Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ang.1234
    18. Kolovoz 2025. 09:45

Moze pomoc
    Znaci prije par dana sam radila 2 digitalna testa I oba su bila pozitivna, s prvom jutarnjom mokracom
    I sad kad radim test je negativan (nije prva mokraca)
    Jel moguće da su 2 digitalna testa za redom bila lazno pozitivna? 
    Menstruaciju trebam dobit za par dana
    Radila sam testove jer sam se čudno osjećala, umor, promjene raspoloženja, pojačani miris, grudi punije, metalni okus u ustima

Emma05
    18. Kolovoz 2025. 10:31

ddm2463

Hej zenice. Evo da se javim naš Leo je stigao 15.8.u 3:31,3590g trudovi krenuli u ponoć,jako brzo se sve izdogađalo i bilo gotovo..
    Ujutro trebali na i dukciju ali me je sačuvao muke ☺️
    Sad uzivamo jučer nas pustili kućici 🥰 sretno svim mamama 🎉🎉❤️❤️❤️

Čestitam mama uživajte sada🥰❤️.
    Što se tiče krvarenja..ja još krvarim (smeđarim više). 4 tjedna iza nas...ušli u 5 tj. Rodila sam na carski pa ti ne znam za taj drugi dio reći ali pretpostavljam da ti je to normalno..pazi samo da ne pulsira i da ne otiće više nego što treba..ispiri sa onom peri bocom i pazi da je suho i čisto naravno..to ne treba nit naglašavati. Nadam se da će ti sve proći kako treba. 🙋🏻‍♀️💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.