Htjela sam pitati koliko ste krvarile nakon poroda. I ako ste šivane dali je normalno da je jedan mali dio kao naotečen lagano

01.12. +
Ddm, čestitke! Ja sam imala prvi put rez, no ne sjećam se je li mi bilo otečeno ili ne...
.
Greta, i ja se divim svima s 3 ili više djece, ja ludim i sa 2
.
Grizli-pitala sam se gdje si, zvuči baš grozno, nemaš baš nikog da te zamjeni? Nadam se da će sve biti ok ne kraju

Baby E 09/2022 🩷
Moze pomoc
Znaci prije par dana sam radila 2 digitalna testa I oba su bila pozitivna, s prvom jutarnjom mokracom
I sad kad radim test je negativan (nije prva mokraca)
Jel moguće da su 2 digitalna testa za redom bila lazno pozitivna?
Menstruaciju trebam dobit za par dana
Radila sam testove jer sam se čudno osjećala, umor, promjene raspoloženja, pojačani miris, grudi punije, metalni okus u ustima
Hej zenice. Evo da se javim naš Leo je stigao 15.8.u 3:31,3590g trudovi krenuli u ponoć,jako brzo se sve izdogađalo i bilo gotovo..
Ujutro trebali na i dukciju ali me je sačuvao muke ☺️
Sad uzivamo jučer nas pustili kućici 🥰 sretno svim mamama 🎉🎉❤️❤️❤️
Čestitam mama uživajte sada🥰❤️.
Što se tiče krvarenja..ja još krvarim (smeđarim više). 4 tjedna iza nas...ušli u 5 tj. Rodila sam na carski pa ti ne znam za taj drugi dio reći ali pretpostavljam da ti je to normalno..pazi samo da ne pulsira i da ne otiće više nego što treba..ispiri sa onom peri bocom i pazi da je suho i čisto naravno..to ne treba nit naglašavati. Nadam se da će ti sve proći kako treba. 🙋🏻♀️💕

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Cordiso hvala na savjetu za posjete, nisam sigurna da ću uspit 2 mj jer muz na sve to mahne rukom 🙈
Nemamo baš iste stavove oko toga 🫣
Bit ću sretna izvuče li mjesec s posjetama baka i dida 😅😬
Ma ja se divim vama koje ste već imale poteškoća s bebom kako se nosite s tim. Meni bi to bio smak svita 🙈😅
I ja sma skuzila da je cordisin mala skupio rotu od seka 😬🫣
Nadam se da ce na kraju sve biti ok 🙏
Nadam se da pesticida neće učinit nikakvu štetu ubuduće 🙏 🙏 zafrknuto je to, žao mi je i zbog sestre 😔
Sigurno je i njoj jako teško 🙄
Ja sma na 39+2 i od kad sma u 36 tj ušla, teška sma sama sebi, usporedna, puno pospana, noći ne spavam, imam svakodnevne zgaravice ma šta god pojela... Kažu lagano, ma sve mi skodi, više sam doslovno lud ai čekam da se porodim, nadam se što prije, psihički me ovo ubija 😏
Možda zvuči kao da pretjerujemo, ali 7ipo mj gatati što pojesti, što ne, a doslovno mi sve skodi je za poludit... Od blitve spinata krumpira, kuhani pečenih, pire, riže, kruh, voda... Sve mi uzrokuje zgaravicu, uzimam tablete koje su dopuštene u trudnoći no ni one nemaju dugotrajan efekt... Nekad opce ne pomognu 🙈😅
Eto čekam d a moja mrva izađe da i ja nadodem 😁
Još malo 🙏
Svi smo od seka skupili rotu, al je on bio asimptomatski srecom, jos bi nam samo to falilo nakon sepse😅.
I sad starija sinoc proljev i povracanje, al danas sve ok pa se nadam ljetna jednodnevna virozica, da nece drugi skupit.
Ivka mi smo dolje dosli kad je imao 3tj, ali prvo kod moje mame onda smo se preselili tjedan poslije kod sveki jer tu imamo svoj stan. I naravno da ne mozes izbjec obitelj, pogotovo kad je vrijeme objeda, al samo ga ja nosim i evo ok se drzimo zasad.
—-
Jel vasim muzevima sjeo ocinski ? Moj muz je koristio u 7.mj, nitko iz hzzo-a mu prakticki tjednima ne odgovara na mailove i pozive. Nez jesu na GO il sta. Nije mu jos nista uplaceno. Nit je dobio rjesenje.

👩33g👨33g 👧👧👶
Dobar dan cure evo malo da se javim! Nemam bas vremena ali Roza trenutno spava pa sam vas procitala i da napisem koju ric! Roza se danas cjepila s dva mj dobila je kilo ipo i narasla cetri cm u mj dana! Roza spava cilu noc navever od 22:30 ujutro se budi oko 7:30h ponekad oko 5/6h ali to vam je beba za pozeliti! Plakati ni ne zna samo kenjka i to kad je gladna i kad joj se spava! Vec prica ko velila i smije se na glas bas je jako vesela i dobra beba! Iskljucivo dojena znaci uspile smo i prevladale sve one pocetnicke probleme i samo joj za noc dam bocicu cisto da bude sitija i da spavamo i ja i ona! Ja se izdajam znaci ona ustvari papa na bocicu moje mliko a ponekad dam bas da doji! Iako danima recimo nije na cici kad joj dam doji bez problema ocu reci uopce nije izgubila taj osjecaj za dojku! Ja sam ok jer imam noc za odmoriti i onda preko dana nije mi nista problem nit hendalt ostalo troje! Obavila sam prvi ginekoloski i bacila sam kupanje u moru! Popako ali sigurno vracam se sebi! Kad ona ode spavati ja imam vrimena ako cu gledat tv ako cu poredit ako cu otic podruzit se na pice stvarno imam potpunu slobodu navecer kad zasoe i to mi je super ili ako cu idma ici spavati do jutra do 7:30 se naspavam ko velika!! Ugl nemam nista drugo natipkati osim reci da mi je ona blazeno dite i beba za pozeliti🩷svim novim mamicama cestitam na bebicama i salkem svima veliki pozdrav od nas dvi🩷🩷

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hej cure, čestitke svim novim mamama i bebama te brz oporavak!
Ddm meni su još u rodilištu nakon prvog poroda dali rivanol otopinu za tu otečenost, kasnije sam ju kupovala sama u ljekarni. Nakapaš ju na uložak i ona smiri oteklinu. Inače se vodi za ovime kako je Emma pisala.
Cordisoo drago mi je da je sve prošlo! Mom mužu je danas sjeo očinski, a rješenje mu je stiglo negdje prije dva tjedna, taman pred povratak na posao.
Greta ma neka ste popile kavu, čak i pod cijenu crtića!
Grizli ajme, kod tebe je stvarno napeto svako malo, svaka čast kako sve to hendlaš.
Petrucika bravo za dojenje, evo stvarno skidam kapu nakon svega da si to uspjela održati i izvući. Super da mala ima tako dobar ritam, to tako puno znači.
Mi smo ok, uživamo, beba lijepo napreduje, dojenje nam ok ide. Na dane psihički potonem, imam grozan, ali ono grozan brain fog, jako zaboravljam i stravično se loše koncentriram. Nije da sam jako nenaspavana tako da ne znam zašto i nadam se da će proći.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Moze pomoc
Znaci prije par dana sam radila 2 digitalna testa I oba su bila pozitivna, s prvom jutarnjom mokracom
I sad kad radim test je negativan (nije prva mokraca)
Jel moguće da su 2 digitalna testa za redom bila lazno pozitivna?
Menstruaciju trebam dobit za par dana
Radila sam testove jer sam se čudno osjećala, umor, promjene raspoloženja, pojačani miris, grudi punije, metalni okus u ustima
Jesi ponovila još koji test?
Mislim da ne mogu biti lažno pozitivni, samo lažno negativni, a ako još ni ne trebaš dobiti mjesečnicu, moguće da je za ovaj obični bilo prerano i da nije uspio detektirati bhcg. Sretno!
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Joj grizli zaboravila sam komentirati, vjerujem da ti je grozno, ali bar ste skuzili do cega je i sve je dobro zavrsilo💜.
Petrucika super za dojenje i izdajanje, nek se tako i nastavi🙂. Ja se isto ne mogu pozalit, stvarno je miran, ne place osim kad je gladan/umoran, a i tad se samo javi jedan kme i ja ga odmah uzmem tako da ne dodemo do plakanja nikad. Grceve nema, nisam ni ocekivala jer nisu ni seke imale, cak bolje ide to ucenje kakanja nego kod njih, one su se navecer znale unervozit od toga, on nije. Jedino sta je sad u skoku plus slabo je napredovao zbog sepse i sad to mora nadoknadit pa je poceo jest svakih sat, sat ipo. Noc- mirniji prvi dio, od cca 4 do jutra se stalno javlja. Ako on krene spavat bolje, onda je sranje s curama (starija crijevna viroza). Ovi tjedan sam solo jer muz radi pa je borbeno😅.
Hzzo- ima tko kakav kontakt za Zg?

👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji