Megyca, Petrucika kako ste??
Megyca jeste došli doma već, kako napreduje sve, jeste ulovili ritam?
Petrucika kako je s malenom? Jesu vas pustili kući?
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cordisoo znači točno ko da meni situaciju opsujes sa tim osjecajem spustanja bebe. Mene ubija penjanje po stepenicama zadnja 2 dana. Zivimo na 2.katu, mislim da necu vise ni izlaziti koliko mi se smuci od penjanja. I sjediti isto me smeta, lakse mi je jedno ako bas rasirim noge dosta ili na pilates lopti. Imam osjecaj da bas se dole spustio na samu zdjelicu, a pregled tek 24.6. 🙄 i tek onda cu saznati nalaz brisa jos bolje...
Za kolica ja sam mislila uzet CYBEX Kišobran kolica Orfeo, jer na njih ide cybex jaje, a to imam ono platinum koje moze se ispružiti da beba leži l, kojeg je starija korstila vrlo malo kako je rođena u koroni pa smo prvih 6 mj proveli u lockdownu. Tako da to nismo kupovali novo. Pa sam na kraju odustala jer imamo 3 kolica 🫣. MacLaren Dailytriper koja se nazalost vise ni ne prodaju a kolica su odlicna. Sportski dio je košara prava, pa smo i to odustali kupovat kad sam ih otpakirali i skuzila da su ko nova. Onda smo imali Freeon Bold koja su super lagana i jako zgodna za gradove, može od rođenja do 22 kg. No ta sam dala frendici. I zadnje smo koristili jako dugo GB pocket kolica koja izgledaju ko da ce se raspasti, ali su super stvarno izdrzljiva. Doduše ikao piše da su od rođenja po meni mozda ipak za malo veću bebu, bar da krene sama držati glavu ili još bolje sjediti recimo. Doslovce se skupe na veličinu zenske torbe. Jako lagana, može se i jaje spojiti od GB ili cybexa na njih. Uglavnom sad mislim da cemo ako da kupiti ta nova malo kasnije i to je to, jer ova smo naslijedili nisu bila nova, a i mi smo ih full koristili, do 4 godine se na putovanjima vozila kraljica u njima ili vi stvari vozali u njima 🫣 dok je ona trčala. Dobra su i po kamencicima i laka za po pjesku iako imaju male kotačiće
Cureee evo malo da se javim!! Ne stignem bas ulaziti i citati ali evo moja mrva je na plavom svitlu ima lagano zuticu a danas smo bile predvidene za kuci!! Ja jutros spakovala stvari malo se nasminkala uvjerena da cu kuci ono sipak!! I pupak joj je malo crven kazu da je mozda samo izirtiran ali vadit ce joj i crp za svaki slucaj!! Ona vam je pravi sisavac doslovno bi bila na cici dan i noc meni je nadoslo mliko ne puno ali onako da ima kolko tolko!! Kazu sestre da je zestoka tamo pod plavim svitlom😬ja reko ona bi vam samo na cici bila a zato je kaze takva😅donosit ce mi ju na podoj!! Ja san bolje manje me boli danas sve ono jos od poroda!! Upravo sam dobila cimi nivu a od jucer do sad smo ja i Roza bile same u apartmanu sad vise nismo!! Tako da smo se i odmorile posteno!! Vidim i Megica me spominjala oprosti draga nisan bas bila aktivna bas san se posvetila mojoj mrvici!! Eto cure sad kako je ona tamo ja cu doci cesce kroz dan k vama tu!! Kolioo san povatala nema jos nivih bebica ali cekamo🩷🙏😍
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
I moja curka je odlucila izabrati svoj dan a ne kaj joj neko kaze🫢. Stigla je danas malo prije 6, 3750 sto je skroz ok za zadak. Oko 1 je krenuo vodenjak, nije u mlazu nego u nekoliko navrata po malo, krecu trudovi, dosli u Merkur, 4 zene prije mene. S obzirom da je zadak i trudovi i plodna voda pdmah me primaju na pregled i dr zove gore da vidi stanje no nema mjesta. Mene su poslali u Petrovu (imali jedno mjesto) a druge kolko sam cula sve u Vinogradsku.
A sad par rijeci za Petrovu. Fakat je nisam uzela u obzir zbog pratnje al sad mi to nije ni bilo bitno kak je carski. Evo nemam rijeci koliko su svi divni a fakat im nije lako u ovim uvjetima gradilista. Sestre i za mame i za bebe sve pomazu, rade nose stalno su tu. Za bebu mozete trazit da se uzme, da se dohranjuje, da pomognu s dojenjem ma sve. Sobe su prostrane, sa klimom i ciste, nas je 3 u sobi imamo svoju kupaonu i wc. Posjeta ima od pol 5 do 5 al evo cujem da se moze dogovorot i da dodje van toga posebno ko zivi daleko/van zg. Tak da cure ko misli u Petrovu fakat evo prepozitivno iskustvo.
Curica 6/23 🩷
Greta cestitam od ❤️. Nadam se da se dobro oporavljate. Eto na, na kraju se tebi to prelomilo, bas mi je drago da si unatoc svemu zadovoljna. Najbitnijr da je sve dobro ispalo❤️.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Čestitam, draga Greta! I drago mi je da je iskustvo pozitivno kad je već bila takva situacija. Želim ti brz oporavak! 💖
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Greta, čestitke, najbitnije je da je sve dobro prošlo i da si zadovoljna. Želim ti brz oporavak, sve najbolje tebi i malenoj ❤️
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Greta čestitam, na kraju sve super ispalo 😊
Petrucika ona je i u trbuhu ratoborna bila, očito je pravi mali karakter ženska 😁
Cordiso ja sam negdje prošli tjedan skužila da se spustio. Stavim majicu, vidim nema mi trbuha, skroz dole otišao. Isto popustile žgaravice, jak iscjedak baš i nabija mi se jako dolje, svako malo sijeva. Al krenulo je sad da me svako malo zaboli donji dio leđa i ti menstrualni bolovi, a od jučer se on baš umirio. Onako se malo javi i protegne i to je to, a dosad je baš bio turbo. Vidjet ćemo u utorak na pregledu, baš me zanima
Greta10 čestitam ti na bebici i želim vam brz oporavak! 😊😊😊
Petrucika bitno da beba hoće cicati, pogotovo ako je žuta malo, obično budu baš uspavane tako da vjerujem i držim fige da što prije možete doma.
Ne znam sad na kraju što ću s odabirom rodilišta, baš me to sad muči.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
I moja curka je odlucila izabrati svoj dan a ne kaj joj neko kaze🫢. Stigla je danas malo prije 6, 3750 sto je skroz ok za zadak. Oko 1 je krenuo vodenjak, nije u mlazu nego u nekoliko navrata po malo, krecu trudovi, dosli u Merkur, 4 zene prije mene. S obzirom da je zadak i trudovi i plodna voda pdmah me primaju na pregled i dr zove gore da vidi stanje no nema mjesta. Mene su poslali u Petrovu (imali jedno mjesto) a druge kolko sam cula sve u Vinogradsku.
A sad par rijeci za Petrovu. Fakat je nisam uzela u obzir zbog pratnje al sad mi to nije ni bilo bitno kak je carski. Evo nemam rijeci koliko su svi divni a fakat im nije lako u ovim uvjetima gradilista. Sestre i za mame i za bebe sve pomazu, rade nose stalno su tu. Za bebu mozete trazit da se uzme, da se dohranjuje, da pomognu s dojenjem ma sve. Sobe su prostrane, sa klimom i ciste, nas je 3 u sobi imamo svoju kupaonu i wc. Posjeta ima od pol 5 do 5 al evo cujem da se moze dogovorot i da dodje van toga posebno ko zivi daleko/van zg. Tak da cure ko misli u Petrovu fakat evo prepozitivno iskustvo.
Čestitke os srca. Da se brzo oporaviš i da vam sve bude dobro i da sto prije idete kuci. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji