nakon sto sam stala dojiti (cca 10 tjedana). Par dana nakon sto sam prestala sam osjetila bas jako bolnu ovulaciju i tocno je to bilo. 

Cure kako vi stojite s kilazom? Ja sam katastrofa, previse sam smrsavila. Uopce nemam apetita, pala sam na 53 kg a zatrudnila sa 57. Znam da su dvi bebe i jos sam sama s njima (jos 9 dana pa tata dolazi🥳), ali meni je hrana doslovno odbojna i kad stignem jesti pojedem mrvicu. Ne znam je li to normalno i hoce li se to promijeniti ako netko ima iskustva?

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

• LuI
    18. Rujan 2025. 15:50

Megyca svaka ti čast s blizancima, ja sa svojih dvoje budem luda, s tim da mi mala sad krenula u vrtić, ali preko ljeta baš nam je turbo bilo kad sam bila sama s njih dvoje. 
    .
    Mjesečnica - i ja sam dobila brzo nakon što sam prestala dojiti, trajala 5 dana oskudna, onda 5 dana mir i nakon toga cijelo vrijeme lagano krvarim ...jel imao netko takavih iskustva? Bila sam na pregledu i papi , sve ok, nitko ne zna od kud se za krv izljeva...
    .
    Moj mali je s nama u sobi, budu se 1-2 za jesti pa ne može u sekinu sobu još, a to nam je jedina dječja....

Baby E 09/2022 🩷

Emma05
    19. Rujan 2025. 07:00

Megyca drago mi je da ste se tako lipo uhodale🥰. Da, spominju svi te budne prozore ali nikako da ja to krenem malo temeljitije odraditi. Najviše me muči zapravo to kad je navečer staviti spavati🤔..nekad to bude21, 22h nekad ponoć, jedan i sve između. Preko noći mi je sad ok..više manje iste ure ima..budi se oko 3 za jesti i oko 6,7 pa nastavi spavati do 10h. Ali preko dana teško zaspe..za moju isto piše max 90 min budnosti. Možda ja to ne popratim dovoljno, a možda joj smeta ta (ne)rutina preko dana jer je spustim nekad u gnijezdo, nekad na krevet itd. Onda izađemo u šetnju kad stignemo. Pa se i ona premori sa tom stimulacijom. To ode u druge krajnosti i tako. Možda se trebam držat jednog da ona uvati tu naviku. Ja sam se vodila s onim "probat cu sve pa što prvo upali" ali mislim da nju taj nedostatak rutine izneredi. Početi ću to pratiti..tj ww. 
    .
    Ja sam mjesečnicu čini mi se odradila tamo 7tj već. Tako mi je bar izgledalo. Za par dana idem na kontrolu pa ću vidit što će DR reći. 

Emma05
    19. Rujan 2025. 07:05

I da vezano za kilažu. Ja sam odma po porodu pala 11 kg a ovih 6..7 kg viška mi još stoji. A kako sam muku izmučila da dodem do mlijeka i ona mi je slabo napredovala nisam htjela riskirati s dijetama. U 1mj i 20 dana mi je od porođajne mase dobila samo 810 gr, što je malo ali ne stoji i ne nazaduje..to je važno. Ped se ne zabrinjava baš kaže da je malena super. Za tjedan dana imamo kontrolu pa i cijepljenje😬. Iskreno baš se bojim toga, pogotovo što mi je još ovako sitna🥹.

Megyca
    19. Rujan 2025. 08:33

LuI budem i ja luda🙈 al sve to prode, koliko me izlude nekad nocu opet jedva cekam ujutro da mi se nasmiju i da ih izgnjavim❤️
    Emma ja se ne drzim neke stroge rutine za to di ce spavati, spavaju u kolicima na kavi, na kaucu, u kreveticu, na balkonu itd..bitno mi je da spavaju kad trebaju spavati i ne pratim ja to sad strogo cisto i glavi zapamtim aha sad iduce spavanje izracunam otprilike, i pratim njihove znakove umora. I stvarno mi je to olaksalo jer navecer ih samo spustim u krevet i one zaspu u roku par min. Probaj, mozda ti stvarno upali 🥰

09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

url=https://www.tickerfactory.com]

• LuI
    19. Rujan 2025. 08:54

Što se tiče spavanja preko dana i kod nas bude bilo gdje, nekad u kolicima vani, nekad u gnijezdu u dnevnoj, nekad u kinderbetu, ne pratim to bas ..jedino nam je noćno uvijek u kinderbetu i to ide između 19-20 h, a starija ide 19.30-20.00 h. 
    .
    Što se tiče kila, ja sad imam 60, zatrudnila sam sa 58, imam max. 68. Ove dvije mi stoje valjda oko 2 tjedna i ne vidim neke pomake. Pečem svaki dan ujutro s malim, poslje po malu u vrtić, dućan i sve ostalo, ne jedem puno i pazim, slatko izbjegavam...nadam se da će i to otići jer se po hlačama npr baš vidi da su mi tjesnije malo, mislim da su mi te kg u bokovima i guzi jer trbuh mi se skroz izravnao.
    .
    Neka su oni nama samo živi, zdravi i da dobro napreduju , a mi ćemo se s vremenom udebljati/smršavjeti kad oni još malo porastu pa ćemo i mi imati više vremena za sebe 😊

Baby E 09/2022 🩷

• LuI
    19. Rujan 2025. 08:56

*imala Max 68
    * I ne pečem s malim nego šećem
    Oprostite cure, radim još 5 stvari u isto vrijeme pa kako napišem napišem 😅

Baby E 09/2022 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI