Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivka025
    30. Kolovoz 2025. 16:50

Zagiu Splitu, javim se sigurno, samo kad mi stariji mala,ckrene u vrtic. On nije baš oduševljen smetnjama 🤣🙈
    Planiram u 10.mj da krene

Hvala cure na čestitkama, evo uzela sam baš danas frida maramice za hladenje i rivanol, pa se mislim s čim prije krenuti 🙈
    Emma da, ide, išlo je i s prvim, vj je mliko zasitnije, masnije... Ne znam ni ja sama, al oboje djece je dobilo dosta odma na mom mlijeku 🙈
    A tipa prijateljica je dojila čak i češće, pa joj je malena slabije dobivala 🤷

• Ivka025
    30. Kolovoz 2025. 17:11

Sve sam krivo napisala 😬
    Javim se kad mi stariji malac krene u vrtic u 10mj.on baš nije oduševljen setnjama 

• ZagiUSplitu
    31. Kolovoz 2025. 04:45

Ivka025

Sve sam krivo napisala 😬
    Javim se kad mi stariji malac krene u vrtic u 10mj.on baš nije oduševljen setnjama

mozeee, veselim se😎

• ZagiUSplitu
    03. Rujan 2025. 15:38

pozdrav svima, 
    ako nekome treba, poklanjam
    adaptirano mlijeko od dm-a br 1 (zapakirano), moje dijete je na hipoalwrgenoj hrani pa nismo ovu ni otvorili, blazinice za grudi za dojilje cca 90 kom ( svaka je pakirana zasebno i ima ljepilo za pricvrstiti na grudnjak, pelene br 1  pampers premium (1 paket + par komada jos) i babylove premium br 1 ( 2 paketa i jos par komada), one kao rukavice za bebe da se ne grebu po licu ( mislim da je 4 para, nikad koristeno ( ne drapa se srećom) i one neke pamučne debele pelene iz dm 2 kom izgledaju kao debele gaće, navodno je to kao švedska pelena🤨 ugl nikad koristeno samo sam skinula etikete. 
    pa ako kome treba posaljite mail na micizgst@gmail.com

• ZagiUSplitu
    03. Rujan 2025. 16:27

stvari poklonjene brzinom munje😅, kak bi rekli "prošla baba s kolačima"

• greta10
    05. Rujan 2025. 09:16

Prvo da cestitam svim novim mamicama, jel nam ostala jos koja cekalica? 
    Kako ste cure?
    Kod nas sve ok osim sto mucimo muku s lezanjem na trbuhu. Znaci mrzi taj polozaj u svakom obliku. Jos na nogama ili na lopti izdrzi malo al na podu nikako. Cak ne voli ni spavati na meni sto je prva obozavala🙈. Glavu drzi odlicno, lovi rukama, s boka se okrece a jednom je uspjela i sa ledja tako da nema vise spavanja na boku. 
    Malo mi je mlijeko palo, citala sam da je to normalno i da ce navuc al me svejedno brine. 
    Starija krenula u vrtic ovaj tjedan i sad cekamo viroze al se nadam da ce bit ipak bolje nego prosle godine. 

Curica 6/23 🩷

Marchy89
    05. Rujan 2025. 10:04

Evo mene sa jesenskih bebica, zamolila bi savjet koji toplomjer kupiti? Koji vam se pokazao tocan, pouzdan?

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god

Emma05
    06. Rujan 2025. 08:11

Marchy89

Evo mene sa jesenskih bebica, zamolila bi savjet koji toplomjer kupiti? Koji vam se pokazao tocan, pouzdan?

Pozdrav, najbolje ti je obični mekani toplomjer za u guzu.  Dok je dijete malo..do 2g se mjeri temperatura u guzi. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Emma05
    06. Rujan 2025. 08:20

greta10

Prvo da cestitam svim novim mamicama, jel nam ostala jos koja cekalica?
    Kako ste cure?
    Kod nas sve ok osim sto mucimo muku s lezanjem na trbuhu. Znaci mrzi taj polozaj u svakom obliku. Jos na nogama ili na lopti izdrzi malo al na podu nikako. Cak ne voli ni spavati na meni sto je prva obozavala🙈. Glavu drzi odlicno, lovi rukama, s boka se okrece a jednom je uspjela i sa ledja tako da nema vise spavanja na boku.
    Malo mi je mlijeko palo, citala sam da je to normalno i da ce navuc al me svejedno brine.
    Starija krenula u vrtic ovaj tjedan i sad cekamo viroze al se nadam da ce bit ipak bolje nego prosle godine.

Pozdrav, ja pratim svako malo da vidim hoce li tko navratiti u grupu. Šteta da utihne skroz. Znam da smo sad sve zaposlene sa svojim bebicama ali puno znaci imati ovako zajednicu gdje možemo razmijeniti iskustva. 
    Tvoja mrvica vidim bas lijepo napreduje sa tim "treninzima"😄. Mi isto radimo na podu. Naravno koliko ona dozvoli jer joj za sada još nije najugodnije biti na trbuhu, samostalna, pa nekad samo zabije glavu dolje jer joj se neda više🤣..ali napreduje..kontrola glavice joj je sve bolja. Svrhu rukice je otkrila jučer, da se njenom akcijom pomiču stvari😍. A što se mlijeka tiče mi smo muku mučili na početku sa par kapi samo pa smo na nadohrani bili..bojala sam se da je neću uspiti dojiti nikako..sada evo imam taman mlijeka za nju..čak se i prenajede pa bljucka. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• greta10
    06. Rujan 2025. 09:14

I meni bi bilo bas zao da grupa skroz utihne. Mozda cemo s jeseni bit aktivnije😀. 
    Ema super super da ti je nadoslo dovoljno mlijeka i bravo za rukice🙌
    Prijmijetila sam jos da se moja vise izvija na lijevo, isto mi je bilo i sa starijom pa je sad nosamo samo u desnoj ruci da ne dodje do asimetrije. 12.9. imamo pregled i cijepljenje pa me bas zanima kaj ce rec

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.