Marchy slazem se s Emom, Obican digitalni iz dm se nama pokazao najbolji, brz i pouzdan a za kasnije imamo braun za uho. S time da kad je bas visoka temp starijoj i nakon 2 god mjerim uvijek u guzi jer mu vise vjerujem.
Curica 6/23 🩷
I meni bi bilo bas zao da grupa skroz utihne. Mozda cemo s jeseni bit aktivnije😀.
Ema super super da ti je nadoslo dovoljno mlijeka i bravo za rukice🙌
Prijmijetila sam jos da se moja vise izvija na lijevo, isto mi je bilo i sa starijom pa je sad nosamo samo u desnoj ruci da ne dodje do asimetrije. 12.9. imamo pregled i cijepljenje pa me bas zanima kaj ce rec
Ja isto pratim tu glavicu da vidim ima li kakvih odstupanja..pa nisam za sada ništa primjetila. I kad imamo tumy time nastojim je animirati da okreće glavu i lijevo i desno. I nama je 12og pregled..al samo vaganje..cijepit ćemo se tek krajem mjeseca..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
I meni bi bilo bas zao da grupa skroz utihne. Mozda cemo s jeseni bit aktivnije😀.
Ema super super da ti je nadoslo dovoljno mlijeka i bravo za rukice🙌
Prijmijetila sam jos da se moja vise izvija na lijevo, isto mi je bilo i sa starijom pa je sad nosamo samo u desnoj ruci da ne dodje do asimetrije. 12.9. imamo pregled i cijepljenje pa me bas zanima kaj ce rec
Ja isto pratim tu glavicu da vidim ima li kakvih odstupanja..pa nisam za sada ništa primjetila. I kad imamo tumy time nastojim je animirati da okreće glavu i lijevo i desno. I nama je 12og pregled..al samo vaganje..cijepit ćemo se tek krajem mjeseca..
Ja ti to najvise vidim na trupu. Kad lezi na ledjima kao da vise preferira na lijevo i kolko se sjecam s prvom to je zato sto je nosim vise u lijevoj ruci pa je desna strana jaca. I onda me zbunjivalo to lijevo desno kad se sta jaca pa se nadam da sam dobro napisala😅
Curica 6/23 🩷
Emma05 i Greta10 hvala ☺️❤️
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Pozdrav ekipa, evo uzivamo u prvim zajednickim tjednima skupa.
Ja se oporavljam, prode jedno dode drugo, tako me uhvatili hemeroidi, tsmsn polsko popustaju pa se nadam da ce i toj boli doci kraj 💪
Braco je super peema seki, jedino sto je hoce stalno ljubit pa je na taj nacin nerijetko probudi iz sna 🙈🙈
Marta ne lezi vise mirno na boku, okrece mi se na leda, a evo zadnje dvijr noci cak se okrene za 60ak stupnjeva,(sade s tetre) jeli to malo rano?
Hej cure, kako ste? Kako bebe?
Ivka bude to došlo na svoje, definitivno suosjećam s hemićima. Nisam skužila ovo za okretanje, kak misliš da se okrene za 60 stupnjeva? Moja beba se isto okrene s trbuha na leđa, to je normalno koliko znam, a to najčešće radi kad joj je dosta ležanja na trbuhu pa bude frustrirana. U krevetiću se prebaci s boka na leđa i dok je na leđima okreće se ko kazaljka na satu kroz noć, nađem ju uvijek u nekom dijagonalnom položaju. Ne okreće se s leđa na bok, to još ne.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
7/25 spontana trudnoća, stigla 🌸🤱🏻
Pozdrav cure, kako ste? Kako bebaci? Nadam se da svi imate il ubrzo hvatate neki ritam!
Cestitam mamama koje su sad nedavno rodile, nisam bas upratila, ali evo sluzbeno ce sad i jesen i gotova je ljetna sezona, proletilo!
Mi se za tjedan dana vracamo u Zg, cure krecu u vrtic, muz na posao…
Moj malac je dobro, poceo je nadoknadivati, pao je na 20.percentilu iza sepse i evo malo po malo vec se popeo na 40.percentilu, sad zadnjih mjesec dana dobio 1.35 kg :).
Htjela sam pitati kad ste dobile i jeste li dobile menstruaciju?
Evo meni je bas neobicna situacija, nakon prva dva poroda sam dobila nakon godinu dana od poroda. I tako sam onda i zatrudnila oba puta. Al sad vec nakon 2 mj odnosno imam kao menstrualne grceve, jucer sam imala smedi iscjedak i danas nista, al jos su grcevi tu. Jako neobicno. Ne mogu se uopce sjetit kakva mi je tad bila, manje obilna nepravilna, nemam poojma.
Moram svakako na pregled kod gin, al kad se vratimo pa dok dobijem termin.
👩33g👨33g 👧👧👶
Hej cordisoo,super za maloga, ali i za tebe, njegov napredak je rezultat združenog napora! Kako je na moru s njih troje? Jel se dobro slažu?
Po pitanju menstruacije, evo prvi put sam ju dobila nakon 6 mjeseci iako sam isključivo dojila, sad isto isključivo dojim i neki dan sam primijetila smeđi iscjedak i grčeve kao sa ću dobiti, dakle 9 tjedana od poroda. Međutim, još mi nije stigla, a na pregledu prije tri tjedna mi je endometrij bio 5cm, tanko, ali ne tanko kao prvi put kad je bio 2cm.
Malo sam čitala iskustva po forumima, i stvarno nema pravila, izgleda da može doći bilo kada i da ni to isključivo dojenje nije garancija da neće doći. Nekim ženama je došla i 5 tjedana nakon poroda što mi je koma, u tom periodu sam još uvijek imala lohije i da sam tad još i mjesečnicu dobila, mislim da bih vrištala.
🦹'90-sve ok!
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Pozdrav cure. Ja sam čini mi se već i odradila mengu tamo oko 6og..7og tj nakon poroda..nisam još bila na kontroli ali naručena sam ubrzo.
Moja curka još nije dostigla 1 kg od porođajne mase..prije par dana na vaganju je imala 810gr. Ali je dosta bila pala na kilaži nakon izlaska iz bolnice i trebalo nam je dobra 2 tjedna da počnemo to vraćati tako da smo sporo krenuli ali ide uzlaznom putanjom. Ped se ne zabrinjava..rekao je da bi volio da je dobila bar još 400gr ali dobro..da dokle god ona napreduje da je to ok. Važno da ne stoji ili ne daj Bože..gubi opet. Narasla je i par centimetara.
Što se tiče okretanja..moja se još nije pokušala okreniti..vježbala sam s njom u baby gymu to okretanje par puta ali nije baš bila sretna s tim. Vrijeme na trbuhu nekako tolerira al ni to joj nije neki hit. A u kunici se s boka okrene na leđa pa je isto tako pronađem svugdje a najčešće poprijeko u podnožju..
Ne znam kako je vama s uspavljivanjem ali mi muku mučimo noću za vratiti se natrag spavati nakon hranjenja. Treba joj jedno 2..3h da se uspava sada. Bila je dobra neko vrijeme, sada evo zadnjih dana baš nikako to opet uspostaviti..
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Da, pa najbitnije da napreduje. Moja beba je isto u prvih mjesec dana sporije dobivala, ali je sad zadnji mjesec sve nadoknadila.
Što se tiče spavanja i uspavljivanja, nama je tako bilo s prvim djetetom, muka živa za uspavati ga, evo muž mi ima bruh od nosanja. Sad nemamo tih problema, razlika je u tome što kad ju čujem da se meškolji i grinta, dam joj da cica dok je još uspavana i podrignem ju na sebi u krevetu i tako se uspava natrag pa ju samo prebacim natrag. I ne presvlačim ju čim je u peleni kap, dvije, to sam radila s malim pa bih ga razbudila. I još je dosta bitno da je u sobi mrkli mrak.
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Sortiraj odgovore
Najstariji