Jutro cure, ja sa hitne, na nocnom odlasku na wc vidim krv, sve je ok kazu mozda neka zilica jer je stalo. Ctg uredan. Al sam htjela napisat za preusmjeravanje sa Merkura. Evo da sad krece uputili bi me drugdje jer nema mjesta🤷♀️ nadam se da cu docekati planirano sutra🤞
Curica 6/23 🩷
Jutro cure, ja sa hitne, na nocnom odlasku na wc vidim krv, sve je ok kazu mozda neka zilica jer je stalo. Ctg uredan. Al sam htjela napisat za preusmjeravanje sa Merkura. Evo da sad krece uputili bi me drugdje jer nema mjesta🤷♀️ nadam se da cu docekati planirano sutra🤞
Dobro da nije nešto ozbiljnije i hvala što si javila za preusmjeravanje, znači da stvarno postoji šansa da budem obilazila rodilišta kad krene.
Ma dočekat ćeš, to je još malo zbilja, pogotovo ako je samo žilica u pitanju!
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Dobro da nije nešto ozbiljnije i hvala što si javila za preusmjeravanje, znači da stvarno postoji šansa da budem obilazila rodilišta kad krene.
noc je najlriticnija, u 9 nakon vizite krecu otpusti. A i ne znam sta bi bilo da sam dosla u trudovima za radjaonu ovak je to vise naputak kao ako krene idite u drugu bolnicu jer fizicki mogu ic.
Curica 6/23 🩷
Draga Greta, bas mi je drago da je sve ok... Jesi ostala u bolnici ili cekas doma?
Uopce mi se ne svidja ta guzva u Merkuru, jedva sam se odlucila da cu tamo i sad svaki dan cujem ili za neki propust ili da nekog nisu mogli primiti... 😭😭
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
noc je najlriticnija, u 9 nakon vizite krecu otpusti. A i ne znam sta bi bilo da sam dosla u trudovima za radjaonu ovak je to vise naputak kao ako krene idite u drugu bolnicu jer fizicki mogu ic.
Jasno, da, ali po mom iskustvu dosta su spori s otpustima, najave ga ujutro na viziti, ali dok ti pripreme papire i sve, ideš doma tek popodne, tako mi je bilo i na porodu i svaki idući put kad sam ležala na gin. Možda su se stvarno izmijenile po tom pitanju, svakako ti držim fige da se sve odigra u tvoju korist i što manje komplikacija po tom, smještajnom, pitanju. Što i sama pišeš, najbitnije da sve bude okej, a gdje si nije sad takva drama iako bi bilo lijepo da još i to ne visi nad glavom.
🦹'90-sve ok!
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Uh ne svida se ni meni to za Merkur. I ja sam dugo razmisljala gdje cu, sta cu. Jos nekako guzve u TA pretrpis, al da te tako vrate s trudovima… pa bas grozno kome se desi. I ti otpusti da se do popodne cekaju😬😬
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Nikkitta, i mi smo čitale proljetnice u početku pa isto znale prenijeti neke korisne informacije, meni je to baš super.
Što se tiče pokreta, ja sam ih za prvorotku isto rano osjetila, malo prije 16. tjedna, kao guštera koji se migolji i pobjegne. I to je bilo uglavnom ujutro nakon buđenja i navečer, ali ja sam cijelo vrijeme ležala zbog čestih krvarenja pa sam možda i zato imala vremena osluškuvati i ne znam ima li ikakve veze što sam već bila trudna, iako sam bebu izgubila u ranim tjednima.
Uglavnom, vjerujem da je kod svakoga drugačije, ali je svakako psihički lakše kad počneš osjećati. Ja sam zbog prethodnog iskustva trudnoće, a i ove situacije s krvarenjima i odlascima na hitnu, uzela baby watcher. Koristila sam ga svega nekoliko puta i pomogao mi je da ne skrenem s puta u tim stresnim situacijama 🙈. Nisam ga htjela koristit svaki dan, ne zbog toga jer mislim da šteti, nego zato što sam htjela jačati svoju glavu i povjerenje da će u ovoj trudnoći biti sve ok.
Razumijem te i tvoju brigu, ona je uvijek tu i kad se trudnoća najidealnije dogodi, a pogotovo je tu nama koji smo prošli IVF put. Meni je ovaj forum puno pomogao i kad bih pročitala da se još nekoliko cura u sličnim tjednima osjeća isto ili ima iste "tegobe", nekako mi je lakše bilo prihvatiti da je to sve normalno.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Super da je sve ok i drzimo fige da docekas sutra kako je i plan 😄
.
Ovo za preusmjeravanje nikad nisam cula prije, uzas 🙈 Mislim da bi mi to bas napravilo stres da u trudovima moram jos mijenjati bolnicu 😬
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Uh ne svida se ni meni to za Merkur. I ja sam dugo razmisljala gdje cu, sta cu. Jos nekako guzve u TA pretrpis, al da te tako vrate s trudovima… pa bas grozno kome se desi. I ti otpusti da se do popodne cekaju😬😬
Mislim da sve vi koje idete u TA k njima možete biti malo mirnije jer ste im već u sustavu. Ja ću kod svog gin ići do samog poroda pa vjerujem da im nisam na istom mjestu kao njihova pacijentica koja dolazi neko vrijeme i tamo se kontrolira. Ovo za otpust je samo moje iskustvo, možda su otpuštali i ranije, ali mene to baš nikad nije potrefilo, kao ni žene s kojima sam dijelila sobe. Ma cure, vjerujem da će sve biti okej, nadam se da će se stanje kroz tjedan dva malo smiriti, taman da mi dođemo na red 😀 vjerujem da ne bi odbili ženu koja ima neku nedaj bože komplikaciju pa ju treba hitno zbrinuti, to je ono što je meni najnajbitnije, ovo još sve ostalo nekako, tipa da ti curi voda i normalna je, ali nemaš trudove pa ajde, bolje i otići drugdje nego da se porađaš u hodniku ili da te nema tko obići ili te požuruju kojekakvim metodama jer je gužva. Nije najugodnije, ali ajde.
Što se pokreta bebe tiče, ovaj put mogu reći da sam baš osjetila sa 18+5 tjedana, posteljica mi je straga, a u prvoj trudnoći sam osjetila s ulaskom u 17.tjedan, posteljica je bila sprijeda, eto baš bizarno, trebalo bi kao biti obrnuto. To mi je baš napelo živce ovaj put jer sam isto brinula pa razmišljala o baby watcheru, ali ga na kraju nisam uzela jer znam sebe i samo bih si napravila medvjeđu uslugu.
🦹'90-sve ok!
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
Tako je, dokle god zena moze, preusmjere al vjerujem da hitne ostave. Al zapravo je normalno, novo je, sve je lijepo svi ih hvale, normalno da je velika navala a oni s malim brojem kreveta🤷♀️. Da nadodam samo, to kad su mi rekli su isto bili extra ljubazni, sto isto puno znaci. takodjer ako netko slucajno ne zna puno bolje je ici taksijem posebno ak ste blizu. Parking je gore lutrija i bolje ne riskirat.
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji