Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pukica
    16. Lipanj 2025. 08:28

Annie hvala što pitaš, pregled je super prošao, sve je u redu, beban je veliki procjenjuje oko 2400 g. Vidim da nedostajem na listi termina, moj je 28.7. 😊
    Sretno svima danas!

AnnieP
    16. Lipanj 2025. 09:06

Pukica

Annie hvala što pitaš, pregled je super prošao, sve je u redu, beban je veliki procjenjuje oko 2400 g. Vidim da nedostajem na listi termina, moj je 28.7. 😊
    Sretno svima danas!

Oprosti, nisam ni primjetila da te nemam na listi poroda.
    Velika bebica da. 😊
    Curica ili dečkić? Gdje ćeš roditi?
    Koji datum ti je idući pregled?

🩷 7/2022

_spring_
    16. Lipanj 2025. 09:47

Sretno na pregledima, cure! Ja sam dobila termin za pregled u srijedu. 
    .
    Pukica, pravi beban 😍. Meni su na prošlom pregledu rekli da je oko 2600, ali taj doktor mi je računao da sam već 35. tjedan. Meni se čini puno, ali nije ništa komentirao, baš me zanima sljedeći pregled. 🙈
    .
    Megyca, sjetim se i tebe, nadam se da ste dobro ti i tvoje curke. 💖💖

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

Megyca
    16. Lipanj 2025. 10:50

Greta cestitkeee i brz oporavak 🥰 
    Petrucika nadam se da danas idete doma, mislim da smo bile u sobama preko puta 😂 kako si zadovoljna sa ekipom sa odjela? Meni su super stvarno bile sestre 😀
    Spring ❤️ 
    Mi smo dobro, jucer dosle doma i bas smo muz i ja nekako u oblacima, bebe papaju i kakaju dobro 😂 trudim ih se uskladiti sa hranjenjem pa kad jedna trazi drugu odmah presvlacimo da se razbudi i onda to nekako ide.. Kate malo vise trazi papati a Rita je pospanko ali za sada mislim da cu ih uspjeti uskladiti 🥰 jutros sam cak stigla se i otusirati srediti, malo po kuhinji i dorucak kava sa muzem a njih dvi u kreveticu u dnevnom spavaju😍 nadam se da ce tako i ostati 😂

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

_spring_
    16. Lipanj 2025. 10:57

Ajme 🥹, sva sam se raznježila... Svaka čast sa dvije bebice, nek vam uvijek bude tako! Ali čini mi se da ste  baš dobra ekipa pa ako se malo i uzburka da ćete se opet snaći.
    .
    Ja prijavljujem da sam jutros spremila torbu i ruksak. Sad stalno razmišljam, valjda nisam nešto zaboravila 😅

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

petrucika
    16. Lipanj 2025. 11:17

Megyca

Greta cestitkeee i brz oporavak 🥰
    Petrucika nadam se da danas idete doma, mislim da smo bile u sobama preko puta 😂 kako si zadovoljna sa ekipom sa odjela? Meni su super stvarno bile sestre 😀
    Spring ❤️
    Mi smo dobro, jucer dosle doma i bas smo muz i ja nekako u oblacima, bebe papaju i kakaju dobro 😂 trudim ih se uskladiti sa hranjenjem pa kad jedna trazi drugu odmah presvlacimo da se razbudi i onda to nekako ide.. Kate malo vise trazi papati a Rita je pospanko ali za sada mislim da cu ih uspjeti uskladiti 🥰 jutros sam cak stigla se i otusirati srediti, malo po kuhinji i dorucak kava sa muzem a njih dvi u kreveticu u dnevnom spavaju😍 nadam se da ce tako i ostati 😂

Ejjj mi idemo danas doma🥰samo cu morati sacekati jer muz radi pa dok zavrsi onda ce nas skupit ugl iza rucka!! Mi smo soba 10 a ti si jila 4 ako san dobro upamtila!! Upravo gledam kroz vrata sobe i da mi smo bile jedne naspram druge😅😅😅ja sam jucer dosla sebi ove dane san bila bas koma sve me bolilo i nekako sam sva bila nikakva plus jucer kad san cula da ostajemo mi je bilo koma taj jos jedan dan!! Danas san sretna i jedva cekam!! Inace nemam zamirle za nikoga na odjelu sve sestre su odlicne i na odjelu i u radaoni l!! Veliki plus za Zadarsko rodiliste jos jednom od mene!! 👌

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pukica
    16. Lipanj 2025. 11:29

Annie ma ja sam skroz zaboravila napisati, dječak i rodit ću u Splitu. Sljedeći pregled je 4.7. 
    Spring da veliki je ali i prvo dijete mi je bilo iznad 4 kg pa nisam iznenadena 😅

• cordis00
    16. Lipanj 2025. 12:23

Cure sretno na pregledima, javite kako je proslo! Drzim fige samo za pozitivne vijesti i da se dobro svi osjecamo ove zadnje dane/tjedne. Bome se lista poroda brzo puni🥰.
    Megyca i petrucika, uzivajte kuci u svom miru❤️.
    I ja jedva cekam sutra pregled u TA, nadam se da nece bit preko 2h cekanja😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• LuI
    16. Lipanj 2025. 12:26

Cure , evo mene s Merkura, čekala sam 3 h i 20 min 🤣 ovo mi je bio prvi pregled, ništa posebno, pitali su me kako se osjećam i uzeli bris na streptokok, pogledali povijest bolesti i to je to. Rečeno mi je da ultrazvuk i ctg rade od 38. tjedna. Naručena sam ponovno za tjedan dana, idući ponedjeljak. Uglavnom, spremite se na čekanje i ponesite piknik 🤣

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• cordis00
    16. Lipanj 2025. 12:58

LuI

Cure , evo mene s Merkura, čekala sam 3 h i 20 min 🤣 ovo mi je bio prvi pregled, ništa posebno, pitali su me kako se osjećam i uzeli bris na streptokok, pogledali povijest bolesti i to je to. Rečeno mi je da ultrazvuk i ctg rade od 38. tjedna. Naručena sam ponovno za tjedan dana, idući ponedjeljak. Uglavnom, spremite se na čekanje i ponesite piknik 🤣

Joj cekala sam da se javis. Znaci koma, toliko cekanja za pregled. Nadam se da si bar imala gdje sjest.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.