Ivka, čestitke na porodu, žao mi je da se tako mučiš. Osobno nemam iskustva, ali cure su dosta hvalile Frida uloške koji hlade, možda da probaš s tim? Nadam se svakako da ćeš ubrzo biti bolje .
Kod nas ništa za pohvalu, zaredale se prehlade, prvo kod male, onda je prešlo na malog, pa na mene i prehlada i crijevna viroza, muž bio na službenom putu pa sam morala sama s njima. Sad je hvala Bogu sve prošlo pa smo ok 🙏

Baby E 09/2022 🩷
Ivka025 Čestitam ti od srca..mazite se i pazite sada☺️🥰🥳❤️!!!...
Nemam ti savjet oko rane dolje jer sam rodila na carski. Ali da, te fridine proizvode jako hvale. Brzo ce to sve proći i zacijeliti..izdrži. Super za kilažu kod mrvice, super to tebi ide..meni je malena u pozitivnom plusu s kilama bila tek 16i dan nakon poroda. Muku smo imali s hranjenjem..

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Zagiu Splitu, javim se sigurno, samo kad mi stariji mala,ckrene u vrtic. On nije baš oduševljen smetnjama 🤣🙈
Planiram u 10.mj da krene
Hvala cure na čestitkama, evo uzela sam baš danas frida maramice za hladenje i rivanol, pa se mislim s čim prije krenuti 🙈
Emma da, ide, išlo je i s prvim, vj je mliko zasitnije, masnije... Ne znam ni ja sama, al oboje djece je dobilo dosta odma na mom mlijeku 🙈
A tipa prijateljica je dojila čak i češće, pa joj je malena slabije dobivala 🤷
Sve sam krivo napisala 😬
Javim se kad mi stariji malac krene u vrtic u 10mj.on baš nije oduševljen setnjama
Sve sam krivo napisala 😬
Javim se kad mi stariji malac krene u vrtic u 10mj.on baš nije oduševljen setnjama
mozeee, veselim se😎
pozdrav svima,
ako nekome treba, poklanjam
adaptirano mlijeko od dm-a br 1 (zapakirano), moje dijete je na hipoalwrgenoj hrani pa nismo ovu ni otvorili, blazinice za grudi za dojilje cca 90 kom ( svaka je pakirana zasebno i ima ljepilo za pricvrstiti na grudnjak, pelene br 1 pampers premium (1 paket + par komada jos) i babylove premium br 1 ( 2 paketa i jos par komada), one kao rukavice za bebe da se ne grebu po licu ( mislim da je 4 para, nikad koristeno ( ne drapa se srećom) i one neke pamučne debele pelene iz dm 2 kom izgledaju kao debele gaće, navodno je to kao švedska pelena🤨 ugl nikad koristeno samo sam skinula etikete.
pa ako kome treba posaljite mail na micizgst@gmail.com
stvari poklonjene brzinom munje😅, kak bi rekli "prošla baba s kolačima"
Prvo da cestitam svim novim mamicama, jel nam ostala jos koja cekalica?
Kako ste cure?
Kod nas sve ok osim sto mucimo muku s lezanjem na trbuhu. Znaci mrzi taj polozaj u svakom obliku. Jos na nogama ili na lopti izdrzi malo al na podu nikako. Cak ne voli ni spavati na meni sto je prva obozavala🙈. Glavu drzi odlicno, lovi rukama, s boka se okrece a jednom je uspjela i sa ledja tako da nema vise spavanja na boku.
Malo mi je mlijeko palo, citala sam da je to normalno i da ce navuc al me svejedno brine.
Starija krenula u vrtic ovaj tjedan i sad cekamo viroze al se nadam da ce bit ipak bolje nego prosle godine.

6/23 🩷
Evo mene sa jesenskih bebica, zamolila bi savjet koji toplomjer kupiti? Koji vam se pokazao tocan, pouzdan?

🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot,
🙎🏻♂️ 35god
Evo mene sa jesenskih bebica, zamolila bi savjet koji toplomjer kupiti? Koji vam se pokazao tocan, pouzdan?
Pozdrav, najbolje ti je obični mekani toplomjer za u guzu. Dok je dijete malo..do 2g se mjeri temperatura u guzi.

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji