Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    15. Lipanj 2025. 12:59

Cureee evo malo da se javim!! Ne stignem bas ulaziti i citati ali evo moja mrva je na plavom svitlu ima lagano zuticu a danas smo bile predvidene za kuci!! Ja jutros spakovala stvari malo se nasminkala uvjerena da cu kuci ono sipak!! I pupak joj je malo crven kazu da je mozda samo izirtiran ali vadit ce joj i crp za svaki slucaj!! Ona vam je pravi sisavac doslovno bi bila na cici dan i noc meni je nadoslo mliko ne puno ali onako da ima kolko tolko!! Kazu sestre da je zestoka tamo pod plavim svitlom😬ja reko ona bi vam samo na cici bila a zato je kaze takva😅donosit ce mi ju na podoj!! Ja san bolje manje me boli danas sve ono jos od poroda!! Upravo sam dobila cimi nivu a od jucer do sad smo ja i Roza bile same u apartmanu sad vise nismo!! Tako da smo se i odmorile posteno!! Vidim i Megica me spominjala oprosti draga nisan bas bila aktivna bas san se posvetila mojoj mrvici!! Eto cure sad kako je ona tamo ja cu doci cesce kroz dan k vama tu!! Kolioo san povatala nema jos nivih bebica ali cekamo🩷🙏😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    15. Lipanj 2025. 13:45

I moja curka je odlucila izabrati svoj dan a ne kaj joj neko kaze🫢. Stigla je danas malo prije 6, 3750 sto je skroz ok za zadak. Oko 1 je krenuo vodenjak, nije u mlazu nego u nekoliko navrata po malo, krecu trudovi,  dosli u Merkur, 4 zene prije mene. S obzirom da je zadak i trudovi i plodna voda pdmah me primaju na pregled i dr zove gore da vidi stanje no nema mjesta. Mene su poslali u Petrovu (imali jedno mjesto) a druge kolko sam cula sve u Vinogradsku. 
    A sad par rijeci za Petrovu. Fakat je nisam uzela u obzir zbog pratnje al sad mi to nije ni bilo bitno kak je carski. Evo nemam rijeci koliko su svi divni a fakat im nije lako u ovim uvjetima gradilista. Sestre i za mame i za bebe sve pomazu, rade nose stalno su tu. Za bebu mozete trazit da se uzme, da se dohranjuje, da pomognu s dojenjem ma sve. Sobe su prostrane, sa klimom i ciste, nas je 3 u sobi imamo svoju kupaonu i wc. Posjeta ima od pol 5 do 5 al evo cujem da se moze dogovorot i da dodje van toga posebno ko zivi daleko/van zg. Tak da cure ko misli u Petrovu fakat evo prepozitivno iskustvo.

6/23 🩷

• cordis00
    15. Lipanj 2025. 14:13

Greta cestitam od ❤️. Nadam se da se dobro oporavljate. Eto na, na kraju se tebi to prelomilo, bas mi je drago da si unatoc svemu zadovoljna. Najbitnijr da je sve dobro ispalo❤️.

👩33g👨33g 👧👧👶

_spring_
    15. Lipanj 2025. 14:27

Čestitam, draga Greta! I drago mi je da je iskustvo pozitivno kad je već bila takva situacija. Želim ti brz oporavak! 💖

'93🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• LuI
    15. Lipanj 2025. 14:31

Greta, čestitke, najbitnije je da je sve dobro prošlo i da si zadovoljna. Želim ti brz oporavak, sve najbolje tebi i malenoj ❤️

Baby E 09/2022 🩷

• Tonkica1509
    15. Lipanj 2025. 15:00

Greta čestitam, na kraju sve super ispalo 😊
    Petrucika ona je i u trbuhu ratoborna bila, očito je pravi mali karakter ženska 😁
    Cordiso ja sam negdje prošli tjedan skužila da se spustio. Stavim majicu, vidim nema mi trbuha, skroz dole otišao. Isto popustile žgaravice, jak iscjedak baš i nabija mi se jako dolje, svako malo sijeva. Al krenulo je sad da me svako malo zaboli donji dio leđa i ti menstrualni bolovi, a od jučer se on baš umirio. Onako se malo javi i protegne i to je to, a dosad je baš bio turbo. Vidjet ćemo u utorak na pregledu, baš me zanima

Boogie
    15. Lipanj 2025. 15:03

Greta10 čestitam ti na bebici i želim vam brz oporavak! 😊😊😊 

Petrucika bitno da beba hoće cicati, pogotovo ako je žuta malo, obično budu baš uspavane tako da vjerujem i držim fige da što prije možete doma. 

Ne znam sad na kraju što ću s odabirom rodilišta, baš me to sad muči.

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• katrin
    15. Lipanj 2025. 15:13

greta10

I moja curka je odlucila izabrati svoj dan a ne kaj joj neko kaze🫢. Stigla je danas malo prije 6, 3750 sto je skroz ok za zadak. Oko 1 je krenuo vodenjak, nije u mlazu nego u nekoliko navrata po malo, krecu trudovi, dosli u Merkur, 4 zene prije mene. S obzirom da je zadak i trudovi i plodna voda pdmah me primaju na pregled i dr zove gore da vidi stanje no nema mjesta. Mene su poslali u Petrovu (imali jedno mjesto) a druge kolko sam cula sve u Vinogradsku.
    A sad par rijeci za Petrovu. Fakat je nisam uzela u obzir zbog pratnje al sad mi to nije ni bilo bitno kak je carski. Evo nemam rijeci koliko su svi divni a fakat im nije lako u ovim uvjetima gradilista. Sestre i za mame i za bebe sve pomazu, rade nose stalno su tu. Za bebu mozete trazit da se uzme, da se dohranjuje, da pomognu s dojenjem ma sve. Sobe su prostrane, sa klimom i ciste, nas je 3 u sobi imamo svoju kupaonu i wc. Posjeta ima od pol 5 do 5 al evo cujem da se moze dogovorot i da dodje van toga posebno ko zivi daleko/van zg. Tak da cure ko misli u Petrovu fakat evo prepozitivno iskustvo.

Čestitke os srca. Da se brzo oporaviš i da vam sve bude dobro i da sto prije idete kuci. 🥰

Emma05
    15. Lipanj 2025. 15:15

Greta10 čestitam od srca💕🥳. Drago mi je da si zadovoljna sa svime. ☺️👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

petrucika
    15. Lipanj 2025. 15:26

Tonkica1509

Greta čestitam, na kraju sve super ispalo 😊
    Petrucika ona je i u trbuhu ratoborna bila, očito je pravi mali karakter ženska 😁
    Cordiso ja sam negdje prošli tjedan skužila da se spustio. Stavim majicu, vidim nema mi trbuha, skroz dole otišao. Isto popustile žgaravice, jak iscjedak baš i nabija mi se jako dolje, svako malo sijeva. Al krenulo je sad da me svako malo zaboli donji dio leđa i ti menstrualni bolovi, a od jučer se on baš umirio. Onako se malo javi i protegne i to je to, a dosad je baš bio turbo. Vidjet ćemo u utorak na pregledu, baš me zanima

Je dobro si upamtila 😅 zenski karakter onako bas tvrdoglavo i ratoborno😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI