Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    14. Kolovoz 2025. 07:55

Da meni je tesko za komentirati jer smo bili u bolnici, tamo je bio u kratkom bodiju i zamotan u deku😅.
    Doma je u kratkom bodiju. Eventualno rano ujutro hlacice koje skinem ubrzo, al i meni rano ujutro bude prohladno.
    Tonkica bas pravi decko! I svaka cast sta si sama s njih dvoje, ja budem sa njima troje kad moram kad tako ispadne bas dan, al onda ih bome nigdi ni ne vodam, a svekrva se pobrine za rucak. I opet budem crknuta nakon stavljanja za lec. Nez da bi tako mogla svaki dan funkcionirati. Bar ne sad kad je mali stalno na meni. Jos je najlakse sa starijom, s tvoj stariji je kao moja srednja, a ona je bas sad ratoborna u toj dobi😅
    Evo od jucer moja mrva 4255g, 57cm. Kaze pedijatrica da je odlican, da je ona zadovoljna ako i samo 500g dobivaju obzirom na sepsu tako da mu treba malo vise vremena :).
    LuI idemo danas vec nazad, sve smo obavili, ja sam jucer bila kod gin jer mi se ne da do Splita ic iduci tj (u ned je sluzbeno 6tj) pa onda i njega vuc, a inace smo na Ciovu.
    Sve je ok, jos imam malo zutih lohija, uzela mi je papu, mogu se kupati😊.
    Jedino mi je maternica u rvf, uvijek je bila u avf, pretp da su svi ligamenti rastegnuti nakon trece trudnoce plus tu je i slabodna dna zdjelice, bas se moram potruditi i pocet vjezbati na jesen kad se vratimo, ciljane vjezbe pod nekim strucnim da se sve pocne vracati na svoje mjesto.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    14. Kolovoz 2025. 07:57

Slabost*

👩33g👨33g 👧👧👶

• LuI
    14. Kolovoz 2025. 11:05

Eto cure i mi obavili pedijatra, 62 cm i 5200 g, za mj dana cijepljenje. Ginekologa imam idući tjedan. 
    .
    Kod mene standard, mala nema vrtić jer su sve pospajali pa se natezem s njih dva, muža nema cijeli dan. Pa dva put dnevno park, dućan, skuhaj, operi, pospremi i tako po cijele dane. Mali zakuha u kolicima, ja i mala vani, veselim se jeseni 🤣 inače je mali jako dobar, većinom spava pa svejedno sve jedva stižem, ne znam kako bi da je kao seka, ona je prvu godinu samo plakala i vrištila, sad je baš divno dijete ko da nije ista osoba 😁

Baby E 09/2022 🩷

• Paola_32
    15. Kolovoz 2025. 20:34

Cure ja se opet ubacujem sa zimskih beba, čestitke svima koje su već rodile i sretno onima koje odbrojavaju još sitno 😊
    Bananica80, iskoristit ću još ovo vrijeme prije nego rodiš pa možda nećeš više gledati forum da te još pitam za iskustvo prvog poroda nakon aspirina i heparina. Je li krvarenje bilo nešto jače, jesi  trebala kojim slučajem transfuziju ili je sve bilo normalno kao da i nisi bila na terapiji? Mogu mi odgovoriti i ostale cure koje su bile na heparinu. Meni je to krvarenje veliki strah jer inače se srušim kad mi vade koju epruvetu, a kako imam i aspirin i heparin, muče me noćne more zbog toga 😔 

Grizli
    16. Kolovoz 2025. 18:32

Hej cure, pokusala sam pratiti forum ali nisam uspjela zadnje vrijeme...

Koliko sam uspjela mislim da je Bananica spominjala problem vrtoglavice ako nisi vec rodila, ja sam jako imala problema s time zadnjih tjedana isto sve ok, nitko se nije zamarao, a ja sam jedva zivila na kraju s time. Kako rodila tako prestalo. 

Emma ♥️♥️♥️ čestitam! I sretno sa dojenjem

Cordisoo drago mi je da kod vas ide na bolje, i da sve bude super na kraju, mali lavic se izborio. 

Paola ja sam bila na fragminu, isto znaci niskomolekularni heparin, uglavnom nisam imala nista jace krvarenje, niti trebala transfuziju zbog toga. Nakon 1. poroda sam imala dosta jako krvarenje cca 15 dana, sad nakon 2. samo nakon poroda sam imala jake odljeve cca 2 dana i onda krvarenje malo jace od menge recimo neka 3 tjedna i jos 2 tjedna svako malo krvarenje posebno nakon sto bi manje mirovala ili vise nosila malca. Tako da sad je to islo u dugačko. 

Kod nas je dosta cudna situacija... Pisala sam da malac cesto stuca i ima problema sa stolicom, ustvrdili problem necete vjerovati je puteljak krema bila, iako piše da se ne mora prat sa dojki isl moj je od toga imao problema dok nisam prestala to koristi. 🤷‍♀️

Grizli
    16. Kolovoz 2025. 18:48

Predug mi komentar pa moram ovako..

Prvi sistematski prosli sve super dobio 1 kg i 4 cm. Malac imao lijepog reda sa dojenjem svaka 2-2.30 h tokom dana, da bi naglo počeo traziti da doji svakih sat praktički. Meni dojke dosle velicina 4, inače imam jadnu jedinicu. Dobio u 8 dana pola kile uz stalni plac kad se legne, bljucanje stalno, kakao po 8 puta dnevno... U međuvremenu ja sam morala ici raditi dio posla u svoju firmu, jer moja sestra s kojom imam firmu je slomila noge 🙄... Uglavnom na poslu sam dosla u kontakt sa pesticidom slučajno iako sam imala rukavice nekako sam udahnula ocito i kroz kozu mi ušlo u mlijeko. Iskreno nisam uopće, iako mi to struka, mislila da je baš tako to moglo dijelvvati jer sam se odmah oprala, izdojila i bacila to mlijeko, srecom imala doma mlijeko višak izdojeno od noći koje smo nekako uspjeli na zlicu mu dati. 24 h nakon pipam malenom otecene limfne čvorove na vratu prvo 2 kom, nakon toga 7 i osip po cijelom tijelu. Panika ne moram pisat... Kod pedi završili i ona pretpostavi da je upravo taj pesticid uzrok morali koristiti Enterosgel i kupat ga u kupkama od mog mlijeka za taj osip jer sve ostalo sve gore mu bio osip. Nakon niti 6 sati povukao se osip i ekcemi ko da sam gumicom obrisala ih, limfni su još oteceni to moramo pratiti ako ne bude bolje do kontrole onda dalje pretrage. Sad dal se poklapilo još nešto sa tom mogućnost da je njemu dosao taj pesticid u mlijeko sad mozemo samo nagađati. Pedi je inace dosta iskusna, vec starija dr pa me smirivala, al osjećaj mi je bio ko da sam ga otrovala namjerno uzas. Btw pesticid je bio koji se koristi u biološkom uzgoju dakle nešto sto bi ko trebalo biti ok ali nije. U ponedjeljak moram opet na posao ne da me panika nego neznam kako cu od straha sad ista raditi. 

• greta10
    17. Kolovoz 2025. 11:20

Da se i mi malo javimo s mora, bome je lakse nego u zg iako je pakleno vruce. Vecinom smo u kuci i plaza oko 6 jer nema hlada. Tu smo frendica i ja s troje djece znaci mame s troje (i vise) skidam kapu i naklon do poda. Evo sad sam dala i ja crtic svojoj da gleda jer ova starija od frendice gleda i mi pijemo prvu kavu u 3 dana iako bi najradje nes zestoko drmnula😅🤯
    Sretno svima koje jos iscekujete i cestitam na super pregledima. Grizli zvuci strasno al super si reagirala i nadam se da ces sutra moc normalno radit. Vjerujem da te uzasno strah.

6/23 🩷

• Paola_32
    17. Kolovoz 2025. 22:11

Grizli, hvala na odgovoru ❤️ puno mi znači ta info da se znam mentalno pripremiti, a i prestati brinuti svakodnevno

Emma05
    17. Kolovoz 2025. 22:15

Grizli

Hej cure, pokusala sam pratiti forum ali nisam uspjela zadnje vrijeme…

Koliko sam uspjela mislim da je Bananica spominjala problem vrtoglavice ako nisi vec rodila, ja sam jako imala problema s time zadnjih tjedana isto sve ok, nitko se nije zamarao, a ja sam jedva zivila na kraju s time. Kako rodila tako prestalo.

Emma ♥️♥️♥️ čestitam! I sretno sa dojenjem

Cordisoo drago mi je da kod vas ide na bolje, i da sve bude super na kraju, mali lavic se izborio.

Paola ja sam bila na fragminu, isto znaci niskomolekularni heparin, uglavnom nisam imala nista jace krvarenje, niti trebala transfuziju zbog toga. Nakon 1. poroda sam imala dosta jako krvarenje cca 15 dana, sad nakon 2. samo nakon poroda sam imala jake odljeve cca 2 dana i onda krvarenje malo jace od menge recimo neka 3 tjedna i jos 2 tjedna svako malo krvarenje posebno nakon sto bi manje mirovala ili vise nosila malca. Tako da sad je to islo u dugačko.

Kod nas je dosta cudna situacija… Pisala sam da malac cesto stuca i ima problema sa stolicom, ustvrdili problem necete vjerovati je puteljak krema bila, iako piše da se ne mora prat sa dojki isl moj je od toga imao problema dok nisam prestala to koristi. 🤷‍♀️

Hvala tii🥰.

Što se tice dojenja i krema ja to sve skidam s dojki nekako ne volim da mala to stavlja u usta😬.

Baš mi je žao da ti se to dogodilo na poslu..nadam se da je sve uredu na kraju prošlo🥹🙏.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• ddm2463
    18. Kolovoz 2025. 06:24

Hej zenice. Evo da se javim naš Leo je stigao 15.8.u 3:31,3590g trudovi krenuli u ponoć,jako brzo se sve izdogađalo i bilo gotovo..  
    Ujutro trebali na i dukciju ali me je sačuvao muke ☺️
    Sad uzivamo jučer nas pustili kućici 🥰 sretno svim mamama 🎉🎉❤️❤️❤️

01.12. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI