Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danos
    14. Lipanj 2025. 10:10

lolola13

greta10

Jutro cure, ja sa hitne, na nocnom odlasku na wc vidim krv, sve je ok kazu mozda neka zilica jer je stalo. Ctg uredan. Al sam htjela napisat za preusmjeravanje sa Merkura. Evo da sad krece uputili bi me drugdje jer nema mjesta🤷‍♀️ nadam se da cu docekati planirano sutra🤞

Super da je sve ok i drzimo fige da docekas sutra kako je i plan 😄
    .
    Ovo za preusmjeravanje nikad nisam cula prije, uzas 🙈 Mislim da bi mi to bas napravilo stres da u trudovima moram jos mijenjati bolnicu 😬

Ja ne znam sta bi rekla na to preusmjeravanje ako njima zena dođe u bolnicu u trudovima, nema smisla, al nikako. Sta bi bilo da upute negdje dalje i da se ne daj Bože nešto dogodi, sta napravit?!

• greta10
    14. Lipanj 2025. 10:11

Hvala svima na dobrim zeljama♥️, doma sam cekam, bebu fino osjetim, sad je vec smedjarenje nema svjeze krvi pa nekak vjerujem d je sve ok🙏

Curica 6/23 🩷

Boogie
    14. Lipanj 2025. 10:27

Danos

lolola13

greta10

Jutro cure, ja sa hitne, na nocnom odlasku na wc vidim krv, sve je ok kazu mozda neka zilica jer je stalo. Ctg uredan. Al sam htjela napisat za preusmjeravanje sa Merkura. Evo da sad krece uputili bi me drugdje jer nema mjesta🤷‍♀️ nadam se da cu docekati planirano sutra🤞

Super da je sve ok i drzimo fige da docekas sutra kako je i plan 😄
    .
    Ovo za preusmjeravanje nikad nisam cula prije, uzas 🙈 Mislim da bi mi to bas napravilo stres da u trudovima moram jos mijenjati bolnicu 😬

Ja ne znam sta bi rekla na to preusmjeravanje ako njima zena dođe u bolnicu u trudovima, nema smisla, al nikako. Sta bi bilo da upute negdje dalje i da se ne daj Bože nešto dogodi, sta napravit?!

A gle, teoretski, većina poroda traje neko vrijeme i stigneš, ali vjerojatno da ti beba ide van na licu mjesta ili si otvorena do kraja, mislim kaj ćeš, naravno da ti budu pomogli. Slažem se da je skroz nezavidna situacija, ali što piše greta10, novo je, nedavno otvoreno, imaju puno pohvala i nije čudno da se to događa, a s obzirom da je rodilište malo samo po sebi, ne treba to biti puno žena da bi nastala gužva. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• cordis00
    14. Lipanj 2025. 10:31

Meni to isto nije ugodno, vjerujem da hitnocu ne bi vracali, al evo sta da pukne vodenjak, ja sam bhs-b poz, kad dodem moram pocet s antibiotikom, ne znas hoce ti treci porod trajat par sati il cijeli dan pa imas kao vremena, osjecala bi se jako pod stresom i taj odlazak do drugog rodilista bi mi bio bas grozan i vjerujem da bi mi i porod blokirao. A opet, sta da rade kad su im boxevi i kreveti puni, gdje da stave zenu. Nadam se da ce bit malo bolje stanje za koja 2 tj.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Boogie
    14. Lipanj 2025. 11:14

Da, ne znam što da ti kažem. Slažem se sa svime, eto, nadam se da će se malo raščistiti dok mi dođemo na red. 

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

• LuI
    14. Lipanj 2025. 11:30

Ne sviđa se ni meni gužva na Merkuru, isto kad sam išla na dane otvorenih vrata, činilo mi se baš malo sve. Nadajmo se da će biti bolje kroz koji tjedan. Ja imam u ponedjeljak u kontrolu pa vam javim kakvi su mi dojmovi 😁

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• LuI
    14. Lipanj 2025. 11:31

Ali ne vjerujem da bi ženu s jakim trudovima negdje drugdje slali, vjerojatno preusmjeravaju one koje još nemaju tako jake trudove i koje stignu do druge bolnice 

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• katrin
    14. Lipanj 2025. 11:46

Nikkitta

Bok cure, opet ja s Jesenskih bebica, zadnjih 5-6 dana sam si dala truda pročitati vašu temu od prve do zadnje stranice. Imam osjećaj da vas poznajem jer sam pratila vaše putovanje do ovih finalnih tjedana. 😍 Tema je super, predivna ste podrška jedna drugoj i jako puno sam našla korisnih savjeta.

Imate li što protiv da neke savjete (popis za bebu i rodilište, info oko tečajeva i sl.) prenesem i na našoj Jesenskoj temi? Vjerujem da će mnogim curama i ondje koristiti (za slučaj da ne čitaju ovu temu).

I drugo pitanje, sve ste sad to prošle, pa vas molim iz iskustva. Kad ste osjetili prvu bebicu? Znam da vele da je sve prije 20 tt prerano za prvorotku, ali ja sam baš nestrpljiva. Danas sam po ZM 16+4, ali kako sam imala rano transfer blastice beba je i do 9 dana zapravo veća ako se gleda po transferu. Nikakve mjehuriće ni valove ne osjetim, osim kad crijeva rade, a inače sam hiperosjetljiv tip. Idući uzv mi je tek za 4 tjedna, ne znam kako ću izdržati, imam doma baby watcher, ali koristila sam ga svega 2x u zadnja 2 tjedna jer mi je to jako stresno. A i čitala sam da je to ponegdje i zabranjeno u UK i USA, upravo jer potencijalno šteti bebicama, ono stresira ih taj šum glasni. Ja sam to nekako i osjetila intuitivno, a i čitajući razna iskustva, pa sam odlučila ne koristit to. Kako onda preživit 4 tjedna ako ne osjetim bebana, a mučnine su se ful smanjile i bolovi, pa sad kad mi nije ništa to je odmah panika? 😂😱😬 Any advice?

Sretno svima i čestitke svim novopečenim mamicama, osobito Petruciki koju sam upratila da je sad zadnja rodila svoju curicu. 🥰

Slobodno sve informacije prenesi. Zato i jesmo tu da jedna drugoj budemo podrška i da si međusobno dijelimo znanja i iskustva. 

Što se tice pokreta, ja sam vec oko 16tt osjetila kao kad se ribica u moru zabija u nogu ili lagano meškoljenje. A vec oko 20tt su to bili udarci za koje sam mislila da su jaki 🤣 a sad sam 30 i plus kao da vjezba za olimpijadu. 
    Baby watcher nisam koristila jer mi je bilo dovoljno osjecati udarce. Kad bi prosao dan bez udaraca pripisivala sam tome jer sam taj dan bila aktivna dosta pa to onda uspava bebicu. 😄

• LuI
    14. Lipanj 2025. 11:51

Nikita, što se tiče udaraca, ja sam u prvoj trudnoći osjetila iza 20. tjedna, u drugoj još i kasnije, mislim čak oko 22. tjedana. U obje trudnoće posteljice su bile sprijeda. Što se tiče prijenosa informacija, slobodno sve prenesi, forum i služi tome da si prenosimo informacije i pomognemo ❤️

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• LuI
    14. Lipanj 2025. 12:00

Zaboravila sam napisati, Greta, sretno u ponedjeljak 😊❤️

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.